Baseball
Szerkesztette: Löfli

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
That's the Elly De La Cruz effect. @ellylacocoa18 pic.twitter.com/GJCvXtYein
— Cincinnati Reds (@Reds) April 19, 2024
The Mets unveil their City Connect uniforms.
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) April 19, 2024
What we think?
(via @Mets, @SNYtvpic.twitter.com/zVmD2tdsgX

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Skenes megint brutál volt AAA-ben.
És hivatalosan 10 ezer felett volt a nézőszám. 😀az mondjuk úgy is bravúr, hogy hétköznap du van 😀The White Sox had two games today… they had a combined 98 people show up to both games😭😭😭😭 pic.twitter.com/vgHCgqL9Po
— Bartholomew Willijax (@B_Willijax) April 18, 2024
Mikey
Löfli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
az mondjuk úgy is bravúr, hogy hétköznap du van 😀The White Sox had two games today… they had a combined 98 people show up to both games😭😭😭😭 pic.twitter.com/vgHCgqL9Po
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
The White Sox had two games today… they had a combined 98 people show up to both games😭😭😭😭 pic.twitter.com/vgHCgqL9Po
Betts elképesztő 5 ütéses meccs.másik oldalról viszont 13 ütés és 5 BB, és ebből csak 6 pontot sikerült csinálni. ha Keekay solo homerjét nem nézem, akkor 12 H + 5 BB-ből 5 run, az még rosszabb. ha valaki elér a második bázisra, akkor elfogy a tudomány. most még belefér, de amikor a golyók elkezdenek röpködni, akkor már nem fog.
Végre egy Free Game of the Day ahol nem égünk. 😀
KeyG
Másrészt szezon elején miért dobatná túl 100-110 dobással, amikor később nagyobb szükség lesz rá?Az első széria, amit bukunk idén. Basszus, amúgy rohadtul nem értem, hogy Shelton mi a szarért hozta le Jonest 5 inning után, amikor konkrétan 1 hit, 0 run és 7K volt a mérlege és 59 dobásnál tartott. 🤬Mondjuk mert úgy vélte, hogy 70 dobásnál 5 hit, 4 run es 7K lett volna a mérlege.
Gergőke
Én azt láttam eddig, hogy a jó edző nem akkor hozza le a dobót, amikor az már "elromlott", hanem mielőtt elromlana.
Itt is ez lehetett a koncepció.
És sose derül ki, hogy mi lett volna ha 60-t, 70-t vagy 100-t dobhat.
Őszentsége Sobri Jóska
Az első széria, amit bukunk idén. Basszus, amúgy rohadtul nem értem, hogy Shelton mi a szarért hozta le Jonest 5 inning után, amikor konkrétan 1 hit, 0 run és 7K volt a mérlege és 59 dobásnál tartott. 🤬Mondjuk mert úgy vélte, hogy 70 dobásnál 5 hit, 4 run es 7K lett volna a mérlege.
Gergőke
Én azt láttam eddig, hogy a jó edző nem akkor hozza le a dobót, amikor az már "elromlott", hanem mielőtt elromlana.
Itt is ez lehetett a koncepció.
És sose derül ki, hogy mi lett volna ha 60-t, 70-t vagy 100-t dobhat.
Ez már megint mi volt Stantontól?lassabban fordul mint egy teherhajo a szuezi csatornaban.
Jose Trevino RBI single to score Stanton, who was HAULING ASS pic.twitter.com/6tP8g007ui
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 16, 2024
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
Jose Trevino RBI single to score Stanton, who was HAULING ASS pic.twitter.com/6tP8g007ui
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) April 16, 2024

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Végre egy Free Game of the Day ahol nem égünk. 😀
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
javy báez has swung and missed at almost 3,300 pitches during his big league career and it's been a wild ride pic.twitter.com/aBLndI83ti
— Codify (@CodifyBaseball) April 16, 2024
A két ember, aki miatt örökre rabul ejtett ez a sport és a Pirates.
Tehát nagy csodát vársz tőle. 😕Én sem várok nagy csodát, csak ne menjen el rajta a meccsChapman is rohadtul össze szedhetné magát...😒Nagy csodát én nem várnék tőle már. Évek óta nem az az elit aki régen volt.
Gergőke
zavi27
Gergőke
Én sem várok nagy csodát, csak ne menjen el rajta a meccsChapman is rohadtul össze szedhetné magát...😒Nagy csodát én nem várnék tőle már. Évek óta nem az az elit aki régen volt.
Gergőke
zavi27

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
Chapman is rohadtul össze szedhetné magát...😒Nagy csodát én nem várnék tőle már. Évek óta nem az az elit aki régen volt.
Gergőke
Megkérdeztem, hogy itt merre kellett volna kerülnie Sotonak? Ha letarolja teljes lendületből a védőt, mert nem figyel akkor meg jött volna a szemét játékos komment.Semerre. Mennie, csúsznia kellett volna a basere kajakra, mint Ty Cobbnak fénykorában, talppal előre. Akkor majd többet nem állnak be elé.
Matthew99