NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 676
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Washington Redskins - Philadelphia Eagles
több mint 9 éve
Na gyün a Mary...
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
😀😀😀DDDDDDDDDDDD
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
lol ez mi volt
több mint 9 éve
Kampman
28 312
jó kis kickoff
több mint 9 éve
grat a skins-nek jók voltatok! a többit inkább nem írom le a billentyűzet úgysem bírná szörnyű....
több mint 9 éve
zsojti
4 063
LOL, a kickoff alatt le fog járni az idő. 😀 Kelly ezt csúnyán benézte...peterk2005vagy így akarták.. legyünk optimisták 😊
több mint 9 éve
LOL, a kickoff alatt le fog járni az idő. 😀 Kelly ezt csúnyán benézte...peterk2005ahogy az egész meccset...
több mint 9 éve
ha squib kick ha nem fair catchet kell kérni, vagy akk music city miracle
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
zsojti
4 063
5 mp faja
több mint 9 éve
maradt időnk egy visszahordásra XDHighlanderSproles time.
több mint 9 éve
LOL, a kickoff alatt le fog járni az idő. 😀 Kelly ezt csúnyán benézte...
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
maradt időnk egy visszahordásra XD
több mint 9 éve
azt hittem 3.ra beengedik, hogy ne pörögjön 😀😀😀DBorbinhoOlyat csak Belichick tud
több mint 9 éve
most egy FG miss és hosszabbítás 😀😀ShilkorSajna nem Parkey rúg a Skinsben.
több mint 9 éve
azt hittem 3.ra beengedik, hogy ne pörögjön 😀😀😀D
több mint 9 éve
Bárcsak az lehetnék, akkor legalább életemben egyszer nyerne valamit kedvenc csapatom. Sajnos nem tudok az lenni...DE BAZD MEG MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE??????????DIVAT ! 😀Greengo
KELLY ELMEHET A FASZOMBA! És eljött a pillanat, hogy innentől a Seahawks-nak szurkolok idén. Az Eagles meg offos az FA kezdetéig, köszöntem az évet.Hulkeinstein
több mint 9 éve
zsojti
4 063
DE BAZD MEG MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE??????????ez a csapat veresége tudjuk, h szarok vagyunk (ahol azok vagyunk ) ami nem baj a jövőre nézve
KELLY ELMEHET A FASZOMBA! És eljött a pillanat, hogy innentől a Seahawks-nak szurkolok idén. Az Eagles meg offos az FA kezdetéig, köszöntem az évet.Hulkeinstein
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Le fog menni 15 secre az óra. Mit akar időkérés nélkül azzal Kelly kezdeni?peterk2005mi sem értjük
több mint 9 éve
most egy FG miss és hosszabbítás 😀😀
több mint 9 éve
kelly vágja, hogy 10sec marad így nekik FG-r?Borbinhobíznak a blokkban
több mint 9 éve
Igy kiszopni bazdmeg hihetetlen, hogy minden evben ugyanaz...eaglesmcnabbNem igaz. Tavaly meglett a divíziógyőzelem.
több mint 9 éve
DE BAZD MEG MIÉRT NEM ENGEDJÜK BE??????????DIVAT ! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 9 éve
Ezt most nem értem. Le fog menni 15 secre az óra. Mit akar időkérés nélkül azzal Kelly kezdeni?
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)