Baseball
Szerkesztette: Löfli
Na ne szivassatok, hogy ekkora a különbség. Ezen egy elefánt is elfér.Ez csak egy troll kép 😀
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
— Mark Gooden (@TooGooden17) February 14, 2023
Matthew99
Here is a side by side comparison of MLB's larger bases. The left is the old base, for comparison. The larger one is on the right. pic.twitter.com/8oZKQiTCDi
— Mark Gooden (@TooGooden17) February 14, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Montas vállát műtik jövő héten, valószínűleg a teljes szezont kihagyja. Zseniális csere volt.Adják vissza Waldichukot...
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Továbbra se vagyok elájulva a rotációnktól.
Nincs is szükség drasztikus változásra csak folyamatosabb játékra.Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Dzsokijuing
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Hát nem tudom, nálam ez alap egy baseball meccsbe hogy hosszú, és én igy szerettem meg és igy is szoktam meg 😀
🤘 gaben 🤘
De hát mindenki mást szeret.
Szerkesztette: adamfaragoo
Érzik, hogy valamivel fel kell pörgetni a játékot és ez jó. Sajnos nem abban a világban élünk már ahol 3-4 órát nézel egy meccset (én mondjuk sosem szerettem, semmilyen sportban). A sport alapjaihoz láthatóan nem akarnak hozzá nyúlni.Valszeg fáznak akkora újítástól, mint krikettben a T20.
🤘 gaben 🤘
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Hát nem tudom, nekem ezek nem "bejövős" újitások lennének.Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Meg jó lenne már valamit kezdeni a foul ball festekkel.
Cubehor
Végén az lesz hogy fél órás meccsek legyenek? 😀
adamfaragoo
Kampman
Nyilván nem, de mondjuk az egymás utáni 3-4. foul ballra én már dobnék egy harmadik strike-ot.Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor
adamfaragoo
Hét inning bőven elég lenne.Szerintem azért ennyire nem kéne megváltoztatni az egészet.
Cubehor
adamfaragooCsökkenteni kell a meccsek hosszát mindenáron, egyértelműen ez a fő prioritás.
Extra innings beginning with a runner on second base is now permanent, per @JesseRogersESPN
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) February 13, 2023
Also, position players can only pitch in extra innings or in the ninth inning when the leading team is up by 10+ or when the trailing team is down by eight or more pic.twitter.com/5oX9yTvBid
Goodbye, Football.
— Toronto Blue Jays (@BlueJays) February 13, 2023
BASEBALL IS HERE!!! pic.twitter.com/lDT3TVrIvj
Sajnos nem végleg, csak minden pénteki hazai meccsre. De visszatér a régi "szett" 😀Jó kis 90-es évek érzés, mint a Mighty Ducks.
Fridays are for Flashbacks. 🔥
— Miami Marlins (@Marlins) February 11, 2023
It’s back: https://t.co/5rOTQv6054 pic.twitter.com/mmhkIn1JP4
adamfaragoo
Fridays are for Flashbacks. 🔥
— Miami Marlins (@Marlins) February 11, 2023
It’s back: https://t.co/5rOTQv6054 pic.twitter.com/mmhkIn1JP4
És még nem szakadt le a karja:ez komoly!
Hunter Greene throws GAS ⛽️ pic.twitter.com/3VVy22f9Ts
— MLB Network (@MLBNetwork) February 11, 2023
Matthew99
Hunter Greene throws GAS ⛽️ pic.twitter.com/3VVy22f9Ts
— MLB Network (@MLBNetwork) February 11, 2023
WBC-keretek: (vannak bitang csapatok)Dominika és az USA az brutál.
www.thescore.com/wbc/news/2563867
robiroboter
Viszont Puerto Rico, Venezuela , és Mexikó is nagyon érdekes lehet.
www.thescore.com/wbc/news/2563867
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Engem nem nagyon zavart az időhúzás,az egyértelmű bírói hibás ítéletek már annál inkább.Azzal is kezdhetnének már valamitjó ötletHow the Pitch Timer ticks.
— MLB (@MLB) February 9, 2023
A behind-the-scenes look at baseball’s new rule. https://t.co/CJQJA9VW4X pic.twitter.com/r5PEolXem7
adamfaragoo
talán megoldja baseball legnagyobb hibáját, az időhúzást
🤘 gaben 🤘
Nekem valahogy hozzátartozott a meccsnézéshez, hogy kurva hosszú egy meccs 😀
jó ötletHow the Pitch Timer ticks.
— MLB (@MLB) February 9, 2023
A behind-the-scenes look at baseball’s new rule. https://t.co/CJQJA9VW4X pic.twitter.com/r5PEolXem7
adamfaragoo
talán megoldja baseball legnagyobb hibáját, az időhúzást