Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.De akkor már rég bent volt.
Pete Crow-Armstrong took off his helmet while running and then used it to stay on the base pic.twitter.com/I4ZeBEBG2u
— Jomboy Media (@JomboyMedia) May 2, 2024
Matthew99
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
több mint 1 éve
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.Pete Crow-Armstrong took off his helmet while running and then used it to stay on the base pic.twitter.com/I4ZeBEBG2u
— Jomboy Media (@JomboyMedia) May 2, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Na, ez szép felhozatal, kicsit már morogtam hogy két hét alatt egy meccset sikerült adni mostanában.😊2024.05.04., szombat - 11:30Kieg:
MLB Plays of the Week
2024.05.06., hétfő - 22:05
Philadelphia PHILLIES - San Francisco GIANTS
2024.05.07., kedd 21:35
Oakland ATHLETICS - Texas RANGERS
🤘 gaben 🤘
📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS
📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week
Bruschi85
több mint 1 éve
2024.05.04., szombat - 11:30Kieg:
MLB Plays of the Week
🤘 gaben 🤘
📺 2024.05.08., szerda 19:05
⚾️ Philadelphia PHILLIES - Toronto BLUE JAYS
📺 2024.05.11., szombat 11:30
⚾️ MLB Plays of the Week

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 1 éve
444-re nem jó 😛jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
www.reddit.com/r/firefox/comments/12iarpr/bypass_paywalls_clean_firefoxchrome/
robiroboter

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
2024.05.04., szombat - 11:30MLB Plays of the Week
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
tudom, hirdeted mindenhol, de én már csak egy megkésett ember vagyok. meg amúgy sem nagyon lehet mit telepíteni a céges laptopra, és otthon arról szoktam netezni meg dolgozni.jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
robiroboter
több mint 1 éve
jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛Bypass Paywalls Clean böngészőkiegészítő és kb.minden fizetős oldal olvasható 😉
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
eeeeez 😀jaja, Grant Brisbee kurva jókat tud írni, nagyon sajnáltam, amikor eljött a sbnation-től (mert az ingyenes volt) 😛
Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/
robiroboter
több mint 1 éve
eeeeez 😀Explaining perfect games and other baseball rarities through poker odds (and vice versa)
theathletic.com/5423704/2024/05/02/baseball-rarities-poker-odds/
több mint 1 éve
Siralmas az ütőforma. Williams , Davis és Bednar nyugodtan visszatért triple A-be és jöjjön Gonzales, Grandal meg Bednar helyett bárki. Priester lehoz egy vállalható meccset, erre 0 run. Következő széria otthon a Rockeis ellen. Ennél jobb lehetőség nem hiszem, hogy kell, hogy egy kicsit gatyába rázzuk magunkat. És kezd bennem egyre nagyobb kérdőjel Shelton kapcsán is kialakulni.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 1 éve
Na, most mi forditottunk úgy, hogy 0-5el mentünk a 9. inningbe 😀 Vannak még csodák 😀
több mint 1 éve
Már megint méhek zavarták a meccset a Chase Fielden.Nem tudom, hogy ezek mire tudnak így ekkora tömegben összegyűlni.
www.mlb.com/news/dodgers-diamondbacks-bee-delay
több mint 1 éve
Rendesen lemásoljuk eddig a tavalyi szezonunkat😒 Tragikus volt április második fele.Borzasztóan visszaesett az ütésünk, a védekezéssel még mindig kevesebb a probléma. Remélem ma majd végre sikerül javítani.Skenes viszont nagyot megy triple A-ben, ahogy Nick Gonzales is.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 1 éve
Elég sokáig perfect game volt, aztán így zárult:It ain’t over till it’s over. #TridentsUp pic.twitter.com/0tyDATA3Pt
— Seattle Mariners (@Mariners) April 30, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Idén már kaptunk ki 5-0ról, 6-0ról. Most véghez visszük ezt 7-0ról is.larrybrownsports.com/baseball/miami-marlins-social-media-roasted-viral/632281
adamfaragoo
több mint 1 éve
Idén már kaptunk ki 5-0ról, 6-0ról. Most véghez visszük ezt 7-0ról is.
több mint 1 éve
Persze jó volt, Reynolds és Hayes mrgnyerte,Bednar pedig majdnem elvesztette. Bednarral valamit csinálni kell, mert borzasztó.
több mint 1 éve
Egyetértek, bár nagyon nem ugyanaz.Nem tartana az MLB-nek semeddig bejelenteni, hogy perfect game-nek ismeri el.
Matthew99
több mint 1 éve
Még annyit ki kell emelni a mai meccsel kapcsolatban, hogy Priester viszont nagyon jó volt. 6 inning 3 hit, 1 BB, 0 run 6K.
több mint 1 éve
Na akkor most van az, hogy Bednar takarodj vissza Indianapolisba és próbáld meg magad összerakni...siralmas amit művel és Reynolds is nagyon elgondolkodhat a mai produkcióján, kétszer is tele bázisnál üthetet, mind a kettőből 0 run lett.
több mint 1 éve
A két legjobb kezdő dobónk után lesérült a harmadik is.Alcantara, Eury Perez és most Luzardo
több mint 1 éve
Chapman...baszki...
több mint 1 éve
Egyetértek, bár nagyon nem ugyanaz.