NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 542
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
Tennessee Titans - Los Angeles Chargers
több mint 1 éve
Petila
686
annyira részvétem ennek a franchisenak. Van irányító, van támadójáték, de a D kinyírja idén a szezontÚgy érted Staley
Toto21
több mint 1 éve
Fogyatékos banda.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Toto21
5 950
annyira részvétem ennek a franchisenak. Van irányító, van támadójáték, de a D kinyírja idén a szezont
több mint 1 éve
Petila
686
2x sem sikerült lezárni a meccset...Gondolom akkor most jön a Titans TD
több mint 1 éve
Petila
686
Ergya ez a D sajnos.. ezzel messzire nem jutunk idén
több mint 1 éve
Ez de cinkes volt Dickertől. Elsőre azt láttam, hogy mellé, aztán láttam a bírák kézjelét és megnyugodtam.
több mint 1 éve
Petila
686
Here we go D
több mint 1 éve
Petila
686
Nem nagyon megy, de erőltetjük a futást. 10 futásból 25 yard, elég ernya.Balance offense ez a jelszó idén történjen bármi....
Sixo
Ez sajnos incomplete lesz.Sztem leért a bal láb
Sixo
több mint 1 éve
Nem nagyon megy, de erőltetjük a futást. 10 futásból 25 yard, elég ernya.
több mint 1 éve
Nah majd akkor elmegyünk hozzá, oszt meggallyazzuk. Abból majd tanul.Ez a Staley tanul vmiből hatalmas anomáliaTavaly sem jött be, tanulhatott volna belőle.Ennek miért nem mentünk neki ?Tavaly óta konzervatívabb Staley
Sixo
Petila
Sixo
Petila
több mint 1 éve
Petila
686
Ez a Staley tanul vmiből hatalmas anomáliaTavaly sem jött be, tanulhatott volna belőle.Ennek miért nem mentünk neki ?Tavaly óta konzervatívabb Staley
Sixo
Petila
Sixo
több mint 1 éve
Jó mondjuk így utólag jó döntés volt puntolni. Staley látta, hogy Tannehill lámáskodni fog.
több mint 1 éve
Tannehillel mi az isten van ? Ez is milyen sack volt már, 3 mp-ig nézte ahogy ráfut Fox. És ahelyett, hogy eldobta volna inkább benyelte a majdnem safetyt.
több mint 1 éve
Tavaly sem jött be, tanulhatott volna belőle.Ennek miért nem mentünk neki ?Tavaly óta konzervatívabb Staley
Sixo
Petila