Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
2024.04.09 20-23 Red Sox-Orioles Sport 2Jelenleg ennyit látok jövő hét utánra, mondjuk ekkor nekem Real meccs lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Jobb csapat a giants sajnos... Másfelöl erről beszéltem egész offseasonbe hogy nincs dobó szekciónk... még a 3 kezdő is igen labilis nem hogy az utána lévő kettő. Gyászos egy menet lesz ez.
több mint 1 éve
| Mondjuk én inkább a rájátszásban szeretném, ha háromszor egymás után kalapálnánk el a kukásokat || Ahhoz először be is kéne jutni. |
Matthew99
Cabrera jól kezdett, de vannak fenntartásaim vele szemben, pedig nagyon bírom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Jelentkezzen aki erre számított:Imagine thinking Judge and Soto would be the dynamic duo LOL pic.twitter.com/nd2TYUALME
— Jonny's Lasagna ⚾️ (@JLasagna43) March 31, 2024
| Mondjuk én inkább a rájátszásban szeretném, ha háromszor egymás után kalapálnánk el a kukásokat |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
3-0, három győzelem Houstonban, még le sem sérült a keret 60%-a, most kéne lefújni az alapszakaszt, ennél jobb már úgyse lesz.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ez egy hosszú, szégyenteljes szezon lesz.
több mint 1 éve
A helyzet ma is változatlan. Az ütől bénák, a dobó nem túl magabiztos.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
most meg "bekostoltak" 😀Harmadikra is ütött egyet first baseért.Hoskinst fütyülték, fújolták erre elsőre egy 2 pontos hit. 😀Folytatta egy 2 run HR-al a Mets kedvence túráját.
KeyG
Matthew99
KeyG
több mint 1 éve
Harmadikra is ütött egyet first baseért.Hoskinst fütyülték, fújolták erre elsőre egy 2 pontos hit. 😀Folytatta egy 2 run HR-al a Mets kedvence túráját.
KeyG
Matthew99
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Nagyon sajnálom hogy olyan könnyen elengedtük, legalább a bullpent mèlyítettük volna normálisan belőle, bár ez most már dobó edzői kèrdès is szvsz 😔 remélem ma sikerül visszavágni vhogyHoskinst fütyülték, fújolták erre elsőre egy 2 pontos hit. 😀Folytatta egy 2 run HR-al a Mets kedvence túráját.
KeyG
Matthew99
Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
Hoskinst fütyülték, fújolták erre elsőre egy 2 pontos hit. 😀Folytatta egy 2 run HR-al a Mets kedvence túráját.
KeyG

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
na mar most tobb a hit-je a metsnek mint tegnap 😊
több mint 1 éve
Hoskinst fütyülték, fújolták erre elsőre egy 2 pontos hit. 😀
We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Ma Jared Jones kezd, nagyon kíváncsi vagyok mire fog jutni.Az előző 2 meccset nézve, olyan nehéz feladata nem lesz 😀
Gergőke
több mint 1 éve
Ma Jared Jones kezd, nagyon kíváncsi vagyok mire fog jutni.
több mint 1 éve
Hála Istennek, ez most sima volt.😎😎
több mint 1 éve
Pont ugyanolyan geciszarok vagyunk mint mindig😂De legalább Burger nagyon jó😎
több mint 1 éve
Cabrerának ma is egész jó estéje volt 😀Mondjuk ott a 8. inningben elég sokat hibázott az Astros

több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
Van ami nem változik: ergya bullpen így szeretlek 😏🤷elegge meglodult a braves...vmi 7run toltak egy inningben?!
dande2
több mint 1 éve
Az egész MLB talán leggyengébb csapata ellen játszunk otthon, de azért jó látni ezt a tűzijátékot.
több mint 1 éve
Van ami nem változik: ergya bullpen így szeretlek 😏🤷
több mint 1 éve
YoungZeeZee
9 383
indult a buli aztan..www.youtube.com/watch?v=LRTcgppQZfY
utolso inning alja jon
több mint 1 éve
nem semmi szétcsúszásDbacks-Rockies14 run egy inningben, az mi 😀😀Melyik meccsen?
Löfli
🤘 gaben 🤘
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
A.J. Puk fog ma kezdeni, kiváncsi vagyok milyen lesz kezdő dobóként. Ez lesz az első meccse ahol kezdődobóként szerepel.