Seattle Seahawks - Detroit Lions
több mint 7 éve
Amúgy eddig volt olyan Lions drive amiben nem volt qrvanagy drop?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 7 éve
De, bedobták a kamut 😊mármint nem dobták be?DPI és OPI is volt. Új játék lett volna ugye?Igen (de igazából nem volt dpi)
alatriste
Jakehomer
alatriste
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Én nem vagy szakértő de azt nem tudtam, hogy facemasknál lehet nem túl nagyot csavarni az ellenfél fején, ha nincs meg a 180 fok akkor nem szabálytalan ?Ez most valami félresikerült poén akar lenni?
harras
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Cypress
3 228
Összeszedetlenek vagytok, pont.Ez már történelem!Gyula szerint ez nem volt szabálytalan. Oké.Jót röhögcsélnek rajta. Szerintem is vicces volt
Bazzani
anarfa
Bazzani
több mint 7 éve
mármint nem dobták be?DPI és OPI is volt. Új játék lett volna ugye?Igen (de igazából nem volt dpi)
alatriste
Jakehomer
Liverpool Fc
több mint 7 éve
harras
515
Én nem vagy szakértő de azt nem tudtam, hogy facemasknál lehet nem túl nagyot csavarni az ellenfél fején, ha nincs meg a 180 fok akkor nem szabálytalan ?
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Gyula szerint ez nem volt szabálytalan. Oké.Csak megkapaszkodott szegény Seahawks elkapó a sisakrácsába. Hát most abba mi a szabálytalan..
Bazzani
több mint 7 éve
DPI és OPI is volt. Új játék lett volna ugye?Igen (de igazából nem volt dpi)
alatriste
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
Caldwellki szerzi az öngólotokat?35-3 lesz a vége.egészen eddigJim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.egyelőre nyolc alatt tartjátok az ellenfelet, szóval működik is
Bazzani
baggio
baggio
Bazzani
baggio
több mint 7 éve
DPI és OPI is volt. Új játék lett volna ugye?
Liverpool Fc
több mint 7 éve
Ez már történelem!Gyula szerint ez nem volt szabálytalan. Oké.Jót röhögcsélnek rajta. Szerintem is vicces volt
Bazzani
anarfa
több mint 7 éve
ki szerzi az öngólotokat?35-3 lesz a vége.egészen eddigJim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.egyelőre nyolc alatt tartjátok az ellenfelet, szóval működik is
Bazzani
baggio
baggio
Bazzani
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
anarfa
477
Gyula szerint ez nem volt szabálytalan. Oké.Jót röhögcsélnek rajta. Szerintem is vicces volt
Bazzani
több mint 7 éve
35-3 lesz a vége.egészen eddigJim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.egyelőre nyolc alatt tartjátok az ellenfelet, szóval működik is
Bazzani
baggio
baggio
több mint 7 éve
egészen eddigJim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.egyelőre nyolc alatt tartjátok az ellenfelet, szóval működik is
Bazzani
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 903
Jók ezek a playoff meccsek csak a szokásosnál is hosszabbak a reklám blokkok. 😕
több mint 7 éve
Jim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.egyelőre nyolc alatt tartjátok az ellenfelet, szóval működik is
Bazzani
---
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Jim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.NFL-játékosok vagytok, nektek ezt érezni kell
Bazzani
több mint 7 éve
Azert csak keresnem neha a liga egyik legjobb TE-jet is neha.Eddig inkabb a Lions a gyenge, nem mi vagyunk ellenallhattlanok.
több mint 7 éve
Jim Caldwell azért nyomhatott egy Egervári féle lelkesítő beszédet a meccs előtt ahogy nézem a csapat hozzáállását.
több mint 7 éve
JustoVillar
625
Meg szerencse hogy már elment a tippmixem így nem egek ki ezen a meccsen
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats