Seattle Seahawks - Green Bay Packers
11 hónapja
Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂Tovabbra is egy rossz passza van, ha minden igaz
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Bő 3 negyed alatt 1 punt a Seahawks D ellen, azért nem rossz. De volt 3 olyan red zone szitu ami többet ígért.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Ha Love ezt a meccset is lehozza INT nélkül, akkor ezt már tendenciának tekintem.🙂
11 hónapja
Ez így van a szabály rossz , látványosnak látványos és ezért 10/9 dobják .Ez mekkora kamu zászló... WR megáll, mégis mit kéne csinálnia a CB-nek?Erre mindig dobnak - ezert kell aluldobott labdanal ezt csinalnia a WRnek
Sebii
casaubon
11 hónapja
Willis time esetleg?A kovetkezo drive meg biztos nem (kiveve, ha a vedelem szerez egy TD-t addig)
Rubens
11 hónapja
Na ez is röhejes zászló volt.Love első teljes idényében sokszor aluldobta az elkapókat, most újra elővettük ezt a hagyományt.
Tactful Cactus
11 hónapja
Willis time esetleg?
11 hónapja
Ez mekkora kamu zászló... WR megáll, mégis mit kéne csinálnia a CB-nek?Erre mindig dobnak - ezert kell aluldobott labdanal ezt csinalnia a WRnek
Sebii
11 hónapja
Geno nem nyújt szép látványt, remélem, vissza tud jönni.Nem ugy tunik 😕
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Ez mekkora kamu zászló... WR megáll, mégis mit kéne csinálnia a CB-nek?
11 hónapja
Elővehetjük a Jacobs driveot
11 hónapja
A punt is szar lett. Ebből pontokat szerez a Seahawks.Egy FG belefer
Tactful Cactus
11 hónapja
Geno nem nyújt szép látványt, remélem, vissza tud jönni.
11 hónapja
A punt is szar lett. Ebből pontokat szerez a Seahawks.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Egy hosszú drive + TD-vel lezárhatjuk a meccset.Sanyi eljinxelte 3&1-nél 😊
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Egy hosszú drive + TD-vel lezárhatjuk a meccset.Puff neki. Túl szép lett volna.
nagylaza, főpohárnok
11 hónapja
Egy hosszú drive + TD-vel lezárhatjuk a meccset.
11 hónapja
Az a screen passz hívásnál földhöz vágott labda picit érthetetlen
11 hónapja
20-3, fake FG-t kerüljük el és nem lesz gond.Nem hiszem, hogy az egész meccset tudjuk ennyire dominálni, de három labdabirtoklási előnyt nem kellene elszórakozni.
Tactful Cactus
11 hónapja
Nem emlékszem semmire, és nem is értem, milyen meccsről beszélsz...🙂Neki is a kurva anyját... De ha Burnett nem egy komplett barom, bostick szóba se kerül... faszom... az a meccs egy életre szóló trauma😅Nem Bostick ? 😊Huhh, mikor elindult kifelé az end zone-ból azért vettem egy nagy levegőt.Ezen a pályán dose tudják mikor kell lemenni int után... (Burnett a k.anyad)
Tactful Cactus
Rubens
nando89
Rubens
11 hónapja
Az fix , mai napig nem tudom még csak az összefoglalót se megnézni arról a meccsről....Peppers miatt sajnálom legjobban , brutál szezont hozott neki egy sb-vel lett volna teljes az amugy is extra karrier .Neki is a kurva anyját... De ha Burnett nem egy komplett barom, bostick szóba se kerül... faszom... az a meccs egy életre szóló trauma😅Nem Bostick ? 😊Huhh, mikor elindult kifelé az end zone-ból azért vettem egy nagy levegőt.Ezen a pályán dose tudják mikor kell lemenni int után... (Burnett a k.anyad)
Tactful Cactus
Rubens
nando89
Rubens
11 hónapja
10 éve.Neki is a kurva anyját... De ha Burnett nem egy komplett barom, bostick szóba se kerül... faszom... az a meccs egy életre szóló trauma😅Nem Bostick ? 😊Huhh, mikor elindult kifelé az end zone-ból azért vettem egy nagy levegőt.Ezen a pályán dose tudják mikor kell lemenni int után... (Burnett a k.anyad)
Tactful Cactus
Rubens
nando89
Rubens
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 hónapja
Neki is a kurva anyját... De ha Burnett nem egy komplett barom, bostick szóba se kerül... faszom... az a meccs egy életre szóló trauma😅Nem Bostick ? 😊Huhh, mikor elindult kifelé az end zone-ból azért vettem egy nagy levegőt.Ezen a pályán dose tudják mikor kell lemenni int után... (Burnett a k.anyad)
Tactful Cactus
Rubens
nando89