Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
már megy is az örömködés:thecomeback.com/mlb/orioles-ownership-sale-reactions.html
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Pár hónapja pletykatéma, de tényleg új tulaja lesz az Orioles-nak.www.mlbtraderumors.com/2024/01/angelos-family-reportedly-selling-orioles.html
több mint 1 éve
A jays nem hozott meg szignifikans jatekost..igy nem lesz elorelepesjött Justin Turner 😕
YoungZeeZee

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Vladimir Guerrero Jr is your 2024 @MLBTheShow cover star ⭐️ pic.twitter.com/WUJ7hDPDFA
— MLB (@MLB) January 30, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Egyik kedvencem, Jorge Polanco el lett cserélve a Marinersbe 😕Ő az, aki fél a kísértetektől?
Heisman nádor
Jó helyre érkezett.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 1 éve
Egyik kedvencem, Jorge Polanco el lett cserélve a Marinersbe 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
A jays nem hozott meg szignifikans jatekost..igy nem lesz elorelepes
több mint 1 éve
az az ember a cikk szerint próbálta visszatartani a verekedéstől a többieket, amíg valaki úgy nem gondolta, hogy okos dolog egy parasztlengőt bevinni neki. száz játékosból száztíz ilyenkor visszaüt, még egy pitcher is.Ez feltétele a kommentelésnek? Az ember egy bomba, akinek nem kell tasli ahhoz, hogy robbanjon. A baseball Balotellije.El is olvastad a cikket, esetleg meg is értetted?nagyon komoly boksz Venezuelában:Ez igazi bench clear volt. Mondjuk az nem lep meg hogy az agysebész Puig a közepén van, inkább az hogy milyen formában van.
thecomeback.com/mlb/yasiel-puig-venezuelan-baseball-league-brawl.html
robiroboter
Matthew99
slowmotion
Matthew99
több mint 1 éve
Ez feltétele a kommentelésnek? Az ember egy bomba, akinek nem kell tasli ahhoz, hogy robbanjon. A baseball Balotellije.El is olvastad a cikket, esetleg meg is értetted?nagyon komoly boksz Venezuelában:Ez igazi bench clear volt. Mondjuk az nem lep meg hogy az agysebész Puig a közepén van, inkább az hogy milyen formában van.
robiroboter
Matthew99
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
nagyon komoly boksz Venezuelában:egyet fizet kettőt kap napot tartottak
robiroboter
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
El is olvastad a cikket, esetleg meg is értetted?nagyon komoly boksz Venezuelában:Ez igazi bench clear volt. Mondjuk az nem lep meg hogy az agysebész Puig a közepén van, inkább az hogy milyen formában van.
robiroboter
Matthew99
több mint 1 éve
nagyon komoly boksz Venezuelában:Ez igazi bench clear volt. Mondjuk az nem lep meg hogy az agysebész Puig a közepén van, inkább az hogy milyen formában van.
robiroboter

több mint 1 éve
nagyon komoly boksz Venezuelában:thecomeback.com/mlb/yasiel-puig-venezuelan-baseball-league-brawl.html
több mint 1 éve
A-Rod is úgy fog járni mint Bonds...The Hall of Fame voting results pic.twitter.com/rPofj0hyYj
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) January 23, 2024

több mint 1 éve
Nagy lovét azé ne tegyél.Vagy nem és mi leszünk PO szereplők.😃😃Jön Aroldis Chapman. 😯😃Ugyan az lesz a recept mint tavaly a Royalsnál. Jól játszik megint aztán elpasszoljátok valaki PO szereplőnek.
Gergőke
P@trik
Gergőke
több mint 1 éve
Vagy nem és mi leszünk PO szereplők.😃😃Jön Aroldis Chapman. 😯😃Ugyan az lesz a recept mint tavaly a Royalsnál. Jól játszik megint aztán elpasszoljátok valaki PO szereplőnek.
Gergőke
P@trik
több mint 1 éve
Jön Aroldis Chapman. 😯😃Ugyan az lesz a recept mint tavaly a Royalsnál. Jól játszik megint aztán elpasszoljátok valaki PO szereplőnek.
Gergőke
több mint 1 éve
Bajnokot szerzett a Pirates:Basszus, nem görgettem le, csak lendületből írtam.😃😃
Aroldis Chapman is going to the Pirates pic.twitter.com/c89UDTS8vc
Matthew99
több mint 1 éve
Jön Aroldis Chapman. 😯😃
több mint 1 éve
Bajnokot szerzett a Pirates:Aroldis Chapman is going to the Pirates pic.twitter.com/c89UDTS8vc

több mint 1 éve
a 600 oldalas vádirat alapján mégiscsak húsz év a maximum, amit Franco kaphatlarrybrownsports.com/baseball/wander-franco-facing-20-years-prison/627323
Szerkesztette: robiroboter
több mint 1 éve
2024 Január közepét írunk, 1 db outfieldere van a Padresnek és továbbra is összesen két kezdő dobója.Mint a 2004/2005-ös Lecce Zdenek Zeman irányításával Bojinov, Vucinic és Giacomazzi vezérletével.
Keményen letolt gatyával áll a csapat. Nem tudom mi lesz így.
P@trik
Meccsenként két kapott gól alap azt vagy meglövik vagy nem.
Szórakoztatónak az lesz, de középmezőny.
Én azóta nem feledtam el azt a csapatot pedig 12-13 voltam akkor.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
2024 Január közepét írunk, 1 db outfieldere van a Padresnek és továbbra is összesen két kezdő dobója.Keményen letolt gatyával áll a csapat. Nem tudom mi lesz így.
több mint 1 éve
Nagyon szerettem. 😕 az egyik legmegbízhatóbb játékos.All-Star closer Josh Hader is signing a five-year, $95M contract with the Astros, per @JeffPassan pic.twitter.com/1dohFv0W16
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 19, 2024
Matthew99
Ezért örök hála jár neki.
www.youtube.com/watch?v=R6cUbd-_nSg
több mint 1 éve
All-Star closer Josh Hader is signing a five-year, $95M contract with the Astros, per @JeffPassan pic.twitter.com/1dohFv0W16
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 19, 2024