NFL eredménykövetés
- 9 aktív topik
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
107
12
19:00
Buffalo Bills - New England Patriots
73
12
19:00, NET4+
Philadelphia Eagles - Los Angeles Rams
69
7
19:00, ARENA4
New York Giants - Arizona Cardinals
45
11
Cincinnati Bengals - Jacksonville Jaguars
26
9
Chicago Bears - New York Jets
23
8
RedZone week4
20
3
19:00, NET4+
Baltimore Ravens - Tennessee TItans
19
5
Houston Texans - Dallas Cowboys
11
5
Tampa Bay Buccaneers - Green Bay Packers
3 perce
De genyó.fútbal múve?Meccsen nem volt még kb
Tactful Cactus
twitch(4thline)
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
3 perce
Minden egyes kurva driveot a nem létező futásokkal nyírunk ki....
3 perce
Próbáld ezt, nálam besült, de hátha:Nem, a másikon, amit . ég az elején osztottak meg. A buffstreamsapp be sem töltödik. Pedig nem céges PC.Azon, amit belinkeltem? Nálam tökéletesen működik, pedig céges laptop, mindenféle védelmi lófaszokkal felszerelve.Komolyan, mondom, ez már a vég! Még a reklám sem fut a stream-en.Jajj elszállt a stream. Kérem, valaki...buffstreamsapp.com/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
nagylaza, főpohárnok
SBL
nflwebcast.com/green-bay-packers-live-stream-online-free/
4 perce
fútbal múve?Meccsen nem volt még kb
Tactful Cactus
4 perce
Ebben a playben benne van a szezonunk , várjuk a januárt ..aztán hátha jövöre . mindig
5 perce
incomplete szerintem
5 perce
Nem, a másikon, amit . ég az elején osztottak meg. A buffstreamsapp be sem töltödik. Pedig nem céges PC.Azon, amit belinkeltem? Nálam tökéletesen működik, pedig céges laptop, mindenféle védelmi lófaszokkal felszerelve.Komolyan, mondom, ez már a vég! Még a reklám sem fut a stream-en.Jajj elszállt a stream. Kérem, valaki...buffstreamsapp.com/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
nagylaza, főpohárnok
5 perce
Jó lenne 14-7-tel fordulni.Úgy értettem, hogy nekünk 14-7.
nagylaza, főpohárnok
8 perce
Lesz olyan hogy nem futással nyitunk????
8 perce
Jó lenne 14-7-tel fordulni.
11 perce
Azon, amit belinkeltem? Nálam tökéletesen működik, pedig céges laptop, mindenféle védelmi lófaszokkal felszerelve.Komolyan, mondom, ez már a vég! Még a reklám sem fut a stream-en.Jajj elszállt a stream. Kérem, valaki...buffstreamsapp.com/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
SBL
12 perce
Ez a Ganon kinevezés is egy lufi , vanilla ez a védelem
13 perce
Komolyan, mondom, ez már a vég! Még a reklám sem fut a stream-en.Jajj elszállt a stream. Kérem, valaki...buffstreamsapp.com/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
13 perce
Vazz, Tucker... Mint egy tank...
14 perce
Köszi közben visszajött.Jajj elszállt a stream. Kérem, valaki...buffstreamsapp.com/
Tactful Cactus
nagylaza, főpohárnok
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
24 perce
Én hibám, gondoltam, így is egyérletmű😊Ja, bocs.A szarkazmus emoji lemaradt, mert nem találtam meg hirtelen.Goldenből is lehet valaki. Talán nagyobb eséllyel mint Brooksból.Talán? Ez nem kérdés.
SBL
nagylaza, főpohárnok
SBL
nagylaza, főpohárnok
26 perce
Ja, bocs.A szarkazmus emoji lemaradt, mert nem találtam meg hirtelen.Goldenből is lehet valaki. Talán nagyobb eséllyel mint Brooksból.Talán? Ez nem kérdés.
SBL
nagylaza, főpohárnok
SBL
26 perce
Ez milyen zászló...