Seattle Seahawks - Carolina Panthers
több mint 10 éve
ha nincs 4.negyed akkor most 2xSB győztesek lennénk és most 6-0val állnánk,erre szopunk és 2-4 (ami ugye 1-5 a Lions meccs miatt)vicc.
több mint 10 éve
Na akkor ennyi volt erre az évre. Nincs már min izgulni, ez a csapat alkalmatlan a PO-ra. Jó éjt mindenkinek!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Nem néztem voltam ki magunkból, szép volt😊
több mint 10 éve
Nyomtak egy csontdarálokat! 😀
több mint 10 éve
Nyertünk.Kibaszottul kijárt nekünk.
Asszem ma nem alszom.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
kösz srácok az estét jó pihit mindenkinek
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Most megy el a stream vazzeNyugi gabo most szopunk 90 yardot 😊
gabokocka
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 10 éve
Kérelmezni kellene, hogy a 4. negyedeket ne kelljen lejátszanunk, és TE nem lehet az ellenfélnél.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
ez nem a mi csapatunk.
több mint 10 éve
Most megy el a stream vazze
több mint 10 éve
hát itt meg mi történt? mikor legutóbb ránéztem az eredményre sima Hawks volt.

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
Valami nem kerek a Hawks D-ben, Kam meg Sherman veszekszik, hogy kinek kellett volna fognia Olsent... Mi legalább tudjuk, hogy Harpert kell hibáztatni 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
SU-PER BOWL SU-PER BOWL SU-PER BOWL 😊 😊 😊

több mint 10 éve
így beszopni egy paszt ez nagyon csúnya volt

több mint 10 éve
Cam szétdobált minket, ez gáz
Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 10 éve
Na most megy el mindenki a p...ba!
több mint 10 éve
Hm, nem gondoltam volna, Olsen hatalmas playa lett
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
TE faszi
több mint 10 éve
Cam mit működött a negyedik negyedben?A liga legszarabb elkapósorával?
több mint 10 éve
hááááááááááááááá ilyen nincs itt el szoktuk adni