Wild Card szombat
11 órája
2 kézzel lökte…
11 órája
Át is írtam a profilomnál, köszi
11 órája
Nem értem h ilyen gyenge D# ellen miért nem passzolt a csapat kb másfél negyedigAzért Byard felé nem passzolnék, plusz opportunista a D. Mint a mienk. Két legtöbb labdát szerző csapat a Bears és a Jags.
Pep71
11 órája
Nemár, pont én lehetek a fő libsi? 😀 Hát ez igazán megtisztelőNa megszolalt fö libsi , mivan kicsi mi fáj?Mivan ti érzékeny lelkü libsi szarok, Ilyen libsi szarokal van tele már ez az oldal,is.Annyira kíváncsi vagyok, hogy kinek a troll accountja vagy, mert ilyen hülye nem létezhet 😀
Norbi180
tenorx
Norbi180
11 órája
Nem értem h ilyen gyenge D# ellen miért nem passzolt a csapat kb másfél negyedig
11 órája
GoldenMinden mozdulata arany.
Pep71
11 órája
Na megszolalt fö libsi , mivan kicsi mi fáj?Mivan ti érzékeny lelkü libsi szarok, Ilyen libsi szarokal van tele már ez az oldal,is.Annyira kíváncsi vagyok, hogy kinek a troll accountja vagy, mert ilyen hülye nem létezhet 😀
Norbi180
tenorx
11 órája
Golden
11 órája
"Ó Romeo, de jó hogy vagy." Mindenki most Wisconsinban (meg ahol most Jodie Foster van).
11 órája
Annyira kíváncsi vagyok, hogy kinek a troll accountja vagy, mert ilyen hülye nem létezhet 😀bárcsak igazad lenne
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
Mivan ti érzékeny lelkü libsi szarok, Ilyen libsi szarokal van tele már ez az oldal,is.Annyira kíváncsi vagyok, hogy kinek a troll accountja vagy, mert ilyen hülye nem létezhet 😀
Norbi180
11 órája
Romeoooooo
11 órája
Mivan ti érzékeny lelkü libsi szarok, Ilyen libsi szarokal van tele már ez az oldal,is.
11 órája
Ez az ST egy rossz vicc 😄
11 órája
Szerintem is ignorálni kénefaszom ha nem idézed be nem látom mit nyekeg 😀Ott is van a kurva td ,gyerünk ez gb lóhúgy gyengeDe jó hogy felkeltél te is
Norbi180
gamerkr
Negritis, a vajda
11 órája
Ott is van a kurva td ,gyerünk ez gb lóhúgy gyengevan benne igazság de majd vesézzük ki a Ravens PO-meccsén.
Norbi180
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
11 órája
Miért hiszem azt, hogy epic végjáték lesz ebből valahogy?Mondtam, hogy kétféleképpen kaphatunk ki:
iktriad
Vagy simán, az már nem lesz meg
Vagy előnyből kikapva, a végén valami agyament hülyeséggel, na ez még hátravan.
11 órája
Jó lesz ennek is a vége
11 órája
faszom ha nem idézed be nem látom mit nyekeg 😀Ott is van a kurva td ,gyerünk ez gb lóhúgy gyengeDe jó hogy felkeltél te is
Norbi180
gamerkr
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 órája
Miért hiszem azt, hogy epic végjáték lesz ebből valahogy?Packers playoff meccs
iktriad
11 órája
Ott is van a kurva td ,gyerünk ez gb lóhúgy gyengeDe jó hogy felkeltél te is
Norbi180
11 órája
Quay mint mindig , konyorgom ne kapjon hosszabitast vagy csak vmi keveset . Erre ne koltsunk abból a kevésből ami van
11 órája
Miért hiszem azt, hogy epic végjáték lesz ebből valahogy?Mert a packers mindig tud balfaszkodni azért 😄😄
iktriad