Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
De rosszak vagyunk édes istenem.
több mint 1 éve
10-0, pedig azért Flemingben a legutóbbi után nem igazán bíztam 😀
Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Na a legújabb infók szerint meg volt Cruz műtétje és kb. 4 hónap lesz csak a kihagyás ,ergo még akár láthatjuk idén játszani.🙂
" class="embed">
több mint 1 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportból📺04.10., hétfő 20:05, Sport2
⚾️ Minnesota TWINS - Chicago WHITE SOX
📺 04.13., csütörtök 18:00, Sport2
⚾️ Baltimore ORIOLES - Oakland ATHLETICS
📺 04.17., hétfő 17:05, Sport2
⚾️ Boston RED SOX - Los Angeles ANGELS
📺 04.19., szerda 18:30, Sport2
⚾️ Cincinnati REDS - Tampa Bay RAYS
📺 04.21., péntek 20:15, Sport2
⚾️ Chicago CUBS - Los Angeles DODGERS
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 1 éve
Cruz jó eséllyel műtét és egész szezonra out. Az első hírek szerint rehabbal együtt a spring training lehet a visszatérés idöpontja.😕Ahogy néztem elég szerencsétlen ütközés volt, mert érkezés és kigurulás közben esett a catcher a bokájára. Pedig jó lett volna egész évben nézni Cruzt.
Egyébként többször visszanézve a szituációt Rebelot sem értem, hogy miért jelzett Cruznak, hogy induljon, hiszen látható volt, hogy esélytelen a pontszerzés, mert Moncada már bőven előbb odadobta a labdát a home platere.
Gergőke
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Cruz jó eséllyel műtét és egész szezonra out. Az első hírek szerint rehabbal együtt a spring training lehet a visszatérés idöpontja.😕Egyébként többször visszanézve a szituációt Rebelot sem értem, hogy miért jelzett Cruznak, hogy induljon, hiszen látható volt, hogy esélytelen a pontszerzés, mert Moncada már bőven előbb odadobta a labdát a home platere.
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Bocs, Sport TV-s közvetítésekben is túl sokszor elhangzik ez a főcsoportozás, de a baseballban divíziók és ligák vannak 😀 A conferences más sportág(ak). 😀Oda fogok rá figyelni, igazad van.
Tényleg, no offense, csak bántja a fülemet.
robiroboter
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Bocs, Sport TV-s közvetítésekben is túl sokszor elhangzik ez a főcsoportozás, de a baseballban divíziók és ligák vannak 😀 A conferences más sportág(ak). 😀Tényleg, no offense, csak bántja a fülemet.
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 1 éve
KeyG
9 518
Én egyébként nem értem a Dodgerst miért tartják contendernek. Tegnap is elhangzott, hogy ott lehetnek az év végén.A Braves, Padres, Mets hármas biztos előrébb van még a főcsoportban is, ez azért sok.
Úgy gondolom, hogy jövő éven fogunk egy nagyobb nevet hozni az ütő rotációba khm Ohtani.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Az öreg Nelson Cruz megrázta magát a braves ellen.
több mint 1 éve
Most jók vagyunk a Dodgers ellen.Most is.
Kampman
Thort jól fejbebasztátok a saját kalapácsával, Grove meg még nem starter matéria, csak hát Gonsolín már megint az IR-szigeteken nyaral.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Kampman
28 330
Most jók vagyunk a Dodgers ellen.
több mint 1 éve
Most már a csapat is megerősítette, hogy eltört a bal bokája. 😕Az kb 2 hónap…fasza 🥲Na ez védekezés volt a javából...még a dobókkal is elégedettek lehetünk 😊Eltört a bokája, ha igazak a legfrissebb hirek.
Cruz sérülése viszont nagyon nem nézett ki jól 😕
Klaci79
adamfaragoo
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Az kb 2 hónap…fasza 🥲Na ez védekezés volt a javából...még a dobókkal is elégedettek lehetünk 😊Eltört a bokája, ha igazak a legfrissebb hirek.
Klaci79
adamfaragoo
több mint 1 éve
Még nem láttam megerősítve,de sajnos benne van a pakliban. Legalább is nagyon szarul festett a szituáció.Na ez védekezés volt a javából...még a dobókkal is elégedettek lehetünk 😊Eltört a bokája, ha igazak a legfrissebb hirek.
Klaci79
adamfaragoo
" class="embed">
több mint 1 éve
Na ez védekezés volt a javából...még a dobókkal is elégedettek lehetünk 😊Amit ma összeraktunk védekezésben az nem volt semmi. Oviedo is komoly kis meccset rakott össze. Moreta is kezd szimpatikus lenni.
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Na ez védekezés volt a javából...még a dobókkal is elégedettek lehetünk 😊Eltört a bokája, ha igazak a legfrissebb hirek.
Klaci79
több mint 1 éve
mobile.twitter.com/PitchingNinja/status/1645036218487275521/mediaViewer?currentTweet=1645036218487275521¤tTweetUser=PitchingNinja
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
Azért ezt a Roylas elleni meccset csak sikerült elveszteni...😞
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Willie Parker
15 389
Ahw shit....here we go againez továbbra is szörnyű, pedig a többi poszt tényleg kezd jól kinézniKeller és Contreras biztos.🙂 Brubaker is jobb, de ő jelenleg sérült.Azt sejtettem, hogy a White Sox szét tudja kapni Hillt, de azt,hogy mi is így elkapjuk Giolitot azt nem gondoltam. Reynolds nagyon komolyan kezdett idén. A bullpen is jót ment összességében.Micsoda meccs volt!!!
Gergőke
Elég új vagyok még a sportban...de ennél a Hill srácnál nincs jobb dobónk idén?
Klaci79
Gergőke
Klaci79
több mint 1 éve
Ráadásul úgy fest Brubakert egész évre elvesztettük. 😕ez továbbra is szörnyű, pedig a többi poszt tényleg kezd jól kinézniKeller és Contreras biztos.🙂 Brubaker is jobb, de ő jelenleg sérült.Azt sejtettem, hogy a White Sox szét tudja kapni Hillt, de azt,hogy mi is így elkapjuk Giolitot azt nem gondoltam. Reynolds nagyon komolyan kezdett idén. A bullpen is jót ment összességében.Micsoda meccs volt!!!
Gergőke
Klaci79
Gergőke
Klaci79
" class="embed">
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
ez továbbra is szörnyű, pedig a többi poszt tényleg kezd jól kinézniKeller és Contreras biztos.🙂 Brubaker is jobb, de ő jelenleg sérült.Azt sejtettem, hogy a White Sox szét tudja kapni Hillt, de azt,hogy mi is így elkapjuk Giolitot azt nem gondoltam. Reynolds nagyon komolyan kezdett idén. A bullpen is jót ment összességében.Micsoda meccs volt!!!
Gergőke
Klaci79
Gergőke
több mint 1 éve
Wacha sose volt a kedvencem, de a 2-0 az 2-0. Bullpen továbbra is küzd mint malac a jégen de Hader minden pénzt megért.Érdekességként: nálam van fantasyba Chapman és jól tolja, nem látszik rajta a tavalyi cirkusz. Repkednek a 100+os labdák pl az éjjel ő végezte ki az óriásokat.
több mint 1 éve
www.mlb.com/news/rays-hit-3-home-runs-to-blow-out-a-s-and-start-8-0Bár nem nehéz így kezdeni a szezont, ha a Tigers, Nats, A's jött sorban 😊
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.