Wild Card hétfő
1 napja
shagi0206
11 352
Ha itt nyer a Rams, akkor az a furcsa és rendkívül ritka helyzet áll elő, hogy a WC-meccsek mindegyikére bejön a tippem (beleértve, sajnos, a GB L-t is).Hát ha valamit biztosra vettem az az, hogy a GB nem fog nyerni. Meg a Denverre még, a többire nem volt egyértelmű tippem. Ja meg a Ravens is eléggé vszínű volt
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: shagi0206
1 napja
Ha itt nyer a Rams, akkor az a furcsa és rendkívül ritka helyzet áll elő, hogy a WC-meccsek mindegyikére bejön a tippem (beleértve, sajnos, a GB L-t is).
1 napja
casaubon
2 707
Az ironia a szotarban az I betunel talalhato 😊😊Sokkal nem, azért LA meg Phoenix nincs messze egymástól. Másfelől, St louis így is kurva nagy táv ArizonáhozLOL Arizonaban hangosabbak a Rams fanok mint LA-ben bármikorKozelebb van St. Louishoz…
dancogo
casaubon
shagi0206
1 napja
ozibozi
17 706
Vannak elegen
1 napja
shagi0206
11 352
Sokkal nem, azért LA meg Phoenix nincs messze egymástól. Másfelől, St louis így is kurva nagy táv ArizonáhozLOL Arizonaban hangosabbak a Rams fanok mint LA-ben bármikorKozelebb van St. Louishoz…
dancogo
casaubon
1 napja
casaubon
2 707
LOL Arizonaban hangosabbak a Rams fanok mint LA-ben bármikorKozelebb van St. Louishoz…
dancogo
1 napja
LOL Arizonaban hangosabbak a Rams fanok mint LA-ben bármikor
1 napja
shagi0206
11 352
Én is azért keltem 2-kor, mert akkorra volt írni nfl.com-on is. Aztán látom még sehol semmi. Addig átkapcsoltam amc-re, mert láttam a kaptár megy 😊
1 napja
ezt amúgy nem értem, h 2.00-re írták mindenütt a kezdést, azt 2.15-kor kezdik..hát rájátszás, egy meccs van egy slotban, lehet húzni
alapszakaszban 19-es meccseknél 1901-kor kapcsolok oda, már 3rd down van 😀
bogjosi
1 napja
bogjosi
1 584
ezt amúgy nem értem, h 2.00-re írták mindenütt a kezdést, azt 2.15-kor kezdik..alapszakaszban 19-es meccseknél 1901-kor kapcsolok oda, már 3rd down van 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
casaubon
2 707
2 elmúlt..Aréna még soccert ad 2.15-ig..itt komment sincs...ennyire ne pörögjünk már 😀Meg a himnusz is csak most lesz, nem kell sietni 😅
bogjosi
1 napja
bogjosi
1 584
2 elmúlt..Aréna még soccert ad 2.15-ig..itt komment sincs...ennyire ne pörögjünk már 😀
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
1 napja
02:00, Rams vs Vikings - ARENA4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal