Wild Card vasárnap
1 feliratkozó
több mint 2 éve
Vass49ers
37
Már elmentem aludni! Eladta? Vissza is vitték?
több mint 2 éve
Ez a wr hibaja volt. Legkozelebb majd magassarkut vesz fel.létra kell neki
Stez
www.youtube.com/watch?v=CRBtNwJhO6E
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Jimmy G brainfart - pipa.el fogtok tradelni? akkor szopjatok le
iktriad
több mint 2 éve
Inkább rakják be Deebot QB-nak
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
erre mit mondjak? wtfhahahahahaNa, majd most jön a Kittle time?elég futni sztem
shagi0206
Negritis
r.baggio
több mint 2 éve
casaubon
2 391
Pedig milyen szepen elmozgott a nyomas elol…
több mint 2 éve
Ez a wr hibaja volt. Legkozelebb majd magassarkut vesz fel.
több mint 2 éve
mondjuk lehet ninersnek sem ártott volnaJaaaaa, ertem... 🤣én a cowboysnak ajánlom a térdelést nem a 49ersnek 😀Ahhoz meg sok van. Szerezzenek meg egyszer pontot es akkor annyi.mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?én a helyükben már csak térdelnék minden posessionnél 3at aztán punt
FG???? micsoda??
r.baggio
briareos
davemayer
briareos
davemayer
ezt a rokipárharcot
több mint 2 éve
Az egyetlen dolog amit nem csinalhatsz, minden mas ok te kreten allat
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
KeyG
9 493
Hozd már le azt a balfaszt Shanny, faszért ragaszkodsz hozzá
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Jimmy G brainfart - pipa.
több mint 2 éve
Jimmy te méretes f@sz...
több mint 2 éve
Travis konkrétan pizsiben megy a meccsre, so nem hinném.Közben a Kelce tesóók anyja 2 meccset akar ma nézni. Ott volt Tampában és most úton van Kansasbe! 😮követem a journeyjét és csak arra tudok gondolni h két nflben kezdő gyerek nem tudott összedobni egy private jet chartert anyucinak?
Jason Kelce & @tkelce's mom Donna is on the ultimate mission today: 2 playoff games in 1 day.
— NFL (@NFL) January 16, 2022
First up, Tampa Bay to see Jason and the @Eagles! @dkelce1 pic.twitter.com/qMVR0mSh7n
Next stop:
📍 Kansas City pic.twitter.com/isVe3UEgDy
iktriad
briareos
Amúgy anya okos, jó egyetemre küldte a gyerekeket, és nem szennyez feleslegesen private jettel, megy charterrel.
több mint 2 éve
Jimmy te barom! Tényleg elkúrja
több mint 2 éve
hahahahahaNa, majd most jön a Kittle time?elég futni sztem
shagi0206
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Na, majd most jön a Kittle time?elég futni sztem
shagi0206
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Na, majd most jön a Kittle time?
több mint 2 éve
Jaaaaa, ertem... 🤣én a cowboysnak ajánlom a térdelést nem a 49ersnek 😀Ahhoz meg sok van. Szerezzenek meg egyszer pontot es akkor annyi.mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?én a helyükben már csak térdelnék minden posessionnél 3at aztán punt
FG???? micsoda??
r.baggio
briareos
davemayer
briareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
anyucit a taxi a jethez viszi és akkor nopeolhatkövetem a journeyjét és csak arra tudok gondolni h két nflben kezdő gyerek nem tudott összedobni egy private jet chartert anyucinak?vagy az anyuci aszonta nope
briareos
Negritis
több mint 2 éve
KeyG
9 493
Szerintem szimpla ember akar maradniKözben a Kelce tesóók anyja 2 meccset akar ma nézni. Ott volt Tampában és most úton van Kansasbe! 😮követem a journeyjét és csak arra tudok gondolni h két nflben kezdő gyerek nem tudott összedobni egy private jet chartert anyucinak?
Jason Kelce & @tkelce's mom Donna is on the ultimate mission today: 2 playoff games in 1 day.
First up, Tampa Bay to see Jason and the @Eagles! @dkelce1 pic.twitter.com/qMVR0mSh7n
Next stop:
iktriad
briareos
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
követem a journeyjét és csak arra tudok gondolni h két nflben kezdő gyerek nem tudott összedobni egy private jet chartert anyucinak?vagy az anyuci aszonta nope
briareos
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Közben a Kelce tesók anyja 2 NFL meccset akar mszemélyesen megnézni. Ott volt Tampában és most úton van Kansasbe! 😮szerencséje, hogy nem a keleti partról a nyugatira kell utaznia. Ha Travis mondjuk a Ramsnél lenne, és az a meccs jönne ezután, bajos lenne odaérni
Next stop:
iktriad
több mint 2 éve
én a cowboysnak ajánlom a térdelést nem a 49ersnek 😀Ahhoz meg sok van. Szerezzenek meg egyszer pontot es akkor annyi.mi a Cowboys gameplanje erre a meccsre?én a helyükben már csak térdelnék minden posessionnél 3at aztán punt
FG???? micsoda??
r.baggio
briareos
davemayer