Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 220 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
YoungZeeZee 9 383
Donaldson nem tudta feldolgozni, hogy nem maradhatott jenki, ezért visszavonult 😊
Matthew99
mit lehet tenni.kar.

mivel a 17es baseball mogult nyuzom igy meg blue jays, de lassan elkuldom en is bar meg mindig nem rossz,dh kent.most tartok 20-ban
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 083 — Invisible man
Donaldson nem tudta feldolgozni, hogy nem maradhatott jenki, ezért visszavonult 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 443 — Amerikai sportok rajongója

Matthew99
@zavi27: "Örülünk, Vicent?"
nagir
Évek óta vadásztunk valami igazi, nagy nevet, így igen.😊
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 423 — Bla, bla, bla

Matthew99
@zavi27: "Örülünk, Vicent?"

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
robiroboter 2 246 — Let's go O's!

hát ez az 1-2-3 nem ajándék 8O

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 950 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
@Gergőke: remélem tudod, hogy a WS párosítást látjuk 😀 ha nem is idén, de hamar 😀 😀 😀
robiroboter
Így van.😄😄😄

több mint 1 éve
@Gergőke: remélem tudod, hogy a WS párosítást látjuk 😀 ha nem is idén, de hamar 😀 😀 😀

több mint 1 éve

több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 819
Pusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.
P@trik
Ha nekünk sikerült tavaly robbantani, bárkinek lehet.
Kampman
Lóg minden a levegőbe nálunk. Nem olvasni róla h mi lesz a tulaj halála után, átveszi valaki? eladják? Az biztos h pénz nincs szal ott vagyunk ahol a partszakad. Csapat építés is megkérdőjelezhető mint írtam jelenleg 2 kezdő dobónk van és LF-CF szinte nincs
P@trik
40,389 átlag nézőszámmal én nem aggódnék.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 871 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Pusztítóan rossz lesz egy a padres idén, egyszerűen nem is tudom elképzelni mit látnak az öltözőbe.
P@trik
Kampman
Lóg minden a levegőbe nálunk. Nem olvasni róla h mi lesz a tulaj halála után, átveszi valaki? eladják? Az biztos h pénz nincs szal ott vagyunk ahol a partszakad. Csapat építés is megkérdőjelezhető mint írtam jelenleg 2 kezdő dobónk van és LF-CF szinte nincs
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 906
P@trik

több mint 1 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Ennyi pénzért megér egy próbát, nagyot nem tudunk vele bukni.

több mint 1 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 871 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
a tavasznyitóra úgy néz ki, mindkét csapat bedobja a nagyokat, legalább autogramosztásra 😀
robiroboter
Hát nah ezaz. És még így is felmosta velünk a padlót a dodgers E csapata.

több mint 1 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 950 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
5 év 77 millió Keller hosszabbítása.

több mint 1 éve
a tavasznyitóra úgy néz ki, mindkét csapat bedobja a nagyokat, legalább autogramosztásra 😀

több mint 1 éve
Keller 5 éves szerződés hosszabbítás kapott. Ha ott folytatja ahol tavaly abbahagyta, akkor ez egy jó döntés. 🙂

több mint 1 éve
pont nem érdekel egyik csapat sem, de hé'má' bézbóz!
majd szombattól érdekelni is fog 😀
 www.mlb.com/schedule

több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 859 — Cowboys fan
hivatalosan is tavasz van 😉

robiroboter
Sok értelme nem lesz mert a két csapat messze nincs egy súlycsoportba.

Továbbra se értem mit csinál a Padres 2 kezdő dobó van a rosteren illetve ha nagyon megerőszakoljuk a rendszert +1-2 fiatal akinek nem nagyon van kezdő dobó tapasztalata.

LF pozit egy Profarral kókányolva "betömte" a csapat de CF továbbra sincs a Padresbe.
P@trik
De ez még csak a kaktuszliga, nem?
több mint 1 éve

robiroboter
Sok értelme nem lesz mert a két csapat messze nincs egy súlycsoportba.

Továbbra se értem mit csinál a Padres 2 kezdő dobó van a rosteren illetve ha nagyon megerőszakoljuk a rendszert +1-2 fiatal akinek nem nagyon van kezdő dobó tapasztalata.

LF pozit egy Profarral kókányolva "betömte" a csapat de CF továbbra sincs a Padresbe.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Sacramento Athletics 😀 😀 😀
 theathletic.com/5281617/2024/02/16/sacramento-front-runner-oakland-athletics-host/

sírnék, ha oda drukkolnék…

több mint 1 éve
Látva hogy elvileg kiket kapunk érte, nekem nagyon nem tetszik ez a trade...
adamfaragoo
Részemről nincs gond vele.😃 Peguero, Gonzales és Bae is pótolható szerintem.
Gergőke
Mi meg semmire nem megyünk ezekkel a játékosokkal.
több mint 1 éve
adamfaragoo
Részemről nincs gond vele.😃 Peguero, Gonzales és Bae is pótolható szerintem.

több mint 1 éve