Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Jordan Montgomery 1 év, 25 millióért jön a DbacksbeValamit akarnak Arizonában?
Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Igen én is itt szoktam nézni, de örülök hogy van akkor még.Egy kérdés MLB oldalán nem látok jelenleg Free Game of the Day meccseket Regularba, megszűnt?Szerintem nem szűnik meg, csak még nem jelölték ki őket. Pár napja még a nyitónap tévés linkjei közül is hiányzott rengeteg ebben a listában.
KeyG
www.mlb.com/live-stream-games
Kampman
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Egy kérdés MLB oldalán nem látok jelenleg Free Game of the Day meccseket Regularba, megszűnt?Szerintem nem szűnik meg, csak még nem jelölték ki őket. Pár napja még a nyitónap tévés linkjei közül is hiányzott rengeteg ebben a listában.
KeyG
www.mlb.com/live-stream-games
több mint 1 éve
Sport TV oldalán 2 meccset találtam jövő hétre. 04.01 20-23 Hétfő White Sox-Braves Sport 2
04.05 19:15-22:15 Péntek Yankees-Blue Jays Sport 2
Egy kérdés MLB oldalán nem látok jelenleg Free Game of the Day meccseket Regularba, megszűnt?
Szerkesztette: KeyG
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jordan Montgomery 1 év, 25 millióért jön a Dbacksbe

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Charlie Hustle: “Well back in the ’70s and ’80s, I wish I’d have had an interpreter.”😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
larrybrownsports.com/baseball/pete-rose-reaction-shohei-ohtani-ippei-mizuhara/630649
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
csapatértékek -> hat Marlins = egy Yankswww.sportico.com/feature/mlb-team-values-rankings-list-1234715821/
több mint 1 éve
03.29., péntek 00:35 - Sport2Texas RANGERS - Chicago CUBS
03.29., péntek 23:50 - Sport2
Tampa Bay RAYS - Toronto BLUE JAYS
03.31., vasárnap 19:35 - Sport2
Philadelphia PHILLIES - Atlanta BRAVES
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ohtani Betts 😀larrybrownsports.com/baseball/photo-shohei-ohtani-mookie-betts-memes/630591
több mint 1 éve
Bauernek is azért megvan a humora. Leigazolt pár meccsre mexikóba hogy tudjon játszani a yankees ellen. 😀
több mint 1 éve
Az egyik legnagyobb mi lett volna ha. De én még mindig bírom:Robinson Cano was a triple shy of the cycle as Diablos Rojos beat the Yankees 4-3 in Mexico pic.twitter.com/JFzwoMxkz2
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) March 24, 2024
Azt a flegma swinget:
Robinson Cano - Diablos Rojos (1)* pic.twitter.com/xl86FpjNih
— MLB HR Videos (@MLBHRVideos) March 24, 2024
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
eléggé úgy néz ki, hogy Otanit max naivitással lehet vádolni, és még ha direktben is utalt a tolmácsának adósságtörlesztésre, akkor is max pénzbüntetést kap.ha csak ki nem derül, hogy Mizuhara baseballra is fogadott. pláne, ha Angels-meccsekre is.
theathletic.com/5361168/2024/03/22/shohei-ohtani-ippei-mizuhara-betting-scandal-questions/
PS. ráadásul Mizuharát többszörös hazugságon kapták az önéletrajzában
theathletic.com/5364216/2024/03/23/shohei-ohtani-ippei-mizuhara-biography-inaccuracies/
Szerkesztette: robiroboter
több mint 1 éve
hát kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az Ohtani ügyből.Nekem is egyre furább a csávó. Ez a szerződés javaslat, a felesége, most meg ez a fogadás ügy. Ez mind kérdőjelet tesz az eddigi renoméjához.
Bauerről lehetett tudni, hogy egy fasz, mégis bevállaltuk. Ohtani a tipikus jófiú, can't do anything wrong, remélem nem az derül ki, hogy a tolmácsával fogadtatott, mert nem tudott mit kezdeni a pénzével meg a szabadidejével.
slowmotion

több mint 1 éve
hát kíváncsi vagyok, mi lesz ebből az Ohtani ügyből.Bauerről lehetett tudni, hogy egy fasz, mégis bevállaltuk. Ohtani a tipikus jófiú, can't do anything wrong, remélem nem az derül ki, hogy a tolmácsával fogadtatott, mert nem tudott mit kezdeni a pénzével meg a szabadidejével.
több mint 1 éve
Úgy tűnik Triolo behúzta a 2B.🤩🤩
több mint 1 éve
Úgy tűnik Max Meyer lesz az 5. ember a rotációba, neki örülök.
több mint 1 éve
Ez minden csak nem jó 😀TBD ígéretes tehetség lehet, az ERA-járól most egyelőre még nem találtam semmit.
Miami Marlins rotation in order:
Jesus Luzardo
A.J. Puk
Ryan Weathers
Trevor Rogers
TBD
adamfaragoo
több mint 1 éve
Ez minden csak nem jó 😀 Miami Marlins rotation in order:
Jesus Luzardo
A.J. Puk
Ryan Weathers
Trevor Rogers
TBD
több mint 1 éve
Elkezdődik ma az érdemi része.Vért izzadva de meglett az 1-1.
A két keleti meccsből egy 1-1el kilennék békülve, de kevés reményem van ez irányba.
P@trik
több mint 1 éve
Ilyen sztorival a fantasy részlegen keress könyvet a könyvtárban!Ettől félek én is. Pedig ha végig tudna játszani egy idényt végre sérülés nélkül nem lenne rossz 😀Stanton azért este megmutatta hogy mi a helyzet 😁Ki is ütötte magát idénre. Most majd jön jópár lengetés amitől leszakad a keze és sérültlista 😊
kapitnono
Matthew99
kapitnono
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Két ennyire különböző meccset.....
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Yamamoto eddig lángcsóvaként ég...ügyesen alacsonyra teszi a lécet, hogy onnan folyamatosan lehessen javulni
Matthew99
több mint 1 éve
Yamamoto eddig lángcsóvaként ég...

több mint 1 éve
Ettől félek én is. Pedig ha végig tudna játszani egy idényt végre sérülés nélkül nem lenne rossz 😀Stanton azért este megmutatta hogy mi a helyzet 😁Ki is ütötte magát idénre. Most majd jön jópár lengetés amitől leszakad a keze és sérültlista 😊
kapitnono
Matthew99

több mint 1 éve
Stanton azért este megmutatta hogy mi a helyzet 😁Ki is ütötte magát idénre. Most majd jön jópár lengetés amitől leszakad a keze és sérültlista 😊
kapitnono