Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
Donaldson nem tudta feldolgozni, hogy nem maradhatott jenki, ezért visszavonult 😊mit lehet tenni.kar.
Matthew99
mivel a 17es baseball mogult nyuzom igy meg blue jays, de lassan elkuldom en is bar meg mindig nem rossz,dh kent.most tartok 20-ban
több mint 1 éve
Donaldson nem tudta feldolgozni, hogy nem maradhatott jenki, ezért visszavonult 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Évek óta vadásztunk valami igazi, nagy nevet, így igen.😊@zavi27: "Örülünk, Vicent?"Giants get Matt Chapman pic.twitter.com/ytgVo4D2WM
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) March 2, 2024
Matthew99
nagir
több mint 1 éve
@zavi27: "Örülünk, Vicent?"Giants get Matt Chapman pic.twitter.com/ytgVo4D2WM
Matthew99

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Giants get Matt Chapman pic.twitter.com/ytgVo4D2WM

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve

hát ez az 1-2-3 nem ajándék 8O
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
@Gergőke: remélem tudod, hogy a WS párosítást látjuk 😀 ha nem is idén, de hamar 😀 😀 😀Így van.😄😄😄
robiroboter
több mint 1 éve
@Gergőke: remélem tudod, hogy a WS párosítást látjuk 😀 ha nem is idén, de hamar 😀 😀 😀
több mint 1 éve
BREAKING: Cody Bellinger returns to Cubs on three-year, $80M deal, per @JeffPassan
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) February 25, 2024
Bellinger has opt-outs after each of the first two years pic.twitter.com/XmyZvfBqQ0

több mint 1 éve
40,389 átlag nézőszámmal én nem aggódnék.Lóg minden a levegőbe nálunk. Nem olvasni róla h mi lesz a tulaj halála után, átveszi valaki? eladják? Az biztos h pénz nincs szal ott vagyunk ahol a partszakad. Csapat építés is megkérdőjelezhető mint írtam jelenleg 2 kezdő dobónk van és LF-CF szinte nincsPusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.Ha nekünk sikerült tavaly robbantani, bárkinek lehet.
P@trik
Kampman
P@trik
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Lóg minden a levegőbe nálunk. Nem olvasni róla h mi lesz a tulaj halála után, átveszi valaki? eladják? Az biztos h pénz nincs szal ott vagyunk ahol a partszakad. Csapat építés is megkérdőjelezhető mint írtam jelenleg 2 kezdő dobónk van és LF-CF szinte nincsPusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.Ha nekünk sikerült tavaly robbantani, bárkinek lehet.
P@trik
Kampman
több mint 1 éve
Pusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.Ha nekünk sikerült tavaly robbantani, bárkinek lehet.
P@trik
több mint 1 éve
a tavasznyitóra úgy néz ki, mindkét csapat bedobja a nagyokat, legalább autogramosztásra 😀Hát nah ezaz. És még így is felmosta velünk a padlót a dodgers E csapata.
robiroboter
Pusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.
több mint 1 éve
5 év 77 millió Keller hosszabbítása.
több mint 1 éve
a tavasznyitóra úgy néz ki, mindkét csapat bedobja a nagyokat, legalább autogramosztásra 😀
több mint 1 éve
Keller 5 éves szerződés hosszabbítás kapott. Ha ott folytatja ahol tavaly abbahagyta, akkor ez egy jó döntés. 🙂
több mint 1 éve
pont nem érdekel egyik csapat sem, de hé'má' bézbóz!majd szombattól érdekelni is fog 😀
www.mlb.com/schedule
több mint 1 éve
De ez még csak a kaktuszliga, nem?hivatalosan is tavasz van 😉Sok értelme nem lesz mert a két csapat messze nincs egy súlycsoportba.
robiroboter
Továbbra se értem mit csinál a Padres 2 kezdő dobó van a rosteren illetve ha nagyon megerőszakoljuk a rendszert +1-2 fiatal akinek nem nagyon van kezdő dobó tapasztalata.
LF pozit egy Profarral kókányolva "betömte" a csapat de CF továbbra sincs a Padresbe.
P@trik
több mint 1 éve
hivatalosan is tavasz van 😉Sok értelme nem lesz mert a két csapat messze nincs egy súlycsoportba.
robiroboter
Továbbra se értem mit csinál a Padres 2 kezdő dobó van a rosteren illetve ha nagyon megerőszakoljuk a rendszert +1-2 fiatal akinek nem nagyon van kezdő dobó tapasztalata.
LF pozit egy Profarral kókányolva "betömte" a csapat de CF továbbra sincs a Padresbe.
több mint 1 éve
hivatalosan is tavasz van 😉
több mint 1 éve
Sacramento Athletics 😀 😀 😀theathletic.com/5281617/2024/02/16/sacramento-front-runner-oakland-athletics-host/
sírnék, ha oda drukkolnék…
több mint 1 éve
Mi meg semmire nem megyünk ezekkel a játékosokkal.Látva hogy elvileg kiket kapunk érte, nekem nagyon nem tetszik ez a trade...Részemről nincs gond vele.😃 Peguero, Gonzales és Bae is pótolható szerintem.
adamfaragoo
Gergőke
több mint 1 éve
Látva hogy elvileg kiket kapunk érte, nekem nagyon nem tetszik ez a trade...Részemről nincs gond vele.😃 Peguero, Gonzales és Bae is pótolható szerintem.
adamfaragoo
több mint 1 éve
Látva hogy elvileg kiket kapunk érte, nekem nagyon nem tetszik ez a trade...