Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Vicces hogy az újonc Tribe OF Gonzalez walk off songja megy a tévében is 😀
 www.si.com/mlb/2022/10/07/cleveland-guardians-oscar-gonzalez-spongebob-theme-for-walk-up-song
FYI: a meccs streamen, tévében Nicktoonson Spongyabob 😀 (ne kérdezzétek, miért 😀 😀 😀 )

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 785 — Jó ötletnek tűnt!
Na jól van csak szidnom kellet őket

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Na az elit relievereink is cserben hagynak minket az ütők mellett. Megérdemeljük a kiesést

Szerkesztette: Wester

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Jó volt látni Castillo-t playoffban végre, főleg ilyen domináns teljesítményt nyújtva. Megérdemelte már, akárcsak a Mariners a playoff wint. Mets meg semmire nem megy majd a két nagy ace-el sem?!
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.

2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.

Vissza a kalóz-streamekhez. Jó kis 2007-es feeling.
Kampman
Nem egyedul leszel,ahogy olvasom Twitter-en. 👍

Sztem kicsit tultoltak - es sajnos meg nincsen vége - az elofizeteses cuccok,ugy altalaban . Isten penze nem eleg,ha “mindenre” perkalni akarsz,amit neznel !
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hopp egy nyuszi😊 persze már lemaradtam róla, de sebaj, a lènyeg, hogy az első behúzva 😛
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 019
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.

2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.

Kampman
Milyen oldalt hasznalsz live mlb streamre?
YoungZeeZee
Sportsurge és StreamEast talán a két legjobb jelenleg. Előbbi inkább egy linkgyűjtő oldal, szóval nagy a választék, de az utóbbi is nagyon jó.

több mint 3 éve

Kampman
na akkor nem user error volt ez nálam.

azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?
Kúrfürst briareos
Nincs.
A rosszhiszeműségükhöz kérdés se férhet, kaptak is sok jókívánságot a megfelelő platformokon.
De legalább ígértek visszatérítést, miután rájuk írtam.

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
hát ma nem hoz szerencsét a Blue Jays pulcsim 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 407
 reddit.mlbstreams.me/st-louis-cardinals-vs-philadelphia-phillies-live/stream-1

Sajna egy homerannal mennek...
dande2
micsoda végjáték van ott
r.baggio
Igazi thriller volt
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
na akkor jöhet a David Freese HR

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
A Cards elkurta

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve

dande2
micsoda végjáték van ott

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Mariners outfield nem akar sima meccset?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
sport2-n megy most a Seattle-Toronto meccs amúgy, most lett vége az első inningnek

3-0 a Marinersnek, szép

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 3 éve
[azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?
Kúrfürst briareos
 www.reddit.com/r/baseball/comments/xx12zn/postseason_now_blacked_out_for_international/

több mint 3 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

Kampman
na akkor nem user error volt ez nálam.

azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?

több mint 3 éve
YoungZeeZee
sportsurge a tuti

több mint 3 éve
Ugyanaz a probléma mint az elmúlt 3 évben, egyszerűen nem ütünk

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 407

Kampman
több mint 3 éve
Na akkor 9. inning, top of the order, ideje viritani valamit

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Na akkor playoff. Sugar Shane eddig jó

Lesz ez még így se!
több mint 3 éve

Szerkesztette: Kampman

több mint 3 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/109657/extra-inning-60-indul-a-buli/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!