Thanksgiving tripla
2 feliratkozó
3 hónapja
Meccs előtt a Packers PO-esélye 90 százalék volt, W esetén ez biztosan nem lesz kevesebb.én is mer akkor a miami esélye 7%ra csökkenneIgen, de itt akkora leolvadás kellene, amit ilyen időjárási körülmények között nehezen tudok elképzelni.🙂 Remélem, nem mind a három mai meccsen alakul izgalmasan a vége.chicago meg a giants is wakon voltvajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?Nem úgy néz ki, a MIA-nak nagyon nem ízlik a klíma. Mindenesetre a 28-3-at el kellene kerülni.
Negritis, a vajda
És tessék!🙂
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
ami a broncosét növelné
Negritis, a vajda
3 hónapja
én is mer akkor a miami esélye 7%ra csökkenneIgen, de itt akkora leolvadás kellene, amit ilyen időjárási körülmények között nehezen tudok elképzelni.🙂 Remélem, nem mind a három mai meccsen alakul izgalmasan a vége.chicago meg a giants is wakon voltvajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?Nem úgy néz ki, a MIA-nak nagyon nem ízlik a klíma. Mindenesetre a 28-3-at el kellene kerülni.
Negritis, a vajda
És tessék!🙂
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
nagylaza, főpohárnok
ami a broncosét növelné
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
3 hónapja
Igen, de itt akkora leolvadás kellene, amit ilyen időjárási körülmények között nehezen tudok elképzelni.🙂 Remélem, nem mind a három mai meccsen alakul izgalmasan a vége.chicago meg a giants is wakon voltvajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?Nem úgy néz ki, a MIA-nak nagyon nem ízlik a klíma. Mindenesetre a 28-3-at el kellene kerülni.
Negritis, a vajda
És tessék!🙂
nagylaza, főpohárnok
Negritis, a vajda
3 hónapja
chicago meg a giants is wakon voltvajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?Nem úgy néz ki, a MIA-nak nagyon nem ízlik a klíma. Mindenesetre a 28-3-at el kellene kerülni.
Negritis, a vajda
És tessék!🙂
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
vajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?Nem úgy néz ki, a MIA-nak nagyon nem ízlik a klíma. Mindenesetre a 28-3-at el kellene kerülni.
Negritis, a vajda
És tessék!🙂
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
vajon itt is indokolatlanul meccs lesz a semmiből a végérE?
3 hónapja
Ha én tudtam az első pillanattól, hogy beugratásra megy, akkor gyanúm szerint a MIA D is tudta.
3 hónapja
Hosszú gyürkőzés után visszajutottunk oda, ahonnan 4&4-nél indultunk.Különleges lefolyása van az egész meccsnek.
nagylaza, főpohárnok

3 hónapja
Hosszú gyürkőzés után visszajutottunk oda, ahonnan 4&4-nél indultunk.
3 hónapja
Se nyomás, se passz elleni védekezés... (Az előzőre írtam.)
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
Vicc...Köszönjük!Vissza is adtuk, nem vagyunk mohók.
nagylaza, főpohárnok
Kampman
3 hónapja
Köszönjük!
3 hónapja
Most egy hosszú drive jön + drop + FG.Az elso drop mar meg is volt
nagylaza, főpohárnok
3 hónapja
na és cam smith is megérkezett, mindjárt kinyomom ezt a picsába

3 hónapja
és a bubu büntetve