NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 335
88
19 órától, ARENA4
Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
4 órája
shagi0206
11 335
Na - sikerült észrevenni Smitht a pályán?
4 órája
Ilyenkor szokott a D engedni egy gyors TD-t.Jó az irány
Tactful Cactus
4 órája
shagi0206
11 335
Doubs elszakadt szerintem. Csak nem úgy, ahogy látni akartuk.Az agyvérzés határán vagyok. Megint miért Meltonra megy egy kulcsfontosságú play?Nem feltetlenul ra ment volna, ha a tobbiek kicsit is elszakadnak
nagylaza, főpohárnok
casaubon
4 órája
casaubon
2 686
Az agyvérzés határán vagyok. Megint miért Meltonra megy egy kulcsfontosságú play?Nem feltetlenul ra ment volna, ha a tobbiek kicsit is elszakadnak
nagylaza, főpohárnok
4 órája
Tactful Cactus
14 227
Ilyenkor szokott a D engedni egy gyors TD-t.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 órája
Az agyvérzés határán vagyok. Megint miért Meltonra megy egy kulcsfontosságú play?TE -kre semmi nem megy red zone-ba
nagylaza, főpohárnok
4 órája
Az agyvérzés határán vagyok. Megint miért Meltonra megy egy kulcsfontosságú play?
4 órája
Tdog
662
Na vajon kovi drive over/under 1.5 first down😀
4 órája
Love sincs a helyzet magaslatán, ammá biztos.
4 órája
Pedig a CB leste csak
4 órája
Színész...
4 órája
Wicks ezt szépen eljátszotta.Kellett is, mert az a labda sosem talált volna elkapót.
nagylaza, főpohárnok
4 órája
Rodaron
2 140
Sok játékos mondja, hogy rohadt nehéz, és plusz terhet tesz a nyakadra, szóval ilyen esetekben inkább halmozottan hatrany.Ér valamit ez a lufisisak? Nem úgy tűnik..Annyit mindenképp, hogy pocsék.
Szipeter
shagi0206
4 órája
Wicks ezt szépen eljátszotta.
4 órája
Hulye mitchell, esélye nem lett volna elkapni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Akkor innen TD
4 órája
Rookie mistake....
4 órája
Tdog
662
Igen azt hozzatennem itt sokkal jobb a D, meg a skill szemelyzet is elit azert! De azert egy PO meccsen mar a Qbnak is hozza kell tenni! Azert 3 negyed alatt az a 40 yard eleg karcsu! Ugy hogy a fele talan az elso drivenslDeKikapunk ma ha Hurts ilyen maradKicsit okyan mint a falcons iden.. van egy Qb aki kurvara visszahuzza a csapatot, kombinalva egy nem tul kompetens edzovel!
Janek
Tdog
Mi egy csomó jó meccset lehoztunk.
Oline elit Hurtsnek nincs nehéz dolga de ma nagyon nem éles.
Janek
Jott!
4 órája
Daniels zseni, Hurts nem az.Fb csoportban hetente jön egy poszt hogy Hurts-t miért nem tartják elitnek. A mai meccs szépen mutatja miért nem az. És már nem is lesz soha.De a csoportban éppen még ő számít a legjobbnak. Viszont nagyon figyelni kell hátra, mert Daniels ugye.
Védelem viszont ennél jobban nem nagyon tudna játszani.
eaglesmcnabb
shagi0206
4 órája
DeKikapunk ma ha Hurts ilyen maradKicsit okyan mint a falcons iden.. van egy Qb aki kurvara visszahuzza a csapatot, kombinalva egy nem tul kompetens edzovel!
Janek
Tdog
Mi egy csomó jó meccset lehoztunk.
Oline elit Hurtsnek nincs nehéz dolga de ma nagyon nem éles.