Tampa Bay Buccaneers - Cincinnati Bengals
több mint 2 éve
Mondanám, hogy a Bengals védelem mennyire brutál itt a 2. félidőben, de ehhez annyira nem kellettek 😀
több mint 2 éve
Lol gecc, ezt matt ryan megirigyelne
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Lou ra nincsenek szavak, amit ez az ember a szünetekben csinál az elképesztő. Teljesen vakon volt a védelem, most meg...
több mint 2 éve
Na hol a sikitozásItt nálunk! De csak halkan, asszony alszik. 😁
laoce
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Ha nem lenne ilyen szar a Bengals Red zone offense, akkor már vezetnének ki tudja mennyivel.
több mint 2 éve
Jobban jarna a Tampa ha elsőre puntolna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Meccs van!Azért megint nincsenek a zebrák a topon, de ezt már megszoktuk.
több mint 2 éve
Láttátok hogy remegett Burrow keze, a fájdalom meg az ideg lehet?
több mint 2 éve
Ezt értem, de amikor ilyeneket hallok, hogy “bent van a csapat a rájátszásba’” és hasonlók, akkor az rettentően zavar.A szakértő nem azért ül ott, hogy szépen beszéljen, hanem azért, hogy elmondja azt, amihez ért.Engem elsősorban nem az okoskodás zavar, hanem hogy a többség nem tud egy mondatot elmondani minimum két nyelvtani hiba nélkül. Könyörgöm, nincs pénz beszéd tanárra?Egyébként az egyik karácsonyi meccsre elég nehezen írom meg a beosztást, van kedved kipróbálni? 😀Mindenki nyugodjon le. Elég ha a közvetítésben sikitoznak a gyönyörtől. Nyilván a szél hordta össze a második félidőket? A támadófalat lehet szidni, de az elmúlt 3 meccs statisztikáit nem olvasta a kommentátor úrÉn már feladtam a magyar okoskodást, inkább a CBS
laoce
Szipeter
shawnka
SirPub
Ez a play-by-playeknél érdekes, viszont 3 és fél-4 órás műsorfolyamokat lehetetlen lehozni tökéletesen (bár így lenne).
shawnka
Mindegy, nézzük inkább a meccset.
több mint 2 éve
Majdnem jól elcseszték....De mekkora ratyi hívas volt
![](https://orig00.deviantart.net/ec4e/f/2017/149/e/a/judge_by_matthew998-dbau07j.png)
![](https://orig00.deviantart.net/3b77/f/2018/186/0/c/lattimorem_by_matthew998-dcgexk4.png)
több mint 2 éve
Az elöbbi zászlót most dobták be
több mint 2 éve
Fú de rohadt nagy mák. Ez volt az egyik legundorítóbb játékuk ma, pedig abból volt egy pár.
több mint 2 éve
Lou magic
több mint 2 éve
szép int
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A szakértő nem azért ül ott, hogy szépen beszéljen, hanem azért, hogy elmondja azt, amihez ért.Engem elsősorban nem az okoskodás zavar, hanem hogy a többség nem tud egy mondatot elmondani minimum két nyelvtani hiba nélkül. Könyörgöm, nincs pénz beszéd tanárra?Egyébként az egyik karácsonyi meccsre elég nehezen írom meg a beosztást, van kedved kipróbálni? 😀Mindenki nyugodjon le. Elég ha a közvetítésben sikitoznak a gyönyörtől. Nyilván a szél hordta össze a második félidőket? A támadófalat lehet szidni, de az elmúlt 3 meccs statisztikáit nem olvasta a kommentátor úrÉn már feladtam a magyar okoskodást, inkább a CBS
laoce
Szipeter
shawnka
SirPub
Ez a play-by-playeknél érdekes, viszont 3 és fél-4 órás műsorfolyamokat lehetetlen lehozni tökéletesen (bár így lenne).
több mint 2 éve
Fake punt akart lenni
több mint 2 éve
Gio eladta a meccset😂
több mint 2 éve
Jó, de ő egy tulok.Hülyeség ne haragudj, már azt fizetni, nem jött be már Pintér Attilánál semEngem elsősorban nem az okoskodás zavar, hanem hogy a többség nem tud egy mondatot elmondani minimum két nyelvtani hiba nélkül. Könyörgöm, nincs pénz beszéd tanárra?Egyébként az egyik karácsonyi meccsre elég nehezen írom meg a beosztást, van kedved kipróbálni? 😀Mindenki nyugodjon le. Elég ha a közvetítésben sikitoznak a gyönyörtől. Nyilván a szél hordta össze a második félidőket? A támadófalat lehet szidni, de az elmúlt 3 meccs statisztikáit nem olvasta a kommentátor úrÉn már feladtam a magyar okoskodást, inkább a CBS
laoce
Szipeter
shawnka
SirPub
laoce
több mint 2 éve
feldobhatnánk sms beolvasással, meg kamu celebekkel mint annoNincs🤣 Romo jobb egy kicsit, ha nem ő lenne maradtam volna.Egyébként az egyik karácsonyi meccsre elég nehezen írom meg a beosztást, van kedved kipróbálni? 😀Mindenki nyugodjon le. Elég ha a közvetítésben sikitoznak a gyönyörtől. Nyilván a szél hordta össze a második félidőket? A támadófalat lehet szidni, de az elmúlt 3 meccs statisztikáit nem olvasta a kommentátor úrÉn már feladtam a magyar okoskodást, inkább a CBS
laoce
Szipeter
shawnka
Szipeter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Végre stop!
több mint 2 éve
Na, be nyomtam én is egy félidei narancsot, hátha segít! 🤞
több mint 2 éve
Hülyeség ne haragudj, már azt fizetni, nem jött be már Pintér Attilánál semEngem elsősorban nem az okoskodás zavar, hanem hogy a többség nem tud egy mondatot elmondani minimum két nyelvtani hiba nélkül. Könyörgöm, nincs pénz beszéd tanárra?Egyébként az egyik karácsonyi meccsre elég nehezen írom meg a beosztást, van kedved kipróbálni? 😀Mindenki nyugodjon le. Elég ha a közvetítésben sikitoznak a gyönyörtől. Nyilván a szél hordta össze a második félidőket? A támadófalat lehet szidni, de az elmúlt 3 meccs statisztikáit nem olvasta a kommentátor úrÉn már feladtam a magyar okoskodást, inkább a CBS
laoce
Szipeter
shawnka
SirPub
Lou Anarumo for president