NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
22
6
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
22 óra fele kivel mérhetem össze a tudásomat?
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
este kaszoval van találkozóm, de amúgy ráérek 😊shawnkaHát akkor mondj egy időpontot amikor jó néked. 😊
több mint 12 éve
este kaszoval van találkozóm, de amúgy ráérek 😊shawnkaegy haverom telefonált, hogy jön laptopot "javíttatni", ami nem tudom meddig fog eltartani, szóval játssz addig mással nyugodtan, mert lehet h csak 11 körül fogok ráérni már...
több mint 12 éve
este kaszoval van találkozóm, de amúgy ráérek 😊
több mint 12 éve
Ma valaki akikkel még nem toltam le a meccset? Shawnka mondjuk vagy valaki?!
több mint 12 éve
tudok én még győzni. újabb széria indít 😛Farky - jómagam 24-34
Vezettek Farkyék végig, 4. negyedben feltámadtunk és most én csináltam azt, amit Kiss. Jó meccs volt 😊
több mint 12 éve
jelenleg így állunk:Laby - Houston 4-0
kaszo - Atlanta 3-1
Farky - Giants 3-1
shawnka - San Francisco 49ers 1-1
Rataxes - Philadelphia 1-1
Kiss - Denver 1-3
eaglesmcnabb - Lions 0-1
winston - New England 0-2
Amadeus - Bengals 0-2
Jack Zoltán - Redskins 3-4
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
choker 49ers 😀 😀na így már boldogan fekszek le 😀 megint megszakítottam csak úgy mint kb fél éve 😀 grat am nem játszottam még soha ilyen jó meccset
30-17-re vezettem két perccel a vége előtt. Természetesen Kiss nyert 31-30-ra 😀
Kurvajó meccs volt amúgy, grat mindkét félnek. Gore meg szopjon le az impotens támadókkal együtt.
Note: Kiss megszakította az itteni hivatalos meccseken elért 19 meccses győzelmi sorozatomat. Nem lett meg a 20-0, nem vagyok Undertaker.shawnka
Samaras játszott?
több mint 12 éve
choker 49ers 😀 😀30-17-re vezettem két perccel a vége előtt. Természetesen Kiss nyert 31-30-ra 😀
Kurvajó meccs volt amúgy, grat mindkét félnek. Gore meg szopjon le az impotens támadókkal együtt.
Note: Kiss megszakította az itteni hivatalos meccseken elért 19 meccses győzelmi sorozatomat. Nem lett meg a 20-0, nem vagyok Undertaker.
több mint 12 éve
Ha valaki akar ma egy könnyű W-t az keressen meg hamán
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
attól nem kell félnem 😛 ha már 3 pontot szerzel,jó vagy 😊sokra mész vele, ha 51-et kapsz 😂shawnkanem lesz kegyelem!50 pontig meg se állok!!!!!KissSaints fanok... csak meg kell vakarni a hasukat és máris adják a pacsit 😀shawnkajó jó,csak kicsikartad azt a lájkot...Kissviccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel. shawnkacsak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
sokra mész vele, ha 51-et kapsz 😂nem lesz kegyelem!50 pontig meg se állok!!!!!KissSaints fanok... csak meg kell vakarni a hasukat és máris adják a pacsit 😀shawnkajó jó,csak kicsikartad azt a lájkot...Kissviccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel. shawnkacsak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
több mint 12 éve
nem lesz kegyelem!50 pontig meg se állok!!!!!Saints fanok... csak meg kell vakarni a hasukat és máris adják a pacsit 😀shawnkajó jó,csak kicsikartad azt a lájkot...Kissviccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel. shawnkacsak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Saints fanok... csak meg kell vakarni a hasukat és máris adják a pacsit 😀jó jó,csak kicsikartad azt a lájkot...Kissviccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel. shawnkacsak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
több mint 12 éve
jó jó,csak kicsikartad azt a lájkot...viccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel. shawnkacsak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
viccet félretéve most ettem egy selyemsonkás szendvicset füstölt sajttal és egy kiss majonézzel.csak neked...KissmesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
több mint 12 éve
csak neked...mesésshawnkaFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
mesésFarky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka Kiss
több mint 12 éve
Farky adott fészbukon, örömbódottáshawnkagyere hamára szobanév füstöltsonka jelszó sonka
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Farky adott fészbukon, örömbódottá
több mint 12 éve
de igyekezzél ,mert már régen aláztalak meg...:/Abban a szent pillanatban, amint valaki megszán egy rosterrel.shawnkahihetetlen, mindig akkor akartok játszani, amikor nem érek rá? 😀shawnkanekem már úgyis mind1 0-3-as mérleg után 😀 szóval mikor érsz rá Mester?Kiss
Samaras játszott?
több mint 12 éve
hát én nem tom h merre van....
Samaras játszott?
több mint 12 éve
a rosterlink jöhet ide publicba is, az adminisztrációs topicban lévő link már nem jó...
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Abban a szent pillanatban, amint valaki megszán egy rosterrel.hihetetlen, mindig akkor akartok játszani, amikor nem érek rá? 😀shawnkanekem már úgyis mind1 0-3-as mérleg után 😀 szóval mikor érsz rá Mester?Kiss
több mint 12 éve
hihetetlen, mindig akkor akartok játszani, amikor nem érek rá? 😀shawnkanekem már úgyis mind1 0-3-as mérleg után 😀 szóval mikor érsz rá Mester?
Samaras játszott?