Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
ezt a Phillies menetelést nem tudom értelmezniÉn igen, 2017-18 Eagles underdog reload 😉 😛 remélem 😀
Löfli
több mint 3 éve
muszáj volt megkeresnem 😀 sose bírtam a csávót (Harvey)Utoljára talán a Royals-Mets 2015-ös WS első meccsén volt kisligás homér playoffban, amikor az akkor még Dark Knight Harvey legeslegelső dobásából körbefutott Alcides 😀
robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
ezt a Phillies menetelést nem tudom értelmezni

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Utoljára talán a Royals-Mets 2015-ös WS első meccsén volt kisligás homér playoffban, amikor az akkor még Dark Knight Harvey legeslegelső dobásából körbefutott Alcides 😀BEST FREAKING CATCHER IN BASEBALL#RingTheBell pic.twitter.com/XvhqYfu5bT
— Philadelphia Phillies (@Phillies) October 15, 2022
több mint 3 éve
Nestor se túl éles és kellenének az apró base hitek.Azert a 0/8 7Kt nem lehet magyarázni, fortelem.
Judge is botrány, de hogy egy két méteres embernél azt nem tudják a bírók felfogni, hogy nem ugyanott van a zóna alja...
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Nola és az egész Phillies is ellenállhatatlan volt, meglepő nekem ez azért a címvédő ellen.Nekem tetszettek😛 Igazából èn most szembesültem vele teljesen kikből is áll az ütősor. Nagyon nem vagyok kèpbe a Baseball világával, de aki most nálunk ütő volt 75-80% ban èn is hallottam már ès nem úgy, hogy gyenge játèkosok lennènek, sőt. Szóval nèvsort nèzve ez talán nem annyira az, ha az eddigi játèkot nèzzük akkor valóban, főleg az arány. Reméljük tartjuk a ritmust 😊
zavi27
több mint 3 éve
Nola és az egész Phillies is ellenállhatatlan volt, meglepő nekem ez azért a címvédő ellen.
több mint 3 éve
Nem adjuk olcsón a bőrünket. A dobók a maxot hozták.Félelmetes hangulat volt.
több mint 3 éve
😂 Konkrétan felröhögtem, mikor olvastam tegnap.Ugyan, Bruce Bochy Arlingtonban járt.Joe Maddon is leülne valamelyik kispadra. (ChiSox, Miami)Jobbnál jobb nevek, komolyan. 😕
robiroboter
Mikey
robiroboter
Aztán Arlingtonban is csodálkoznak, hogy soha nem jutnak egyről a kettőre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az nagyon jóóó 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
több mint 3 éve
Az jóóóó 😁😁😁
több mint 3 éve
De jó, hogy nem Sankót kell hallgatni, nèha már nagyon fárasztó...Első kèt inning pipa hajrá tovább😊
több mint 3 éve
Ugyan, Bruce Bochy Arlingtonban járt.Joe Maddon is leülne valamelyik kispadra. (ChiSox, Miami)Jobbnál jobb nevek, komolyan. 😕
robiroboter
Mikey
több mint 3 éve
Nestor se túl éles és kellenének az apró base hitek.Judge is botrány, de hogy egy két méteres embernél azt nem tudják a bírók felfogni, hogy nem ugyanott van a zóna alja...
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Milyen alacsony dobásokat ítél strike-nak ez az ump, egészen döbbenetes.
több mint 3 éve
Ez most J-Rodon ment el. A double-on kívül értelmezhetetlen ütőteljesítmény, a 6. alján a közepesen nehéz flyout hibánál pedig ő futott szembe a labdával, az ezt követő dobásból kaptuk a 2-run HR-t. 😕
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
Joe Maddon is leülne valamelyik kispadra. (ChiSox, Miami)Jobbnál jobb nevek, komolyan. 😕
robiroboter
több mint 3 éve
lehet de akkor még nem néztem 😀Szerintem már tavaly vagy tavaly előtt is csinált pár ilyetAlvarez clutchelső meccsen is, most is, kemény
Löfli
Kúrfürst briareos
Heisman nádor
rookie fanoknak minden új
több mint 3 éve
Szerintem már tavaly vagy tavaly előtt is csinált pár ilyetAlvarez clutchelső meccsen is, most is, kemény
Löfli
Kúrfürst briareos
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Alvarez clutchelső meccsen is, most is, kemény
Löfli
több mint 3 éve
Joe Maddon is leülne valamelyik kispadra. (ChiSox, Miami)
több mint 3 éve
Alvarez clutch

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Az öt üres kispadra jelentkezőkre váró feladatokrólRanking MLB managerial vacancies
www.thescore.com/mlb/news/2446346
több mint 3 éve
Újra kezdődik a Correa saga, mert valószínűleg élni fog a játékos opcióval és kilép a Twins szerződéséből.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109781/extra-inning-61-nyolcan-maradtak/bunteto.com/media/rovat/tul-a-wild-cardon-joehet-a-rajatszas-at-bat-podcast-s02-e11
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!