Baseball
Szerkesztette: Löfli
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Ér ennyit, nem tudom, azért kérdem!?Jung Hoo Lee to Giants. 6 years, $113M. opt out after 4 years.
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 12, 2023
Matthew99

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
Jung Hoo Lee to Giants. 6 years, $113M. opt out after 4 years.
— Jon Heyman (@JonHeyman) December 12, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
www.theringer.com/mlb/2023/12/12/23998355/shohei-ohtani-700-million-contract-deferred-money-los-angeles-dodgers

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
www.mlbtraderumors.com/2023/12/why-shohei-ohtanis-contract-structure-is-not-a-luxury-tax-dodge.html
www.annuity.org/selling-payments/lottery/
Ráadásul Otani nem hülyegyerek, évi hetvenmilliónak még Kaliforniában is jóval nagyobb az adótartalma mint kettőnek, ráadásul ötven éves koráig csak dől a della, bármit is csinál. Nem véletlenül jött a B/R hírlevélben: Bobby Bonilla 10.0 😀
Meglátjuk, de engem tényleg meglepne ha egy ekkora sztárt ha már idehoztunk, nem akarnánk itt tartani, pont az ilyenek hiányoznak hogy jobb legyen a keret. Magam részéről hamarabb küldenék el kb 4-5 játékoson kívül bárkit ha azon múlik hogy őt itt tartsuk.oke ertem, hogy nem zavarja, es konnyen ossze is johet. most 7 jatekos visz el kb 190 misit, plusz mki mas 10 arbitoros jatekos olyan 80 milla korul, plusz a japan dobotehetseg. konnyen leszunk 350 korul iden. aztan jovore meglatjuk.Ilyen félkész kerettel nem hinném hogy csak 1 évre hoztuk volna el. Szerintem biztos akarunk vele hosszabbítani, az más kérdés sikerül e. Hal nyilatkozta a trade után hogy az 500 milliós payroll sem zavarná, szóval a lóvé gondolom nem lesz akadály.Sotot egy evig kibirjatok lazan, nem oszt nem szoroz.rohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.Nekem mondod? Nem elég Soto, még csak Otani kellett volna 😀 Minden héten karácsony.
csebi
robiroboter
csebi
kapitnono
de szvsz meglepodnek, ha mi fizetnenk meg Sotot.
csebi

oke ertem, hogy nem zavarja, es konnyen ossze is johet. most 7 jatekos visz el kb 190 misit, plusz mki mas 10 arbitoros jatekos olyan 80 milla korul, plusz a japan dobotehetseg. konnyen leszunk 350 korul iden. aztan jovore meglatjuk.Ilyen félkész kerettel nem hinném hogy csak 1 évre hoztuk volna el. Szerintem biztos akarunk vele hosszabbítani, az más kérdés sikerül e. Hal nyilatkozta a trade után hogy az 500 milliós payroll sem zavarná, szóval a lóvé gondolom nem lesz akadály.Sotot egy evig kibirjatok lazan, nem oszt nem szoroz.rohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.Nekem mondod? Nem elég Soto, még csak Otani kellett volna 😀 Minden héten karácsony.
csebi
robiroboter
csebi
kapitnono
de szvsz meglepodnek, ha mi fizetnenk meg Sotot.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Ilyen félkész kerettel nem hinném hogy csak 1 évre hoztuk volna el. Szerintem biztos akarunk vele hosszabbítani, az más kérdés sikerül e. Hal nyilatkozta a trade után hogy az 500 milliós payroll sem zavarná, szóval a lóvé gondolom nem lesz akadály.Sotot egy evig kibirjatok lazan, nem oszt nem szoroz.rohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.Nekem mondod? Nem elég Soto, még csak Otani kellett volna 😀 Minden héten karácsony.
csebi
robiroboter
csebi

és még jobban ütött volna, ha úgy írja, hogy $7 most, és $233 későbbEz meg 😄Zseniális.
Gimme me an authentic for $40 and I'll defer the other $200 until 2034 https://t.co/IMLtgYfyxr
— CJ Fogler account may or may not be notable (@cjzero) December 11, 2023
Matthew99
Dzsokijuing
Na ezt a nyugdíjat vigye ki neki a biciklis postás... 😆Szép nagy köröket jár 😀
Matthew99
bleacherreport.com/articles/10100793-shohei-ohtani-bobby-bonilla-ken-griffey-jr-top-contract-deferrals-in-mlb-history
ez amugy tenyleg.De ez isEz meg 😄Zseniális.
Gimme me an authentic for $40 and I'll defer the other $200 until 2034 https://t.co/IMLtgYfyxr
Matthew99
Dzsokijuing
Joe Kelly is switching to #99 because that Ohtani guy wears his old #17
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) December 12, 2023
(via ashleynicokelly/IG) pic.twitter.com/YKUtAGBJgS
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
De ez isEz meg 😄Zseniális.
Matthew99
Dzsokijuing
Joe Kelly is switching to #99 because that Ohtani guy wears his old #17
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) December 12, 2023
(via ashleynicokelly/IG) pic.twitter.com/YKUtAGBJgS

Ez meg 😄Zseniális.
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)

www.latimes.com/sports/dodgers/story/2023-12-11/shohei-ohtani-dodgers-contract-deffered-moneyNa ezt a nyugdíjat vigye ki neki a biciklis postás... 😆
ebbü' baj lessz, more
vagy még inkább a jövő évi winter meetingen szabály alkotnak az ilyenek ellen
slowmotion

www.mlbtraderumors.com/2023/12/shohei-ohtanis-contract-will-defer-68mm-per-year.html
ebbü' baj lessz, more
vagy még inkább a jövő évi winter meetingen szabály alkotnak az ilyenek ellen
Sotot egy evig kibirjatok lazan, nem oszt nem szoroz.rohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.Nekem mondod? Nem elég Soto, még csak Otani kellett volna 😀 Minden héten karácsony.
csebi
robiroboter
rohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.Nekem mondod? Nem elég Soto, még csak Otani kellett volna 😀 Minden héten karácsony.
csebi
Nem is volt olyan messze Torontórohadt nagy makja van az AL Eastnek, hogy a Dodgers ennyire fullba nyomta a kretenseget.
www.mlbtraderumors.com/2023/12/blue-jays-made-competitive-offer-to-shohei-ohtani.html
robiroboter
www.mlbtraderumors.com/2023/12/blue-jays-made-competitive-offer-to-shohei-ohtani.html