Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 13 éve
Kheopsz-piramis.elment Egyiptomba kenyérsütő tevehajcsárnak.shawnkaés tényleg 😛Farkymilyen szép piramis van már az idézetek mellett.kaszoSvájcban? Amadeus91Samarasal nyaralKissviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
jó helyen voltatok az nb2-ben. kaszo
eh milyen művelt vagyok.
több mint 13 éve
elment Egyiptomba kenyérsütő tevehajcsárnak.és tényleg 😛Farkymilyen szép piramis van már az idézetek mellett.kaszoSvájcban? Amadeus91Samarasal nyaralKissviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
és tényleg 😛milyen szép piramis van már az idézetek mellett.kaszoSvájcban? Amadeus91Samarasal nyaralKissviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
milyen szép piramis van már az idézetek mellett.Svájcban? Amadeus91Samarasal nyaralKissviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
Svájcban?Samarasal nyaralKissviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
nem kell sorba jétszani,aki éppen ráér ,és még nem játszottál ellene,az a meccs mehet

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Én a 8. héttel kezdtem minden különösebb ok nélkül 😀 Jövő héttől egyébként belecsapok a lecsóba, csak ez a hetem most kicsit rumlis 😊
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
ja ,mert ha szerkesztem akkor kikapcsolom a látható szerkesztést 😀 de am akkor ez volt a gond,h nem került be a topikba ,de akkor frissítem gyorsanfrissítettem a tabellát,de azért mindenki nézze át,hogy úgy áll-e ahogy be van írvaKissha a tracker második hsz-éről van szó, nálam azt írja h 11 napja szerkesztetted, jó helyen nézem egyáltalán?
ott 1-0-nak vagyok írva, de egyébként 2-0-lal állok jelenleg, a Redskins pedig 3-4-gyel 3-3 helyett, gondolom mert ez a stat kimaradt a tracker topikból:
Redskins 38 - 41 Falconskaszo
stats: www.megafileupload.com/en/file/362702/Falcons-at-Redskins---2014-txt.html
igazán jó kis meccs volt 😊Jack Zoltán

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
3-4-el jézusom. 7 meccset tolt már, Én meg 1-el szarakodok. Akkor nem várok az első pár heti meccsemre, azok közül akikkel később játszanék bárki ráér most a napokba?labyde csak mert írta korábban, hogy elutazik vagy mi a szösz, és nem fog ráérni hetekig, így bedolgozta magát előre.
több mint 13 éve
3-4-el jézusom. 7 meccset tolt már, Én meg 1-el szarakodok. Akkor nem várok az első pár heti meccsemre, azok közül akikkel később játszanék bárki ráér most a napokba?
több mint 13 éve
frissítettem a tabellát,de azért mindenki nézze át,hogy úgy áll-e ahogy be van írvaKissha a tracker második hsz-éről van szó, nálam azt írja h 11 napja szerkesztetted, jó helyen nézem egyáltalán?
ott 1-0-nak vagyok írva, de egyébként 2-0-lal állok jelenleg, a Redskins pedig 3-4-gyel 3-3 helyett, gondolom mert ez a stat kimaradt a tracker topikból:
Redskins 38 - 41 Falcons
stats: www.megafileupload.com/en/file/362702/Falcons-at-Redskins---2014-txt.html
igazán jó kis meccs volt 😊Jack Zoltán
több mint 13 éve
Samarasal nyaralviccen kívül hol van a Sensei?Amadeus91FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss

Samaras játszott?
több mint 13 éve
viccen kívül hol van a Sensei?FeT.O.my?kaszomenjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
FeT.O.my?menjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.Amadeus91ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
menjetek már a lokival meg a magyar suckerrel innen. Amikor itt olyan magaslatokban vagyunk, mint az NFL, T.O., Fetomy.ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?Kisskülön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
több mint 13 éve
frissítettem a tabellát,de azért mindenki nézze át,hogy úgy áll-e ahogy be van írva

Samaras játszott?
több mint 13 éve
ti meg a disznótelepen!miért szurkoljak a lokinak?mikor szinte az összes szurkolója egy nagyképű divat fasz?! de ez már off..mcnabb ma este 22 óra után jó a meccs?külön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Mit nekem Schaub?! Mától Foster a Houston 1. számú irányítója! 😊labyAz is lehet hogy a hét már ki lesz lőve részemről... Ma este jön át pár haverom inni/játszani, ez meg általában elhúzódik sokáig 😊 Holnap bizonytalan, meg eleve korán le akarok dögleni a meccs miatt, pénteken meg már délutántól offline leszek egész vasárnap estig.
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
ilyen liga tabellát hol találok? vagy ahhoz hasonlót?😀
több mint 13 éve
külön gratulálok, ha te ennek még örülsz is.igazad lett 😊)Kissminek nézel fehérorosz bajnokit felvételről? :SkaszoFarky, kiss majd írjatok hogy mikor lenne jóeaglesmcnabbma BATE győzelmét fogom nézni,esetleg holnap?!de nekem csak 22 óra után jóKiss
jó helyen voltatok az nb2-ben.
több mint 13 éve
www.footballidiot.com/forum/download/file.php?id=849shawnkaköszi!
több mint 13 éve
nem követtem a topikot egy ideje, azért kérdeztem.megtennéd, h belinkeled?
több mint 13 éve
srácok, van már roster az idén draftolt játékosokkal?loleléggé azzal játszunk 😀