Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
közben az egyik legjobb prospectünk, Corbin Carroll 8 éves, 111 misis hosszabbítást kapott. én nagyon bírom őt, és tényleg ő a jövő, de 32 májer meccs után ekkora szerződést kapni picit fura nekem 😀
több mint 1 éve
Venezuela beárazta rendesen dominikát.Mondjuk ez még csak az első meccs és Venezuela se amatőrökből áll.
A nagy nevek csak papíron néztek ki jól.
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Venezuela beárazta rendesen dominikát.A nagy nevek csak papíron néztek ki jól.
több mint 1 éve
Team Italy has a Nespresso machine in their dugout for the World Baseball Classic ☕️ pic.twitter.com/ejyawLpIoT
— Sporting News MLB (@sn_mlb) March 10, 2023
több mint 1 éve
aki látta, tudja kiknek szól 😀 ez bizony ún. classy gestureAdam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
tok erdekes az Athletic cikket olvasni Judge hosszabbitasarol, es hogy vegul Hal volt az, aki meggyozte Judget pedig a Padres biztosan tobbet ajanlott meg asszem a Giants is.azt sem tudtam, hogy ilyen pici ugynokseg kepviseli amugy.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Azt a rohadt, hogy porrá ütötték Darvish labdáját 😲Euiji Yang goes deep again! 💪💪 #WorldBaseballClassic pic.twitter.com/O0jq87FmDd
— World Baseball Classic (@WBCBaseball) March 10, 2023
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
a kubaiak elég komoly ütőparádét tolnak
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
cseh pékek nagyot mennek
több mint 1 éve
Rodón IL-en kezdi a szezont, minő meglepetés.Montas, Rodón. Sevy felkészül.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Rodón IL-en kezdi a szezont, minő meglepetés.
több mint 1 éve
Company X Field at Camden Yards?www.camdenchat.com/2023/3/9/23632027/orioles-news-camden-yards-naming-rights-sale
több mint 1 éve
Jók ezek a 11 órás meccsek. Legalább nem unatkozok munkában 😀
több mint 1 éve
Hollandok berántották a 2. meccset is. Bogaerts és Profar homár.
több mint 1 éve
nevettem 😊For the fourth consecutive season, I had the AI create a motto for every MLB team. pic.twitter.com/DE05AkuqnB
— Dan Szymborski (@DSzymborski) March 4, 2023
több mint 1 éve
Vlad Guerrero Jr. will miss the World Baseball Classic due to a knee injury.
több mint 1 éve
most mar ha jol ertem nincs olyan 8mpn tul, hogy az uto jelez a bironak, hogy idot ker ugye?Hogyan szól a szabály? Ha az ütő lassítja a dobót, az automatikus strike vagy a beállásától indul a a pitch clock?tűpontosan (nem túl hosszú, pár sor): www.mlb.com/glossary/rules/pitch-timer
Dzsokijuing
robiroboter
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Hogyan szól a szabály? Ha az ütő lassítja a dobót, az automatikus strike vagy a beállásától indul a a pitch clock?tűpontosan (nem túl hosszú, pár sor): www.mlb.com/glossary/rules/pitch-timer
Dzsokijuing
több mint 1 éve
Hogyan szól a szabály? Ha az ütő lassítja a dobót, az automatikus strike vagy a beállásától indul a a pitch clock?Nem kell itt szarakodni:sejtettem is, de egyre inkabb ugy latom, hogy ez a doboknak lesz nagy elony. meg jobban tudjak diktalni vagy lassitani a sajat tempot attol fuggoen, hogy az utonek mi kedvez. biztos errol is lesz analitika.
Matthew99
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Nem kell itt szarakodni:sejtettem is, de egyre inkabb ugy latom, hogy ez a doboknak lesz nagy elony. meg jobban tudjak diktalni vagy lassitani a sajat tempot attol fuggoen, hogy az utonek mi kedvez. biztos errol is lesz analitika.
Matthew99
több mint 1 éve
Nem kell itt szarakodni:20 second strikeout 🤯
— Bleacher Report (@BleacherReport) March 2, 2023
Pitch clock really changing the game ⏰
(via @DBITLeftypic.twitter.com/zqP4CQXhl2
több mint 1 éve
Volpe, Volpe, VolpeLead-off launch from AV!@Volpe_Anthony 💪 pic.twitter.com/wRs7S8V2iB
— New York Yankees (@Yankees) March 2, 2023
több mint 1 éve
Nem olvastam ilyesmit. Az egyik kedvencem, ezért megkérdeztem.Jól láttam, hogy Castellanos nincs keretben?miért, szó volt róla?
megyerikrisz
robiroboter
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 1 éve
pársoros erősorrend a jövő héten kezdődő!!!! WBC-reA teacher, a firefighter, and a neurologist walk onto a baseball diamond ... there's no punchline. We just described the Czech Republic national baseball team.
www.thescore.com/wbc/news/2574903
robiroboter
Hajrá, csehek!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Jól láttam, hogy Castellanos nincs keretben?miért, szó volt róla?
megyerikrisz