NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Wild Card vasárnap
1 334
88
19 órától, ARENA4
Wild Card vasárnap
2 feliratkozó
9 órája
A RunD ismét nagyon jó...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
9 órája
Vagy megint a PO is távol lenne, mint McDermott előtt.ezt az itteni bills fanoktol kérdezd akik 2-3 éve elkivánják.Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
Sixo
az eredmények meg relativ, csoportot nyerik, aztán mennek egy kört egy csere qb v rookie ellen, utána meg elcsapják őket. lehet allenben ennél több lenne
Kúrfürst briareos
9 órája
ezt az itteni bills fanoktol kérdezd akik 2-3 éve elkivánják.Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
Sixo
az eredmények meg relativ, csoportot nyerik, aztán mennek egy kört egy csere qb v rookie ellen, utána meg elcsapják őket. lehet allenben ennél több lenne
9 órája
Az eredményeket hozza. Ki az aki fixen jobb nála és szabad?Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
Kúrfürst briareos
9 órája
Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?sztem igen de görcsösen ragaszkodnak hozzá az ownerek
shagi0206
9 órája
Ez meg Orarugogerincu Felpattanonak is szarul esett volna.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
9 órája
shagi0206
11 335
Ha a Bills most kiesne, McDermott lapátra kerülne?
9 órája
A harangok Buffalóba mentek...
9 órája
Pep71
2 756
Nyak?? Durva volt
9 órája
hát az sose erős itt már jó idejejó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hát csöcsökről nem
Kúrfürst briareos
warr_b
9 órája
Bowl.hu-s Broncos szurkerektől jöhetnek a meccsnézős képek (lehetőleg vállalható képeket kérünk 😀 )Cscsket ha leheg ne 🥳
gamerkr
Na szèp jó estèt fly 🦅 fly!
9 órája
Tactful Cactus
14 227
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Gyenge himnusz, nagy hajítás Nixtől TD-re.
Kúrfürst briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
9 órája
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hát csöcsökről nem
Kúrfürst briareos
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
9 órája
Kampman
28 811
jó estét, miről maradtam le amig talpra áll a gépem?Hosszú passzos Broncos TD
Kúrfürst briareos
9 órája
Na, legalább FG-ra megfogtuk...
9 órája
Pep71
2 756
Megye2es iranyito b.sszs meg, megkerdezik tőle h hova dobálja a labdákat??🤣🤣
9 órája
Bonitto ellen ordas holding...
9 órája
shagi0206
11 335
kisebb a támogatók Billses aránya, mint volt tegnap a chargersre...Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊
shagi0206
zacknorb
9 órája
Vitézlő Titoknok tomz
1 428
Ha valaki rendel "Almost Heaven"-t, arról léccciléccciléccci mindenképpen képet 😊
9 órája
Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊
shagi0206
9 órája
Bowl.hu-s Broncos szurkerektől jöhetnek a meccsnézős képek (lehetőleg vállalható képeket kérünk 😀 )kaját nem baj, ha nem posztolnak, mert akkor véletlenül rendelek én is, de a képeket várjuk (bár telóról offrotty ide képet tenni)
gamerkr
9 órája
shagi0206
11 335
Tegnap be lett küldve a szerkesztőség és a támogatók tippje a chargers-texansra, iszonyú chargers fölényre. Erre a meccsre is valami hasonló tendencia van? 😊