Seattle Seahawks - Carolina Panthers
több mint 1 éve
Miért rúgtuk el a 2 min warning előtt?
Tepper takarodj!
több mint 1 éve
MightHunter
403
Így érzem a szezon második fele elég kínosEbből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
funkyparduc
több mint 1 éve
Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.Egy interim HC és Darnold...
MightHunter
Kínos
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
több mint 1 éve
12th member
1 053
Genonak ezt akkor sem szabadottVolna megdobnia h van zaszlo mert teljesen ertelmetlen passz volt… persze a birok azert egymas utan 2x szepen belebakiztak a mi karunkra…
több mint 1 éve
MightHunter
403
Már most futtatják az időt. És még csak a második negyed van 🤣
több mint 1 éve
MightHunter
403
Ebből csúnya picsazas lesz. Itt már magunkat verjük meg.
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Nekem most vígasztalnom kell, további jó meccsnézést! 😕Mond neki, hogy van fény az alagút végén.
Helmut _Professional drinker
A jövő héten meglesz az a 300 yard.
több mint 1 éve
Oszi
1 215
Mit értetlenkedel Gino, eladtad bazd...
több mint 1 éve
Nekem most vígasztalnom kell, további jó meccsnézést! 😕
több mint 1 éve
Geno feltamadt mint en hajnalban egy utcacska utan
több mint 1 éve
Na 17-0, akkor most már fel lehet menni a pályára!Tök felesleges, ezek a hazai meccsekre egyszerűen nincsenek felkészítve.
Lássuk azt a Geno-hengert!
akdestroyer
több mint 1 éve
Csak kaptak egy negyed előnyt. Mi is mindig adtunk fociban 3 gól előnyt az alsósoknak. Így fair.Jó helye lesz a védelemben minden picknek. Én tudom, hogy unalmas vagyok de a Clint Hurtt féle D nekünk nem fog menni.
Respect!
akdestroyer
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Na 17-0, akkor most már fel lehet menni a pályára!Lássuk azt a Geno-hengert!
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Rhule melója kezd beérni
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
Csak kaptak egy negyed előnyt. Mi is mindig adtunk fociban 3 gól előnyt az alsósoknak. Így fair.Respect!
több mint 1 éve
Látom hasít a védelem IS!
több mint 1 éve
Már az 5 TD összesen a szezon során?!hála a jó istennek nem látom..... mert Denver meccset nézünk.... szerintem anya nagyjából hetes perc múlva veri szét a TV-t, de csak mert megvárja, míg a lányok elég méklyen alszanak. Épp ma maeséltünk a legkisebbnek arról, hogy a konfliktusokat civilizáltan kell rendezni. 😊RW milyen ma?
Hero ballok, TD driveok, halott játákokból csodatevések? Mind egyszerre?
300 yard, 5 TD meglesz?
akdestroyer
Szerintem nem lesz meg. 😀
több mint 1 éve
akdestroyer
4 750
hála a jó istennek nem látom..... mert Denver meccset nézünk.... szerintem anya nagyjából hetes perc múlva veri szét a TV-t, de csak mert megvárja, míg a lányok elég méklyen alszanak. Épp ma maeséltünk a legkisebbnek arról, hogy a konfliktusokat civilizáltan kell rendezni. 😊RW milyen ma?
Hero ballok, TD driveok, halott játákokból csodatevések? Mind egyszerre?
300 yard, 5 TD meglesz?
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Persze mindig ez vanMajd a zebrák ki találnak valamit, hogy hozzák meccsbe az aktuális hazai csilli villi offensetEz most ilyen preventív bírózás?
TSzabi
Vitézlő Titoknok tomz
több mint 1 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 354
Majd a zebrák ki találnak valamit, hogy hozzák meccsbe az aktuális hazai csilli villi offensetEz most ilyen preventív bírózás?
TSzabi
több mint 1 éve
Ezeket a szajbakurt screeneket hogy soha a budos kurva eletbe nem tudjuk levedekezni az elkepeszto
több mint 1 éve
TSzabi
3 785
Majd a zebrák ki találnak valamit, hogy hozzák meccsbe az aktuális hazai csilli villi offenset