Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 246 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Azok az idők rég elmúltak.
slowmotion
Tavaly egész meggyőző volt.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 883 — Cowboys fan
Bautista TJ után nem is volt más opció, mint egy elit closert igazolni, Kimbrel in da house. Jó' van, Elias nem csak a countryért ment Nashville-be.
robiroboter
Nemtom, Kimbrelről sok minden eszembe jur, de elit closerség nincs ezek között.
Azok az idők rég elmúltak.
több mint 2 éve
Bautista TJ után nem is volt más opció, mint egy elit closert igazolni, Kimbrel in da house. Jó' van, Elias nem csak a countryért ment Nashville-be.

több mint 2 éve
Szarba van a Padres mert távozott Snell, Wacha és Lugo is, kezdő dobója csak darvish és musgrove van esetleg az éjszakai cseréből Brito,
Lové nincs szóval nem tudom kit fognak még kukázni, vagy ki lesz felemelve felváltó dobókból.
Felváltó sor megvan így a korábbiakkal + az éjszakai cserével, mondjuk Hader távozásával kifejezett closer szintén nincs.

OF-en jelenleg csak Tatis van és senki más. A pénz miatt én nem hiszek a CF Jung Hoo Lee pletykába.
INF-en megvagyunk Machado-Bogartes-Kim-Cronenworth

Új edzőnek Mike Shildtnek felvan adva a lecke.
P@trik
a csapat eladása amúgy nincs napirenden?
több mint 2 éve
P@trik
Nem véletlenül hozták ki másodiknak Washington (LAA) után.
 www.mlb.com/news/ranking-toughest-jobs-for-new-managers-in-2024

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Szarba van a Padres mert távozott Snell, Wacha és Lugo is, kezdő dobója csak darvish és musgrove van esetleg az éjszakai cseréből Brito,
Lové nincs szóval nem tudom kit fognak még kukázni, vagy ki lesz felemelve felváltó dobókból.
Felváltó sor megvan így a korábbiakkal + az éjszakai cserével, mondjuk Hader távozásával kifejezett closer szintén nincs.

OF-en jelenleg csak Tatis van és senki más. A pénz miatt én nem hiszek a CF Jung Hoo Lee pletykába.
INF-en megvagyunk Machado-Bogartes-Kim-Cronenworth

több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 393
akkor remélem Ohtani jön a Blue Jaysbe, ha már Soto nem 😀
Löfli
Jol ezek a cikkek, ki hova stb..aztan....
Bebasznak ha jonne a jaysbe😀
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 699 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
akkor remélem Ohtani jön a Blue Jaysbe, ha már Soto nem 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!

Elvileg Kinget és Thorpe ot, a legjobb pitcher prospectünket is oda fogjuk adni érte, amit azért sajnálnék...
kapitnono

Matthew99
Örülök Soto nak, de Kinget meg Thorpeot sajnálom. King a sérüléséig eléggé jól játszott végre, Thorpe meg eléggé komoly számokat hozott össze, nem véletlen hogy a legjobb pitcher prospectünk volt.
Ahogy olvasom sokan írják hogy most Soto után Yamamoto a legfőbb kiszemelt.Rá is férne ezek után az erősítés a dobókra.

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2023%2F1206%2Fmlb_juan_soto_yankees_cr_16x9.jpg
Juan Soto to the Yankees! Grading the offseason's biggest blockbuster trade
How much the 25-year-old slugger helps the Yankees -- and why the Padres still might have won this deal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Sajnálom Sotot, de egy elég lehetetlen helyzetbe került a csapat.
Már az öreg is pénz gondokkal küzdött, erre még a földi élettől is elköszönt.

A tradeből látszik hogy hatalmas bajba vagyunk dobó fronton. Tehetséges dobó játékosok jöttek, de Soto egy extra klasszis nagyot nyertek vele a jenkik. Grishamet nem sajnálom pont tavaly robbant be egy CF prospectünk Jakob Marsee tuti átveszi a helyét.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man

Elvileg Kinget és Thorpe ot, a legjobb pitcher prospectünket is oda fogjuk adni érte, amit azért sajnálnék...
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve

kapitnono
Verdugo átment a BoSoxból Bronxba? azosztigen, öröm lesz neki visszanézni a Fenwaybe
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!

több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 494 — Saturday Night Lights
Hasonló reakcióm volt:

Matthew99
Gyanúsan közel kerültünk a PO-hoz, valamit lépni kellett.

Szerkesztette: Dzsokijuing

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Hasonló reakcióm volt:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 393
The Toronto Blue Jays are reportedly the favourites to land Juan Soto, per @hgomez27
több mint 2 éve
 www.mlb.com/news/ranking-toughest-jobs-for-new-managers-in-2024

több mint 2 éve
Bellingert nem merték rátenni 🙂

több mint 2 éve
végülis csak 117 nap van addig 😀

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 393
Ohtani jays pletyi meg vlad jr mets..nem rossz😀
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
lehet vakon vagyok

ki volt az az mlb jatekos aki igen minden meccsen jatszott vagy vakon vagyok?nem volt ilyen?
YoungZeeZee
Ha az idei alapszakaszra gondolsz, akkor ők :
Matt Olson (Braves)
Marcus Semien (Rangers)
Juan Soto (Padres)
Eugenio Suarez (Mariners)
több mint 2 éve
YoungZeeZee 9 393
lehet vakon vagyok

ki volt az az mlb jatekos aki igen minden meccsen jatszott vagy vakon vagyok?nem volt ilyen?