Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 2 éve
ennek punter gyereknek is meg kell koszonni a munkajat holnap..Lassan Reichnek is..pedig drukkoltam nekik/nektek, de ezt már nehéz magyarázni....
Bence94
több mint 2 éve
Baba Yaga
826
Ez a Titans is egy irritáló, középszar csapat, és ezeket nem bírják megverni 2 éve, most is mekkora mákjuk van.
több mint 2 éve
Midnight
1 218
szerencsére a Tennessee se egy szuper támadó csapat simán lehet még nyerni
több mint 2 éve
Rynald
246
Nem tudom, de szerintem addig nem is tudjuk meg, amíg nem játszik, tekintve hogy sem kirívóan rossz, sem pedig kirívóan jó hírek nem érkeznek róla insiderektől. Láttunk már olyat is, hogy 0 tapasztalattal beállt valaki, és franchise QB potenciált mutatott. Valószínűbb hogy nem ez lesz, de mint mondtam, semmi vesztenivalónk nincs. De Reich soha nem fogja meglépni, mert azzal önként feladná az állásátEhlinger egyetlen előnye hozzá képest hogy tud futni. Egy másodéves csereirányító szerinted mennyire olvassa jól a védelmeket? Kb kétszer annyi brainfart dobása lenne mint Ryannek. Ő csak akkor áll be ha végleg elment a szezon, vagy Ryan megsérült (és a 2 egyébként kb egybeesik).Vajon Ehlinger mikor áll be?kb soha, ezt el kéne már felejteni. Ő egy csereirányító, úgy is kell kezelni. Siker vagy kudarc, de Ryan lesz az irányító. Nagyobb gond hogy mindegy ki játszik, a legfontosabb meccseken tele a gatya. Már megint megveretjük magunkat a Titanssel, úgy hogy eddig kemény 3 pontot raktak fel (lehet mire befejezem lesz az 10 is, főleg ha a bírók is elkezdik tolni a Titanst). Mindegy ki játszik, valahogy mindig a Coltstól jönnek az arcpirító ,hülye játékok. Egy hét nyugi után indulhat a rúgjunk ki mindenki a fenébe kampány.
uatu
Baba Yaga
Ryan egy komplett tragèdia a mult hetet leszámítva, semmit nem veszitenénk egy cserével
Rynald
Baba Yaga
több mint 2 éve
Baba Yaga
826
Esküszöm hogy ennél a Pagano féle brigád is jobb volt.
több mint 2 éve
Midnight
1 218
Úgyértettem, hogy ezen a meccsen, ha Ryan már a 4. Intjét dobja, akkor mára leültetnék, vagy visszeküldenék, hogy dobja meg az 5-et is?Ha jól emlékszem Ryan az egyetlen QB aki 5 int-el is nyerni tudot 😀 szóval ha arról van szó illetve az edzői stábot nézve tuti 😀
uatu
több mint 2 éve
Úgyértettem, hogy ezen a meccsen, ha Ryan már a 4. Intjét dobja, akkor mára leültetnék, vagy visszeküldenék, hogy dobja meg az 5-et is?
több mint 2 éve
Baba Yaga
826
Ehlinger egyetlen előnye hozzá képest hogy tud futni. Egy másodéves csereirányító szerinted mennyire olvassa jól a védelmeket? Kb kétszer annyi brainfart dobása lenne mint Ryannek. Ő csak akkor áll be ha végleg elment a szezon, vagy Ryan megsérült (és a 2 egyébként kb egybeesik).Vajon Ehlinger mikor áll be?kb soha, ezt el kéne már felejteni. Ő egy csereirányító, úgy is kell kezelni. Siker vagy kudarc, de Ryan lesz az irányító. Nagyobb gond hogy mindegy ki játszik, a legfontosabb meccseken tele a gatya. Már megint megveretjük magunkat a Titanssel, úgy hogy eddig kemény 3 pontot raktak fel (lehet mire befejezem lesz az 10 is, főleg ha a bírók is elkezdik tolni a Titanst). Mindegy ki játszik, valahogy mindig a Coltstól jönnek az arcpirító ,hülye játékok. Egy hét nyugi után indulhat a rúgjunk ki mindenki a fenébe kampány.
uatu
Baba Yaga
Ryan egy komplett tragèdia a mult hetet leszámítva, semmit nem veszitenénk egy cserével
Rynald
több mint 2 éve
Midnight
1 218
Hagyjuk már, múlthéten nem volt futó játékos muszáj volt passzokkal haladni , látszott is tudtak haladni és pontokat is fel rakni, vissza jöttek a futok vissza állt a futás és nem halad a csapat. Ezt ne Ryan számlájára írd ha nem olyan játékokat hívnak ami neki fekszik akkor minek igazolták le ?? De érdekes egy hétig qva nagy kuss volt a topikban 😒Vajon Ehlinger mikor áll be?kb soha, ezt el kéne már felejteni. Ő egy csereirányító, úgy is kell kezelni. Siker vagy kudarc, de Ryan lesz az irányító. Nagyobb gond hogy mindegy ki játszik, a legfontosabb meccseken tele a gatya. Már megint megveretjük magunkat a Titanssel, úgy hogy eddig kemény 3 pontot raktak fel (lehet mire befejezem lesz az 10 is, főleg ha a bírók is elkezdik tolni a Titanst). Mindegy ki játszik, valahogy mindig a Coltstól jönnek az arcpirító ,hülye játékok. Egy hét nyugi után indulhat a rúgjunk ki mindenki a fenébe kampány.
uatu
Baba Yaga
Rynald
több mint 2 éve
Rynald
246
Vajon Ehlinger mikor áll be?kb soha, ezt el kéne már felejteni. Ő egy csereirányító, úgy is kell kezelni. Siker vagy kudarc, de Ryan lesz az irányító. Nagyobb gond hogy mindegy ki játszik, a legfontosabb meccseken tele a gatya. Már megint megveretjük magunkat a Titanssel, úgy hogy eddig kemény 3 pontot raktak fel (lehet mire befejezem lesz az 10 is, főleg ha a bírók is elkezdik tolni a Titanst). Mindegy ki játszik, valahogy mindig a Coltstól jönnek az arcpirító ,hülye játékok. Egy hét nyugi után indulhat a rúgjunk ki mindenki a fenébe kampány.
uatu
Baba Yaga
több mint 2 éve
Baba Yaga
826
Vajon Ehlinger mikor áll be?kb soha, ezt el kéne már felejteni. Ő egy csereirányító, úgy is kell kezelni. Siker vagy kudarc, de Ryan lesz az irányító. Nagyobb gond hogy mindegy ki játszik, a legfontosabb meccseken tele a gatya. Már megint megveretjük magunkat a Titanssel, úgy hogy eddig kemény 3 pontot raktak fel (lehet mire befejezem lesz az 10 is, főleg ha a bírók is elkezdik tolni a Titanst). Mindegy ki játszik, valahogy mindig a Coltstól jönnek az arcpirító ,hülye játékok. Egy hét nyugi után indulhat a rúgjunk ki mindenki a fenébe kampány.
uatu
több mint 2 éve
Bence94
1 925
takarodjatok a budos kurva anyatokba..
több mint 2 éve
értem én h hazai pálya, de hogy a faxba nem dobálják be ezeket az ordas nagy holdingokat a titansre? 3 sacket úszott már meg így tannahill
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 2 éve
shagi0206
10 811
Ryan kb minden 4. meccsére jut egy elfogadható. Nos, ez nem az az 1 😀
több mint 2 éve
Vajon Ehlinger mikor áll be?
több mint 2 éve
Rynald
246
Baszáák már ki!!!!!!!
több mint 2 éve
Bence94
1 925
kezdodik, megint..
több mint 2 éve
19:00
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal