Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 994 — WHO DAT!!!!
Kíváncsi vagyok, kire repülünk így rá, mert legalább egy kezdő dobó nem ártana még, így hogy Severino elment, meg Kinget is elcseréltük. Maradt Cole meg Cortes, meg Rodón ki tudja milyen formában lesz....

több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 085 — Invisible man
Dodgers To Sign Yoshinobu Yamamoto To 12-Year Deal
300 million $
KeyG
allitolag 325 az a 300. 300-t a Yankees ajanlott, a Mets meg szinten 325-t szoval nem volt ez annyira elrugaszkodott, egyszeruen csak az, hogy egy off seasonben ennyit betolni. jovore meg gondolom majd Sotot veszik meg.
csebi
Lehet változtatni a szövegen, hogy a Yankees rabol le mindenkit...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 896 — Lucas Scott
300 million $
KeyG
allitolag 325 az a 300. 300-t a Yankees ajanlott, a Mets meg szinten 325-t szoval nem volt ez annyira elrugaszkodott, egyszeruen csak az, hogy egy off seasonben ennyit betolni. jovore meg gondolom majd Sotot veszik meg.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Yamamoto is a Dodgerset választotta. Három emberre elköltöttek több mint egy milliárd dollárt. 😀
Mikey
Bob Nightengale tweetje szerint a többi 29 csapat összesen költött 900 milliót.

Mit fognak ezek kapni ha ezután sem nyernek World Seriest...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 857
300 million $

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Yamamoto is a Dodgerset választotta. Három emberre elköltöttek több mint egy milliárd dollárt. 😀

több mint 1 éve

KeyG
Angels jegyárak meg fordítva. Kicsi divatdrukkerek vándorolhatnak.
🤘 gaben 🤘
Szerencséjükre nem kell messzire menniük.

több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 819 — Deion Sanders for president!

KeyG
Angels jegyárak meg fordítva. Kicsi divatdrukkerek vándorolhatnak.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
The San Diego Padres have agreed to a free-agent contract with reliever Yuki Matsui out of the NPB. He played with the Rakuten Golden Eagles and now will be making his way to the United States.
The deal is reportedly for four years and $21 million, per Yakyu Cosmpolitan.

Last season with the Golden Eagles, Matsui posted an ERA of 1.57 over 59 games. He also recorded 39 saves.

Az óccsó Hader opció.
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 953 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez az. Cutch marad 1 évre! 😃😃

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 953 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Jön Martin Perez 1 évre 8 milláért. Kell a veterán a kezdő rotációba. Jelenleg csak Keller van ott, mint tapasztalt. Oviedo egész évre out TJ miatt, míg Brubaker csak a nyitónap után tér vissza .

több mint 1 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nahát, Gurriel visszajön hozzánk, nem gondoltam volna

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Welcome to Los Angeles, Tyler Glasnow and Manuel Margot!

The Los Angeles Dodgers have acquired RHP Tyler Glasnow and OF Manuel Margot from the Tampa Bay Rays in exchange for RHP Ryan Pepiot and OF Jonny DeLuca. Additionally, Glasnow has agreed to a five-year contract extension with the Los Angeles Dodgers for $136.5 million.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 873 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Padres acquired OF Drew Campbell from the Braves for DH Matt Carpenter and LHP Ray Kerr.

Ha Carpenter szerződése se fért bele akk tényleg nincs egy kanyi petákunk se.
több mint 2 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 697 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Tyler Glasnow and the Dodgers are reportedly in agreement on a 5-year contract extension.
KeyG
az igen

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Tyler Glasnow and the Dodgers are reportedly in agreement on a 5-year contract extension.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 819 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
robiroboter 2 246 — Let's go O's!
Tényleg nem hülygyerek ez az Otani, akkor kiléphet a szerződéséből, ha a Dodgers két kulcsvezetője (Walter, Friedman) lelépne.

larrybrownsports.com/baseball/shohei-ohtani-opt-out-dodgers-contract/625576

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Ohtani mezeladásai rekordokat döntöttek az első 48 órában.

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
Ezzel a 700 millával szépen felverik az árakat.
🤘 gaben 🤘
Ráadásul most rámennek Glasnowra. Meg lehet hogy Arozarena is a csomag része lesz. Én most már mindent elhiszek.
Matthew99
Margotról és Haderről is tárgyalunk
Willie Parker
Egy korrekt closer az nagyon kéne. El voltunk kapatva Jansennel, de túl hamar jött nála a hanyatlás.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 879 — Cowboys fan
🤘 gaben 🤘
Ráadásul most rámennek Glasnowra. Meg lehet hogy Arozarena is a csomag része lesz. Én most már mindent elhiszek.
Matthew99
Kihozták, hogy Ohtani 46 millával számit a CBT-be.
Urias 16 milla szevasz, Bauer 32 milla szevasz, Kershaw szvsz sokat nem dob már a ligában, 20 milka szevasz.
Simán van hely egy all-inre.

Nem mondom, hogy jó érzés, de hely az van rá, pláne hogy most reseteltünk.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
🤘 gaben 🤘
Matthew99
Margotról és Haderről is tárgyalunk
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘