Baseball
Szerkesztette: Löfli
"Majdnem totális egyet nem értés mellett nyálaztuk át a liga első hónapjának történéseit és kisebb egyet nem értés mellett jósoltunk az alapszaksz végére. Sok mindent nem láttunk jönni és sok mindent látunk jönni, ami nem fog."
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportból
📺 05.12., péntek 01:00, Sport2
⚾️ New York YANKEES - Tampa Bay RAYS
📺 05.13., szombat 13:00, Sport2
⚾️ MLB Plays Of The Week
📺 05.15., hétfő 22:00, Sport2
⚾️ Washington NATIONALS - New York METS
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
ez a Padres organization olyan, mint a tipik újgazdag, anyagilag már ott van, de viselkedni még nem tanult meg. hát, karmaizabiccs.
azért megbecsülhetnék, hogy Trevor Hoffmann óta egy hasonlóan HoF-kaliberű dobó megfordul rendszeresen a pályájukon, erre... Kershaw-nak a kisujjába több class szorult, mint ami az egész clubhouse-ukban megtalálható.
na mindegy, utána mindkét meccset elvesztették, ilyen ez a szelavi.
Szerkesztette: slowmotion
Imádom ezeket a drónos dolgokat, nem beszélve a mezről ami nagyon izgatja a fantáziám:Hú, nekem is, mondjuk egy Ichiro 51-esre ebben a dizájnban befizetnék!
Tomorrow.#SeaUsRise x City Connect pic.twitter.com/pGfqg254Ik
— Seattle Mariners (@Mariners) May 5, 2023
Matthew99
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
Tomorrow.#SeaUsRise x City Connect pic.twitter.com/pGfqg254Ik
— Seattle Mariners (@Mariners) May 5, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Hála Istennek a sörfőzők is buktáznak sorban, így továbbra is meg van a 1.5 meccs előnyünk a csoport élén. 🙂same shit another day 😊az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
majd este...
Klaci79
" class="embed">
same shit another day 😊az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
majd este...
mondjuk alapvetoen nincs is nagyon mas a bullpenben lassan.lassan lehet arra is tippelni, hogy Holmesnak lesz-e iden meg saveje ...Persze. Blown save. Boone már lenyilatkozta, hogy Clay "all-startól megszédült" Holmes lesz továbbra is a 9. inningbe beküldve. Ráadásul hezitálás nélkül. Én továbbra is állítom, hogy Boone a legnagyobb gond és meg kellett volna köszönni neki a munkát.
csebi
Matthew99
anno pedig igy nezett ki asszem a 7-8-9 inning: Green topformaban-Betances-Miller. rohadt messze kerultunk ettol jelenleg.
ja es raadasul olyanok utnek nalunk, akiket oszinten nem is ismerek. talan meg spring trainingcampben sem voltak meghivva.
gondolom Bader is, hogy visszatert, most megint ki fog ulni egy masfel honapot, mert miert ne ... ja es legalabb a Torres errorok is erkeznek 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
lassan lehet arra is tippelni, hogy Holmesnak lesz-e iden meg saveje ...Persze. Blown save. Boone már lenyilatkozta, hogy Clay "all-startól megszédült" Holmes lesz továbbra is a 9. inningbe beküldve. Ráadásul hezitálás nélkül. Én továbbra is állítom, hogy Boone a legnagyobb gond és meg kellett volna köszönni neki a munkát.
csebi
Boone said he had "zero hesitation" going to Clay in the ninth pic.twitter.com/Av9SQRnWp5
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) May 4, 2023
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kilencedik menetben, nagy nehezen éppen csak összarakott egyenlítés után 1B, SB, SO, BB, BB, ügyesen megtöltötte futókkal a bázisokat, aztán ott hagyott Muncy-nak egy dobást, amit az utóbbi grand slam-re gyalázott.
Lehet Max-nek nem mondták, hogy nem csak hatossal lehet kiszállni?
Most konkrétan erre a meccsre gondoltam csak, de összességében persze 180 fokos fordulat állt be a csapat életében és játékában.Ezzel a " sok minden megmaradt" kijelentéssel azért tudnék vitatkozni. Őszintén szólva ,hogy a liga jelenlegi legjobb formában lévő-egyébként WS várományos- csapatától kikaptunk idegenben szerintem belefér. Persze madarat lehet velem fogatni, hogy így kezdtük a szezont, de én továbbra is tartom ,ahhoz magam amit szezon elején gondoltam,hogy 75 győzelem környékére vagyunk belőve. Viszont a mutatott játék eddig messzemenően felülmúlta az elvárásaimat.🙂😉Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Ezzel a " sok minden megmaradt" kijelentéssel azért tudnék vitatkozni. Őszintén szólva ,hogy a liga jelenlegi legjobb formában lévő-egyébként WS várományos- csapatától kikaptunk idegenben szerintem belefér. Persze madarat lehet velem fogatni, hogy így kezdtük a szezont, de én továbbra is tartom ,ahhoz magam amit szezon elején gondoltam,hogy 75 győzelem környékére vagyunk belőve. Viszont a mutatott játék eddig messzemenően felülmúlta az elvárásaimat.🙂😉Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
Willie Parker
" class="embed">
Jól van, azért a régi "jó dolgokból" sok minden megmaradt.az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
Gergőke
az elején nagy mázlija volt a Rays-nek, de a közepétől nagyon lesimázták...az a játék nagyon nem volt meg, amivel ma nyerni lehetett volnaEz teljesen így van. Reálisan nézve egy meccsre talán jók lehetünk ellenük.
Klaci79
" class="embed">
Trevor Bauer’s teammate @19Yasuaki responded to this video:
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) May 1, 2023
“Don’t be an idiot. This is disrespectful. There are better ways to go about this.”
(h/t @yakyucosmopic.twitter.com/3XE4V7oTrl
Érik a Rays-Pirates döntő.Azt hiszem negatív nézettségi rekordot döntene Amerikában.
Őszentsége Sobri Jóska
Nekem semlegesként tetszene.
Meddig, meddig... Ameddig Choi győztes szemlélete áthatja az öltözőt.Maggi első major ütése is meg van, majd utána jött az elsö dupla is. Suwinkski élete első Grand slamje is meg van. Andujar 2 meccsen 2 HR. Double header mind a két meccse és ezzel a széria is behúzva. 🙂csak kapkodom a fejem, hogy milyen játék van itt...nem tudom meddig tart ez...
Gergőke
Klaci79
Van, amikor ennyin múlik, hogy egy középcsapat elinduljon felfelé.
Az egész MLB-ben csak két csapat van .700 fölött, Choi jelenlegi, és előző csapata. Véletlen? Aligha.
Érik a Rays-Pirates döntő.
Maggi első major ütése is meg van, majd utána jött az elsö dupla is. Suwinkski élete első Grand slamje is meg van. Andujar 2 meccsen 2 HR. Double header mind a két meccse és ezzel a széria is behúzva. 🙂csak kapkodom a fejem, hogy milyen játék van itt...nem tudom meddig tart ez...
Gergőke
" class="embed">
There are 380 hitters with at least 25 PA’s this year and here’s where Aaron Hicks ranks in some of his expected stats
— Addison (@YankeeWRLD) April 29, 2023
xBA: 380th
xOBP: 371st
xSLG: 380th
xwOBA: 379th
xISO: 380th
He’s also 377th in Hard Hit%
Simply one of the worst players in baseball right now pic.twitter.com/ixiBc3T34X
"Az A's stadionjának már megvan a helye Las Vegasban, úgy tűnik újabb franchise költözik Oaklandből a szerencsejáték Mekkájába. A Tampa ereje még mindig tart, ellentétben Zoliéval, aki két MLB-mérkőzésen is volt az előző héten. "
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
Mariners City Connect uniform
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) April 28, 2023
(via @Marinerspic.twitter.com/0Av9jpS07n
Our history. Our story.
— Seattle Mariners (@Mariners) April 28, 2023
🟦 https://t.co/EeVZX8FrV1 🟨 pic.twitter.com/yqGp2nK3Nd
Szerkesztette: Matthew99
Pirates fanként sokszor már egy jól sikerült ütést, vagy egy jól sikerült védekezést is megbecsült az ember, nemhogy azt amit most látunk a csapattól. 😃Mondjuk jó pillanatban kaptatok minket. Mookie most tért vissza, még nem rázódott vissza; Freeman még nem találja magát; Muncy, aki áprilisban halomra gyilkolta a labdákat, éppen apaszabin van; Will Smith, a legjobban ütő játékos concussion protocolban, még nem tért vissza.Hihetetlen, hogy egy általunk elfigyelmetlenkedett meccsen, ahol simán vezettünk,múlt a Dodgers söprése, ami sorozatban a harmadik lett volna.Egész jó performansz volt ez így a Dodgers ellen. Contreras 6 inning 0 run, 2 hit. Gyakorlatilag mindenki hozzá tett valamit a győzelemhez. Castro, Bae, Suwinkski, Cutch, Delay...Bírom az aláírásképedet, mert hosszú ideig ez csak egy hajóroncs volt, ami mindig friendly fire-t kapott.
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Meg kell becsülni az ilyen pillanatokat, mert ha egyszer összeáll a forma, akkor halomra fogják gyalázni a pitcherek többségét.
Most? Most nem annyira.
slowmotion
" class="embed">