Seattle Seahawks - Miami Dolphins
1 hónapja
Na, 3-0 az a lényeg. 2 west csapat is bukott ma. Egyelore jo.Jo ejszakat mindenkinek!
Nem értek semmihez! - Church of tremendous job! 🙏
1 hónapja
Ha Boyle mégsérülne, ki a következő am a depth charton?tyler huntley baltimore-ból. neki szurkolunk, hogy lássuk, hátha életet lehetl a támadósorba.
akdestroyer
1 hónapja
smith, mit csinaltal!
1 hónapja
látom is. az a stratégia, hogy egyszer dob, akkor is pass interference-re játszik.tim boyle. pratice squad, szerdán érkezett. még jobb. : - DHe knows the system!
Ventura
Nincs róla tapeünk sem.
Fázok tőle. Nehogy elkezdjenek szállni a 60 yardos dugók.
akdestroyer
1 hónapja
legalább a védelmünk egyelőre vaéamleyest látható a pályán...
1 hónapja
Masodik felidoben az O egy nagy nulla.Ha nem a szertaros iranyitana a miamiban, gondban lennénk.
1 hónapja
akdestroyer
4 743
tim boyle. pratice squad, szerdán érkezett. még jobb. : - DHe knows the system!
Ventura
Nincs róla tapeünk sem.
Fázok tőle. Nehogy elkezdjenek szállni a 60 yardos dugók.
1 hónapja
tim boyle. pratice squad, szerdán érkezett. még jobb. : - D
1 hónapja
De ezzel a frizurával, határozottan a legrondább.Túlzás azt mondani, hogy Geno jelenleg az egyik legjobb formában lévő QB a ligában? Top 5 végére gondoltam.Eléggé
akdestroyer
Hanni
1 hónapja
Bevallom ez az idei első Miami meccsem full focusban, de Tua kiesésén kívül mikor lett ez ilyen szar csapat? Vagy csak ma vagytok betésztázva? Tavaly imádtam a meccseiteket.tua nélkül ennyi, ám meglepetésemre idén már a legelső mérkőzés sem úgy nézett ki, hogy idén ott folytatjuk ahol tavaly nagy képet tekintve abbahagytuk és jöhetne a következő szint. A GM baszik az OL-t priorizálni, illetve azért szerintem a sebesség mellé (stratégiánk) el kéne némi fizikális elkapó is.
Hanni
No, backup QB-nak is practice squad player van (oké, 7. körös). Azért én ilyen injury prone-al ami tagovailoanak van inkább egy lecsuszott, korabbi remenyekkel teli QB-t választanék.
1 hónapja
Ez kabaré 😃
1 hónapja
Szinvonalas meccs 🤡
1 hónapja
Bevallom ez az idei első Miami meccsem full focusban, de Tua kiesésén kívül mikor lett ez ilyen szar csapat? Vagy csak ma vagytok betésztázva? Tavaly imádtam a meccseiteket.
1 hónapja
őszinte komment redditről:"This team is legit bad
Tua or no Tua. Shits over "
1 hónapja
akdestroyer
4 743
Az asszony már alszik, szóval jöhetnek a meztelen Erin képek kommentben.
1 hónapja
Valamiért nem látok sok jót mára, illerve amig Thomspon van.
1 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 345
Túlzás azt mondani, hogy Geno jelenleg az egyik legjobb formában lévő QB a ligában? Top 5 végére gondoltam.Agility-re farmolna még +6ot, akkor talán.
akdestroyer