Washington Commanders - Dallas Cowboys
több mint 1 éve
Ja csak van a ligaban kb 5 akinek nincs es ennyi nem nagy a fr QB kinalatRemélem ez csak altatás volt, mert ha nem, akkor egy sima one and done a jövő hét…Haat. Mivel a tampa az ellenfel igy nem mondom fixre hogy one and done. De Dam mindig is egy fek marad sztem. Jobb napjaim nagyon elit, de ilyen szinten megbizhatatlan. Barmikor benne van egy a maihoz hasonlo nala
tamas424
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Remélem ez csak altatás volt, mert ha nem, akkor egy sima one and done a jövő hét…Haat. Mivel a tampa az ellenfel igy nem mondom fixre hogy one and done. De Dam mindig is egy fek marad sztem. Jobb napjaim nagyon elit, de ilyen szinten megbizhatatlan. Barmikor benne van egy a maihoz hasonlo nala
tamas424
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Remélem ez csak altatás volt, mert ha nem, akkor egy sima one and done a jövő hét…
több mint 1 éve
Tdog
653
Dak csak bedobja a surube aztan hatha
több mint 1 éve
Tdog
653
10/25 haladunk.Sztem mar igy eldobalgatja a 3&outokat.
Nem tudom Rusht behozni most jo lenne-e
Blevi
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Maher a biztonsag kedveert mellebassza. Legalabb a O mutatott vmitKell egy kis pozitívum…
Blevi
több mint 1 éve
Maher a biztonsag kedveert mellebassza. Legalabb a O mutatott vmit
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Ez nem a rúgók napja
több mint 1 éve
Szenved a hiperszuper defensuk. Mind az LV mind az Arizona ellen. Harmadik QB-k ellenFd emberek.Sztem a 49ers nehez falat lesz barkinek is
Melyik po csapat lehet bizakodo az utolso ket het alapjan? Mindenki szenved kb a Packers ha a bejut a legforrobb csapat.
Blevi
Tdog
több mint 1 éve
Tdog
653
Fd emberek.Sztem a 49ers nehez falat lesz barkinek is
Melyik po csapat lehet bizakodo az utolso ket het alapjan? Mindenki szenved kb a Packers ha a bejut a legforrobb csapat.
Blevi
több mint 1 éve
Packers jobb formaban van sztemFd emberek.Lions?
Blevi
Hutchinson vs Walker SB ahogy bebizonyosodik ki az igazi 1/1 😊
beltazor
több mint 1 éve
Tdog
653
Lesz e 2 szamjegyu passzolt yard felidoben?😀
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Passing yards: 4…
több mint 1 éve
Inkabb dobna a check downtSzerintem leszarja megdob mindent tok mindegy alapon gondolom a playbookot nem nyitjak ki, idegenben vagyunk hideg van legyen vege
Tdog
több mint 1 éve
tamas424
1 758
Azt nem értem, hogy mit próbálunk csinálni?
több mint 1 éve
Tdog
653
Inkabb dobna a check downt
több mint 1 éve
2/9 bazdmeg
több mint 1 éve
Csak a szokasos mini bye rustiness.Dehogy fog leulnek a kezdok jovo heten meg Brady kipicsaz
2. Felidore ossze fog allni. Mazli hogy a komancsok nem vezetnek 28-0 ra
Needa
több mint 1 éve
Needa
246
Csak a szokasos mini bye rustiness.2. Felidore ossze fog allni. Mazli hogy a komancsok nem vezetnek 28-0 ra