Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
Remek kis szezon elé nézünk... és hát érdekfeszítő lesz a csoportunk is, az tuti!👍Snell marad az NL Westben, a Giantshez írt aláÖrülök, végre értelmezhető holtszezon nálunk.
Löfli
zavi27

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 1 éve
Szép jinx volt csebi. Nézz oda, már pénz sincs San Diegoban felszerelésre.a manoba ...
Matthew99
| amugy nem jinx volt. elozetesen edes lett volna legyozni a Dodgerst a WS-n, de Cole serulesevel a PO is kerdojeles lesz ... szoval most mar csak annak szurkolok, hogy ne a Dodgers nyerjen |
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Szép jinx volt csebi. Nézz oda, már pénz sincs San Diegoban felszerelésre.Ez a realitás, fényévekkel jobb csapat jelenleg a dodgers.
Matthew99
több mint 1 éve
Szép jinx volt csebi. Nézz oda, már pénz sincs San Diegoban felszerelésre.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Össze vannak zuhanva. Nem lesz ebből rájátszás 😀Nincs is jobb, mint munka közben élő baseballt nézni.foleg h a dodgers eg is 😊
Matthew99
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Nincs is jobb, mint munka közben élő baseballt nézni.foleg h a dodgers eg is 😊
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Nincs is jobb, mint munka közben élő baseballt nézni.

több mint 1 éve
www.sportico.com/leagues/baseball/2024/mlb-highest-paid-players-2024-shohei-ohtani-yoshinobu-yamamoto-1234771469/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
Elkezdődik ma az érdemi része. A két keleti meccsből egy 1-1el kilennék békülve, de kevés reményem van ez irányba.
több mint 1 éve
Snell marad az NL Westben, a Giantshez írt aláÖrülök, végre értelmezhető holtszezon nálunk.
Löfli
több mint 1 éve
Snell marad az NL Westben, a Giantshez írt aláennél már csak a dodgersbe igazolásnál hánytam volna nagyobbat.
Löfli
több mint 1 éve
Snell marad az NL Westben, a Giantshez írt alá

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 1 éve
Szépen alakul ez. Judge hetente kettőt lenget, hogy ne legyenek elvonási tünetei, DJ meg inkább nem játszik a nyitó napon mint igen.

több mint 1 éve
strikeout.blog.hu/2024/03/17/nl_west_2024_dodgers?fbclid=IwAR1bX_0Acyi4hUijee_8mj3qR8wxxKwXhVV3DGM3v9jhU7voWs29fqQdlHgEgyet tudok érteni a csapatom részével nagyrészt(padres). A hírek szerint közel vagyunk a megállapodáshoz Tommy Phammal aki kicsit enyhitheti az OF kérdőjeleket. (persze nem oldja meg)
jó cikk
🤘 gaben 🤘
Illetve én nem vagyok ennyire optimista kezdő dobó téren. Ez inkább ilyen 3 fix dobó és majd meglátjuk ki válik be a maradék két helyre a King-Vasquez-Waldron-Brito 4-esből. Free agent piacról bőven elférne még ide egy PL: Montgomery, Lorenzen, Greinke, Clevinger, Lauer ötösből 1-2 ember.
több mint 1 éve
Sandy Alcantara nem lesz idén, és most úgy néz ki Eury Perez is kiesik .Nemáár, kedvenc fantasy dobóim között vannak mindig.😕
adamfaragoo
több mint 1 éve
Sandy Alcantara nem lesz idén, és most úgy néz ki Eury Perez is kiesik .
több mint 1 éve
strikeout.blog.hu/2024/03/17/nl_west_2024_dodgers?fbclid=IwAR1bX_0Acyi4hUijee_8mj3qR8wxxKwXhVV3DGM3v9jhU7voWs29fqQdlHgjó cikk
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Ha Snell a kukásokhoz megy azok után, hogy egész holtidényben körbeudvaroltuk én nagyon mérges leszek. Tuti, hogy taknyosra fog szivatni minket...Én személy szerint megérteném őt. Évek óta nem egy túl szexi csapat a Yankees, az Astros pedig folyamatosan ott van a végén...
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
Ha Snell a kukásokhoz megy azok után, hogy egész holtidényben körbeudvaroltuk én nagyon mérges leszek. Tuti, hogy taknyosra fog szivatni minket...

több mint 1 éve
Jön Taylor a Twinsből, és jön Domingo Germán is.🙂
több mint 1 éve
Yenkik a Cole sérülés és ez a trade miatt tuti rá mennek Snell-re.nem ertem, hogy minek. 2 honap Cole nelkul oda a szezon, Snell sem segit ezen.
P@trik
nyilvan nem velunk tortenne ez akkor amikor Sotoert all inre mentunk ...
több mint 1 éve
Yenkik a Cole sérülés és ez a trade miatt tuti rá mennek Snell-re.
több mint 1 éve
Meglátjuk visszatud-e térni egykori formájához, mert tavalyi karcsú volt...The reported full trade between the Padres and White Sox.
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) March 14, 2024
Drew Thorpe (No. 5), Samuel Zavala (No. 7), and Jairo Iriarte (No. 8) are currently in the Padres top 10 prospects list according to @MLBPipeline pic.twitter.com/w4ZRzQ0N5s
Matthew99
Így már van 3 kezdője a Padresnek. A maradék 2 helyre majd lesakkozza a King-Brito-Waldron-Vasquez brigád.
Thorpe a yenkik egyik legjobb dobó tehetsége volt, ő szerintem jó lesz 1-2 év múlva.
Iriarte nekem örök ígéret de kint nagyon szerették.
Zavala meg nagyon jó minor volt, mondjuk így hogy Merrill CF lesz annyira nem fáj.
Wilson egy tisztességes bullpen játékos, rá lehet bízni a 7. vagy 8. inninget.
több mint 1 éve
Idén sem kell sok White Sox meccset néznem, úgy gondolom.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May