NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Áááá, semmiképp 😊 Itt a bowl.hu ligában is néha már a hajamat tépem egy-egy meccsen, utálok játszani ha vesztésre állok... Ott a profik között meg ez elég gyakori lenne.
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
te Rata téged nem érdekelne egy csapat a CHML-ben?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
A tracker vezetést ki is vállalta? Csak mert a schedule ilyen formán full követhetetlen... Nincs olyan menetrend ahol a már lejátszott meccsek eredményei is fel vannak tüntetve?Rataxesnincs.Nem vállalta senki.Én írtam a tabellát ,amit majd frissítek holnap estig ,de mostanába kevés az időm erre.
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
A tracker vezetést ki is vállalta? Csak mert a schedule ilyen formán full követhetetlen... Nincs olyan menetrend ahol a már lejátszott meccsek eredményei is fel vannak tüntetve?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
okka
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
11 körül jó Neked?Rataxesigen, majd írj pm-et 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
11 körül jó Neked?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
megpróbálhatjukEste 11 körül lejátszanám valakivel a bajnokit 😊 szerk.: már fél 11-től okés leszek.RataxesMa valaki?Rataxes
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Este 11 körül lejátszanám valakivel a bajnokit 😊 szerk.: már fél 11-től okés leszek.RataxesMa valaki?
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Este 11 körül lejátszanám valakivel a bajnokit 😊 szerk.: már fél 11-től okés leszek.
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Na számomra véget ért ez a bajnoki sorozat, Redskins 4-4, nem hiszem hogy ezzel a mérleggel PO helyre lehet jutni ( már ha lesz PO ) úgy hogy a következő bajnokságig marad az unalmas várakozás 😀
több mint 12 éve
faataal
3
Sziasztok, akinek van kedve xbox-on madden 13-azni vegyen felGamertag: FaaTaaL23
több mint 12 éve
Megjelent a Madden 13!Xboxon próbáltam nagyon jó lett, végre lehet rendesen futni, és passzolni. Kezdtem egy WR karriert az is nagyon jó. Próbálta más is vagy mindenki PC-n Maddenezik. 😀
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
nálam kisebb net probléma van így ideiglenesen nem tudok játszani, de dolgozok a problémánFarkydrafton legyél
több mint 12 éve
nálam kisebb net probléma van így ideiglenesen nem tudok játszani, de dolgozok a problémán
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Valaki egy szimpla Madden mérkőzés 22:00 után?😊
több mint 12 éve
na jó, de ilyen irányú reményeim sincsenek, nemhogy terveim 😀Játszhatunk még egyet, elvégre Én még nem kaptam ki a Falconstól. 😀labybajnokit valaki, aki még nem kapott ki a Falconstól?a felhívás ismét él.kaszo
akkor majd holnap.kaszo
több mint 12 éve
Így jártam...EgonPróbáld meg Rendszergazdaként telepíteni és futtatni (Jobb klikk futtatás mint), valamint kapcsolt ki az User Account Controlt.
I wanna' that ring again!
több mint 12 éve
Játszhatunk még egyet, elvégre Én még nem kaptam ki a Falconstól. 😀bajnokit valaki, aki még nem kapott ki a Falconstól?a felhívás ismét él.kaszo
akkor majd holnap.kaszo
több mint 12 éve
bajnokit valaki, aki még nem kapott ki a Falconstól?a felhívás ismét él.
akkor majd holnap.kaszo
több mint 12 éve
vagy próbáld meg letölteni és azt felrakni. hátha
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
próbáld meg úgy reinstall, hogy minden hozzátartozó mappát az előtte menő törlésnél törölsz. Doksikból is, mindenhonnan, hogy azokat is újra kelljen telepítenie.Így jártam...Egonte, az a vicc, hogy én wirágboltból szereztem. Eddig bárhova telepítettem mindig ment hiba nélkül. 😀Amadeus91Teljesen eredeti (tehát megvettem!!!) és már újra is installáltam, de nem indul Win7 alatt 😕EgonAz, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???elindul. Tölts le egy másikat. (vagy vedd meg)Amadeus91
Hibaüzenetet sem ír ki, csak kijön a kezdőmenü és a Play-re nyomás után semmi!!!
Volt már másnak is?Egon
több mint 12 éve
Így jártam...te, az a vicc, hogy én wirágboltból szereztem. Eddig bárhova telepítettem mindig ment hiba nélkül. 😀Amadeus91Teljesen eredeti (tehát megvettem!!!) és már újra is installáltam, de nem indul Win7 alatt 😕EgonAz, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???elindul. Tölts le egy másikat. (vagy vedd meg)Amadeus91
Hibaüzenetet sem ír ki, csak kijön a kezdőmenü és a Play-re nyomás után semmi!!!
Volt már másnak is?Egon
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 902
te, az a vicc, hogy én wirágboltból szereztem. Eddig bárhova telepítettem mindig ment hiba nélkül. 😀Teljesen eredeti (tehát megvettem!!!) és már újra is installáltam, de nem indul Win7 alatt 😕EgonAz, hogy lehet, hogy az eredeti 08 nem indul el Win7 alatt???elindul. Tölts le egy másikat. (vagy vedd meg)Amadeus91
Volt már másnak is?Egon
több mint 12 éve
Próbáld ki azt hogy Windows XP környezetben futtatod (jobb klikk a parancsikonra és ott, vagy a tulajdonságok menün belül van valami olyasmi menüpont hogy "kompatibilitás", most épp a melós XP-s gépnél vagyok úh. nem tudom pontosan)RataxesSajnos ez sem nyert 😕
Akár azt gondolod, hogy képes vagy valamire, akár azt, hogy nem, mindenképpen igazad van. Henry Ford
JUST WIN!!!