Wild Card hétfő
23 órája
PatrickSKOL
429
Azt gondolom most ment el a meccs. Darnold múlt heti. Nincs az a scenario, amely szerint itt ma nyerünk. 2x megver minket a Rams is.
23 órája
casaubon
2 707
Darnold eleg sok milliotol esik el az utobbi ket hetben
23 órája
shagi0206
11 352
Szerintem itt is volt egy pöttyintés 😀
23 órája
Tarsi
1 292
Na ezt sosem értem...Mondjuk itt a térde is lent volt
Forward progresst ilyenkor miért nem fújják?
Tegnap valamelyik meccsen ennél sokkal kevesebbre befújták és így nem lett fumble...
FunHun
23 órája
FunHun
1 536
Na ezt sosem értem...Forward progresst ilyenkor miért nem fújják?
Tegnap valamelyik meccsen ennél sokkal kevesebbre befújták és így nem lett fumble...
23 órája
casaubon
2 707
Ebbol meg hogy nem lett blokk?
23 órája
PatrickSKOL
429
Fejjel félig a földben állt Matyi fiú!!!
23 órája
PatrickSKOL
429
Takarodj már. Tényleg bocsánat??? Ez milyen passz?? Lesz.rom a mozdulatot!!! Ekkora konzervatív beszariságot! Ez meccset eldöntő momentum lehet közel 15 perc után!
23 órája
casaubon
2 707
Na jó, ez borzasztó precedens lehetIgen, egy dolog, hogy megvolt a szandek, de azert ennel a mozdulatnal kelljen mar tobb, hogy passznak lehessen tekinteni…
dancogo
23 órája
Sebii
3 587
Hááát, itt lehet át kell gondolni a szabély akkor. Ezek után minden sacknél lepöttyintem inkább magam elé a labdát.
23 órája
ozibozi
17 706
Akarta
23 órája
FunHun
1 536
Hoppááááááá
23 órája
PatrickSKOL
429
Ez komoly???
23 órája
casaubon
2 707
Hoppa
1 napja
A sors csapata.
1 napja
shagi0206
11 352
Na, megint a kvázizás fog menni a közvetítés során? 1x ha unatkozok, majd elkezdem számolni, hogy hányszor hangzik el...
1 napja
A GB-t csak érzelmi okokból említettem meg külön.🙂Ha itt nyer a Rams, akkor az a furcsa és rendkívül ritka helyzet áll elő, hogy a WC-meccsek mindegyikére bejön a tippem (beleértve, sajnos, a GB L-t is).Hát ha valamit biztosra vettem az az, hogy a GB nem fog nyerni. Meg a Denverre még, a többire nem volt egyértelmű tippem. Ja meg a Ravens is eléggé vszínű volt
nagylaza, főpohárnok
shagi0206
1 napja
casaubon
2 707
Azt vajon Darnold miert nem dobta oda Jeffersonnak? Megint szellemeket latott?