Seattle Seahawks - Detroit Lions
több mint 7 éve
Nem, ez nem logikus. De ez a valóság. Attól, hogy kimondom vagy sem még így lesz. Így működik a világ, hibásan.EZt úgy mondjátok mintha így lenne logikus hogy csalnak a bírók nektek, mást meg taposnak. Hát a nagy lőcsöt !Igen ez az. Röviden tömörem minden benne van a szituról.bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/detroit-lions/1590094Nem tudom melyik GB drukker de valaki erről írt egy nagyon jó hsz-t a topicotokban. Az egész világsajnálatról a város iránt, a dome-ba költözés, a balhés, elfeledett város stb. Egyszerűen nem vagytok sexy csapat. Nem volt a Packers sem az, ahogy a Browns sem az most. Ezt a fajta bírói "tiszteletet/" (nagyon rossz kifejezés, ne ebbe kössetek bele, de több mint 24órája vagyok fenn, erre futott most) vagy bírói segítséget tök8 hogy hívjuk, nagyon nehezen lehet kiérdemelni. Kell hozzá, hogy évekig jól játsz, elnyerd az átlag szurkolók szimpatizálását, és akkor egyre többször fog jönni a segítő sárga flag. Az NFL leszarja, hogy ha egy pár Lions drukker ezen kesereg (jogosan) sajnos. Nem tudunk mit tenni, mert nem érdekük változtatni rajta, vagy kiállni egy nagyot hibázó bíró ellen és azt mondani, hogy amiért kibasztál már megint szegény Lionssal nem vezetsz 2 évig.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
Nem ezen múlik a meccs, csak megmosolygtató.
gabokocka
A sérült Lions játékosok is lázadoznak twitteren.
Szeptemberre elfelejti mindenki.
Bazzani
alatriste
Vagy tényleg zárják ki a Lionst.
Bazzani
Mindeszt a legkisebb rossz szándék nélkül írom, remélem nem sértettem meg vele senkit sem.
alatriste
Kampman
Ahogy tolják a soccerben a Reált, Bayernt, Barcat úgy itt is a 2-3 kiskedvenc csapatot. De nem azért lett nagy csapat ott és itt se egyik se mert elkezdték a középszerőből őket kiemelni a bírók. De mikor már évekig sikeresek lettek, szépen jöttek a bírói segétségek is, hogy a sikerek közelében maradjanak. Ha Aaron Roders után egy nfl átlag QB jön Green Baybe ne félj 2 szezon és mi is ugyan úgy át fogunk kerülni a fasz rossz oldalára.
alatriste
harras
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
harras
515
EZt úgy mondjátok mintha így lenne logikus hogy csalnak a bírók nektek, mást meg taposnak. Hát a nagy lőcsöt !Igen ez az. Röviden tömörem minden benne van a szituról.bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/detroit-lions/1590094Nem tudom melyik GB drukker de valaki erről írt egy nagyon jó hsz-t a topicotokban. Az egész világsajnálatról a város iránt, a dome-ba költözés, a balhés, elfeledett város stb. Egyszerűen nem vagytok sexy csapat. Nem volt a Packers sem az, ahogy a Browns sem az most. Ezt a fajta bírói "tiszteletet/" (nagyon rossz kifejezés, ne ebbe kössetek bele, de több mint 24órája vagyok fenn, erre futott most) vagy bírói segítséget tök8 hogy hívjuk, nagyon nehezen lehet kiérdemelni. Kell hozzá, hogy évekig jól játsz, elnyerd az átlag szurkolók szimpatizálását, és akkor egyre többször fog jönni a segítő sárga flag. Az NFL leszarja, hogy ha egy pár Lions drukker ezen kesereg (jogosan) sajnos. Nem tudunk mit tenni, mert nem érdekük változtatni rajta, vagy kiállni egy nagyot hibázó bíró ellen és azt mondani, hogy amiért kibasztál már megint szegény Lionssal nem vezetsz 2 évig.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
Mindeszt a legkisebb rossz szándék nélkül írom, remélem nem sértettem meg vele senkit sem.
alatriste
Kampman
Ahogy tolják a soccerben a Reált, Bayernt, Barcat úgy itt is a 2-3 kiskedvenc csapatot. De nem azért lett nagy csapat ott és itt se egyik se mert elkezdték a középszerőből őket kiemelni a bírók. De mikor már évekig sikeresek lettek, szépen jöttek a bírói segétségek is, hogy a sikerek közelében maradjanak. Ha Aaron Roders után egy nfl átlag QB jön Green Baybe ne félj 2 szezon és mi is ugyan úgy át fogunk kerülni a fasz rossz oldalára.
alatriste
több mint 7 éve
Igen ez az. Röviden tömörem minden benne van a szituról.bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/detroit-lions/1590094Nem tudom melyik GB drukker de valaki erről írt egy nagyon jó hsz-t a topicotokban. Az egész világsajnálatról a város iránt, a dome-ba költözés, a balhés, elfeledett város stb. Egyszerűen nem vagytok sexy csapat. Nem volt a Packers sem az, ahogy a Browns sem az most. Ezt a fajta bírói "tiszteletet/" (nagyon rossz kifejezés, ne ebbe kössetek bele, de több mint 24órája vagyok fenn, erre futott most) vagy bírói segítséget tök8 hogy hívjuk, nagyon nehezen lehet kiérdemelni. Kell hozzá, hogy évekig jól játsz, elnyerd az átlag szurkolók szimpatizálását, és akkor egyre többször fog jönni a segítő sárga flag. Az NFL leszarja, hogy ha egy pár Lions drukker ezen kesereg (jogosan) sajnos. Nem tudunk mit tenni, mert nem érdekük változtatni rajta, vagy kiállni egy nagyot hibázó bíró ellen és azt mondani, hogy amiért kibasztál már megint szegény Lionssal nem vezetsz 2 évig.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
alatriste
Kampman
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
anarfa
477
Ez a kiemelés szabályos??????Persze, hogy az. A 12. ember teszi a dolgát az utolsó másodpercig. Szerintem Stafford kaphatott volna egy zászlót színészkedésért
Bazzani
több mint 7 éve
Az nem zászló, ha sípszó után földhöz basszák aQB-t?Még akkor is csalnak amikor már eldőlt a meccs.
gabokocka
több mint 7 éve
Kampman
28 201
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/detroit-lions/1590094Nem tudom melyik GB drukker de valaki erről írt egy nagyon jó hsz-t a topicotokban. Az egész világsajnálatról a város iránt, a dome-ba költözés, a balhés, elfeledett város stb. Egyszerűen nem vagytok sexy csapat. Nem volt a Packers sem az, ahogy a Browns sem az most. Ezt a fajta bírói "tiszteletet/" (nagyon rossz kifejezés, ne ebbe kössetek bele, de több mint 24órája vagyok fenn, erre futott most) vagy bírói segítséget tök8 hogy hívjuk, nagyon nehezen lehet kiérdemelni. Kell hozzá, hogy évekig jól játsz, elnyerd az átlag szurkolók szimpatizálását, és akkor egyre többször fog jönni a segítő sárga flag. Az NFL leszarja, hogy ha egy pár Lions drukker ezen kesereg (jogosan) sajnos. Nem tudunk mit tenni, mert nem érdekük változtatni rajta, vagy kiállni egy nagyot hibázó bíró ellen és azt mondani, hogy amiért kibasztál már megint szegény Lionssal nem vezetsz 2 évig.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
alatriste
több mint 7 éve
Az nem zászló, ha sípszó után földhöz basszák aQB-t?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Nagy szükség van most a viccekre!Tudom, ezért vagyok itt. 😊
Bazzani
Sokkal szexibb opció egy hölgy, így hátha több szabadügynők/edző akar majd idejönni. 😊A férfiakat máris diszkriminálod?Akkor valamelyik felnőttfilmes színésznőt kell meggyőzni, hogy vegye meg a klubot.Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
harras
iktriad
Kampman
több mint 7 éve
Nem tudom melyik GB drukker de valaki erről írt egy nagyon jó hsz-t a topicotokban. Az egész világsajnálatról a város iránt, a dome-ba költözés, a balhés, elfeledett város stb. Egyszerűen nem vagytok sexy csapat. Nem volt a Packers sem az, ahogy a Browns sem az most. Ezt a fajta bírói "tiszteletet/" (nagyon rossz kifejezés, ne ebbe kössetek bele, de több mint 24órája vagyok fenn, erre futott most) vagy bírói segítséget tök8 hogy hívjuk, nagyon nehezen lehet kiérdemelni. Kell hozzá, hogy évekig jól játsz, elnyerd az átlag szurkolók szimpatizálását, és akkor egyre többször fog jönni a segítő sárga flag. Az NFL leszarja, hogy ha egy pár Lions drukker ezen kesereg (jogosan) sajnos. Nem tudunk mit tenni, mert nem érdekük változtatni rajta, vagy kiállni egy nagyot hibázó bíró ellen és azt mondani, hogy amiért kibasztál már megint szegény Lionssal nem vezetsz 2 évig.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
Mindezt a legkisebb rossz szándék nélkül írom, remélem nem sértettem meg vele senkit sem.
Szerkesztette: alatriste
Liverpool Fc fan
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
4 meccse ugyan azt látjuk a Lionstól. Ilyen balfék stábot az hihetetlen. 1.félidő még oké tartják magukat,szoros meccs,aztán 2.félidőre teljesen felörlik őket. És ezt láthatjuk már meccsek óta,de semmi változtatás. Vicces egy kicsit..
több mint 7 éve
Nagy szükség van most a viccekre!Akkor valamelyik felnőttfilmes színésznőt kell meggyőzni, hogy vegye meg a klubot.Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
harras
iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 201
A férfiakat máris diszkriminálod?Akkor valamelyik felnőttfilmes színésznőt kell meggyőzni, hogy vegye meg a klubot.Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
harras
iktriad
több mint 7 éve
A tulaj jelenleg Martha Firestone Ford, lehet, hogy ő is szeret...Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
harras
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 7 éve
Nem a bírókon ment el.Kiért fogtok feltradelni?
Ez egy felkészületlen, motiválatlan, gyenge csapat.
Jövőre top5ben draftolunk ezzel a stábbal.
Bazzani
több mint 7 éve
Akkor valamelyik felnőttfilmes színésznőt kell meggyőzni, hogy vegye meg a klubot.Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
harras
több mint 7 éve
harras
515
azért ha minden vizsgádon tudod hogy úgyis kivágnak akármit csinálsz nem igazán leszel motiváltMondjuk ha az első félidőben nem csinálnak négy ordas droppot, akkor más a meccs.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
Szóval persze, buzik a bírók, de előbb saját magukkal foglakozzanak.
gabokocka
több mint 7 éve
harras
515
Én már eladtam volna a csapatot 1 dollárért: aki szeret szopni viheti.Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
Bazzani
több mint 7 éve
Nem a bírókon ment el.Mondjuk ha az első félidőben nem csinálnak négy ordas droppot, akkor más a meccs.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
gabokocka
Ez egy felkészületlen, motiválatlan, gyenge csapat.
Jövőre top5ben draftolunk ezzel a stábbal.
több mint 7 éve
Ahogy elküldtem már tudtam, hogy ez a válasz fog jönni ráRöfögnek ezek a labdákTalán mert disznóbőrből készültek.
picstii
iktriad
több mint 7 éve
Kampman
28 201
Az se baj, ha nyúl, csak röfögjön!Röfögnek ezek a labdákTalán mert disznóbőrből készültek.
picstii
iktriad
több mint 7 éve
Mondjuk ha az első félidőben nem csinálnak négy ordas droppot, akkor más a meccs.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
Az NFLnek kellene tennie valamit.no offense, egyet is értek, de mégis mit vársz? Minden drukker tűzze ki a profiljára, hogy de tudjuk, hogy a bírók a lions ellen vannak feliratot? Igen ellenetek vannak de ez ellen ugyan úgy nem tehetek én mint ahogy te vagy azok a szerencsétlenek akik ezt nem veszik észre.Mondjuk az vicces, hogy az egyik csapatra mindent dobnak, a másikra semmit.Kibaszott frusztráló lehet a pályán.
gabokocka
Bazzani
alatriste
több mint 7 éve
Röfögnek ezek a labdákTalán mert disznóbőrből készültek.
picstii
több mint 7 éve
Röfögnek ezek a labdák