NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 17 szombati dupla
366
34
22:30, ARENA4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 662
47
21:30 POPTARTS BOWL - Georgia Tech vs BYU (NET4+)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Vettel megint......
több mint 6 éve
Na bakker és ezzel az SC-vel kb. meg is lett ölve a futam. Pedig eddig zseniális futam volt, főleg a két 21 éves kölyök amit leművelt az hatalmas volt.Ezt azért én nem mondanám. A 2 merci az SC előtt nagyon lelépett, elvben visszahozták volna a közelükbe a többieket, csak mindenki elkúrta. Pont a 2 legveszélyesebb pilóta került 5 és 6 helyre! De lesz még itt izgalom, mi van ha Haminak elfogy a gumija? Egy biztos ha fogy ha nem Hami hisztizni fog😊
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Na bakker és ezzel az SC-vel kb. meg is lett ölve a futam. Pedig eddig zseniális futam volt, főleg a két 21 éves kölyök amit leművelt az hatalmas volt.
több mint 6 éve
Mondjuk nem tudjuk mi lesz 30 kör múlva... mennyire kopnak a gumik
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Leclerc kerékcsere 1 kör késéssel. A Ferrarinál mindenki hülye?
több mint 6 éve
és a Ferrari megint balfax 😀
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
persze, hogy Hami jár jól otthon...VSC bőven elég lett volna. Bár azzal is megnyeri.
kit lep meg???
NB2
több mint 6 éve
Nézd már, autóverseny... 😊Ha nem b*sszak el a 2021-es szabályokat, ez a két kölyök szórakoztató pár évet tud majd csinálni.
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
versenyzésre alkalmas pálya -> van versenyÓriási tudományos felfedezés, még több utcai fost a naptárba, Barcelonát meg Paul Ricardot.
több mint 6 éve
Hál' isten hogy jövőre végre nem július első hétvégéjén lesz a második daytonai verseny. Nem sajnálom Haleytől a győzelmet, de iilyenkor szinte mindig baj van az esővel...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Istenkém Dillon, te világbarma. Most bizonyítottad, hogy csak azért vagy a Cup Seriesben, mert Childress a rokonod. 🤦♂️Eddig is utáltalak, de most mindkét kedvencem kiesett miattad, szóval jöjjön rád a cifra fosás. 😠
több mint 6 éve
V8 SupercarsKöveti mostanában valaki? Megint nagy verseny volt!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Na jó, nem gondoltam volna, hogy magyar nyelven fogok olvasni róla ennyire hamar. Pacsi az írónak, mégha vannak is benne apró hibák.usaracing.blog.hu/2019/07/05/hailie_deegan_a_noi_versenyzo_akire_mindenki_vart
több mint 6 éve
Erről beszéltem múlthéten. Most akkor az FIA engedi a kemény versenyzést vagy nem? Mivel volt ez másabb akár a Kanadai, vagy a Francia nagydíjon történtektől? Onboard-ból látszott is, hogy Verstappen nyit még egyet a kormányon. Erre betolják indoknak, hogy háát nem maradt elég hely két autónak. 😀 Igen, ha az egyik versenyző kiszorítja a másikat általában nem marad elég hely kedves FIA. 😒Ha ennyi kellett ahhoz, hogy mondjuk a Honda ne dobja be a szezon végén a törülközőt és kiszálljon bőven megérte a harcsaszájú győzelme. Nagyot is versenyzett, persze a végén elsiette, de attól még lenyomott mindenkit aki szembe jött. Leclerc pedig előbb-utóbb a pirosak első számú versenyzője lesz, mert Vettel lassan eret vág magán valamelyik jacuzziban.
Ott tartunk most megint, hogy sehol... Nem azért dühítő, mert nem büntették meg Verstappen-t, sőt ő érdemelte meg leginkább ezt a győzelmet elképesztő volt amit ment. És tartom magam ennek még mindig bele kéne, hogy férjen, de pont az előző futamok bizonyították be, hogy az FIA szerint ezek a megmozdulások már szabálytalanok.
A másik, ez a Binotto meddig maradhat még csapatvezetőnek a Ferrari-nál? Második hétvége, ahol tisztán megvolt a tempó a futamgyőzelemre és ezt is elszerencsétlenkedik kezdve a szombati időmérős "majd mi mindenkinél okosabbak leszünk és azért sem a jobb versenygumival indulunk" történettel dobják a futamgyőzelmet, ezt még megkoronázzák azzal, hogy kihívják Vettel-t boxba, de a szerelőknek nem szólnak erről, úgy szaladnak vissza a kerekekért laza 4 mp-t eldobva maguktól, majd miután újra reális esély nyílik a dobogóra a folyamatosan lassuló Bottas miatt, kihívják újra kereket cserélni. Úgy néz ki újra egy remek szakember esik áldozatul a Ferrari rendkívül érdekes és nem kevés politikával átszőtt működése miatt.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Erről beszéltem múlthéten. Most akkor az FIA engedi a kemény versenyzést vagy nem? Mivel volt ez másabb akár a Kanadai, vagy a Francia nagydíjon történtektől? Onboard-ból látszott is, hogy Verstappen nyit még egyet a kormányon. Erre betolják indoknak, hogy háát nem maradt elég hely két autónak. 😀 Igen, ha az egyik versenyző kiszorítja a másikat általában nem marad elég hely kedves FIA. 😒 Ott tartunk most megint, hogy sehol... Nem azért dühítő, mert nem büntették meg Verstappen-t, sőt ő érdemelte meg leginkább ezt a győzelmet elképesztő volt amit ment. És tartom magam ennek még mindig bele kéne, hogy férjen, de pont az előző futamok bizonyították be, hogy az FIA szerint ezek a megmozdulások már szabálytalanok.
A másik, ez a Binotto meddig maradhat még csapatvezetőnek a Ferrari-nál? Második hétvége, ahol tisztán megvolt a tempó a futamgyőzelemre és ezt is elszerencsétlenkedik kezdve a szombati időmérős "majd mi mindenkinél okosabbak leszünk és azért sem a jobb versenygumival indulunk" történettel dobják a futamgyőzelmet, ezt még megkoronázzák azzal, hogy kihívják Vettel-t boxba, de a szerelőknek nem szólnak erről, úgy szaladnak vissza a kerekekért laza 4 mp-t eldobva maguktól, majd miután újra reális esély nyílik a dobogóra a folyamatosan lassuló Bottas miatt, kihívják újra kereket cserélni. Úgy néz ki újra egy remek szakember esik áldozatul a Ferrari rendkívül érdekes és nem kevés politikával átszőtt működése miatt.
több mint 6 éve
Végre megvan Bowman első Cup Series győzelme, vicces hogy pont 88 kört vezetve jött össze neki. Remélem ez átszakít nála egy lelki gátat, és mostantól gyakran fogja leparkolni a victory lane-en a Camarót.
több mint 6 éve
Egyébként Verstappen mekkora egy idióta! Ha nem dobja be a kocsit, vagy az egyenes végén, vagy a következő kőrben simán megelőzi LEC-et és most mindenki arról zengene, hogy mekkora futam volt, mert 7. helyről megelőzött mindenkit és nyert. De így...
több mint 6 éve
Várható volt, hogy Ausztriában és ennyi holland előtt nem büntetik meg se a Red Bullt, se Maxot.
Music City Miracle
több mint 6 éve
Megállapították, hogy nem volt hely két autó számára a kanyarban! 😂😂😂😂
több mint 6 éve
Ferrari helyében a következő futamon sztrájkolnék
több mint 6 éve
Nincs büntetés, gondolom akkor Seb is megkapja a kanadai győzelmét
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Nincs büntetés, innentől Max a Soros.
több mint 6 éve
formula.hu/f1/2019/06/30/giovinazzinak-meg-a-hajat-is-levagtak-elso-pontja-utana futam utáni első büntetés meg volt 😀