Baseball
Szerkesztette: Löfli
An arbitrator upheld an unpaid suspension of 194 games for Trevor Bauer. He reinstated Bauer effectively immediately, with loss of pay covering the 144 games he was suspended during the 2022 season. In addition, the arbitrator docked Bauer’s salary for the first 50 games of 2023
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 23, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Hamár adjuk, akkor ne olcsón tegyük. 🙂A Yankees érdeklődik Reynolds iránt. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Már egy jó ideje. Csak a Pirates túl jó prospecteket kért eddig.
Gergőke
Matthew99
" class="embed">
A Yankees érdeklődik Reynolds iránt. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle.Már egy jó ideje. Csak a Pirates túl jó prospecteket kért eddig.
Gergőke
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
" class="embed">
Az se gyenge, jó lenne ha ennyi pénzt dobálhatnék ki az ablakon 😀all int mondott a faszi
Right now the Mets (Steve Cohen) are set to pay about $110 million on luxury tax PENALTIES for 2023. That's more than the TEAM PAYROLL for following teams in 2023:
— Michael Mayer (@mikemayer22) December 21, 2022
Diamondbacks
Nationals
Marlins
Guardians
Royals
Rays
Reds
Pirates
Orioles
A's
kapitnono
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Kiraktuk Diego Castillot. Ő sem fog különösebben hiányozni.Kezdünk újra hasonlítani arra a csődtömegre, amit tizenéve követek...legalább a Penguins most hasít.
Gergőke
Right now the Mets (Steve Cohen) are set to pay about $110 million on luxury tax PENALTIES for 2023. That's more than the TEAM PAYROLL for following teams in 2023:
— Michael Mayer (@mikemayer22) December 21, 2022
Diamondbacks
Nationals
Marlins
Guardians
Royals
Rays
Reds
Pirates
Orioles
A's
" class="embed">
Most vagy soha kategória.Mets owner Steve Cohen understands the math in continuing to spend with Carlos Correa
P@trik
theathletic.com/4023796/2022/12/21/mets-owner-cohen-spending-correa/
(Az amúgy fizetős cikk simán olvasható Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítővel.)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Most vagy soha kategória.
fivethirtyeight.com/features/the-teams-that-won-lost-and-confused-us-this-mlb-offseason/
Na a mets felkeszult jovore.
YoungZeeZee
www.clevelandguardians.com/
gondoltam, csak ez a kreténség eszembe jutotti mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
slowmotion
i mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
Szerkesztette: slowmotion
no, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
Breaking: Carlos Correa and the Mets have a deal. $315M, 12 years.Kettős igazolással játszik? 🙂
P@trik
Free-agent infielder Brandon Drury in agreement with Angels on two-year, $17M contract, pending physical, source tells @TheAthletic.
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) December 21, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
www.mlbtraderumors.com/2022/12/orioles-unlikely-to-sign-trey-mancini.html
AP sources: The San Francisco Giants postponed a news conference to introduce Carlos Correa after a medical concern arose during the All-Star shortstop’s physical.https://t.co/A1Uzpm4upC
— AP Sports (@AP_Sports) December 20, 2022
Megjött a DH.
Adja majd magyar tv?Sport TV-s kontakt:
YoungZeeZee
"Szeretnènk majd közvetíteni, igen, de ez max szerintem közvetlen előtte dől majd csak el, összejön-e"