NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
New York Giants - Minnesota Vikings
14
4
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
10
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
alapszakaszban csak távolról követem a yankeest, de vki elmagyarázná, hogy mi a tököm történt a csapattal?Az idény eleji forma se mutatta a képet és a mostani se. A kettő között van az igazság. A sérülések, formahanyatlások miatt most épp rossz szériában vannak. Szerencsére nagy volt az előny és még talán így is sikerül elsőként átszakítani a célszalagot. Aztán ha visszatérnek a dobó és ütő sérültek, akkor remélhetőleg a rájátszásban újra felpörög a csapat, nem pedig az első kavicsban megbotolva kizúgnak. Jönnek föl a prospectek, akik a jövőben nagyobb szerepet is kaphatnak, akik közül Cabrera jól is teljesít.
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
alapszakaszban csak távolról követem a yankeest, de vki elmagyarázná, hogy mi a tököm történt a csapattal?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Meg is érdemeljük mert siralmas amit művelünk hetek óta.Készül a Padres.Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.A következő alany a Brewers.
Kampman
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Készül a Padres.Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.A következő alany a Brewers.
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Cease majdnem no-hittert dobott, a legkevésbé emiatt, de idén neki KELL kapnia a Cy Youngot.Ha fogadnék, én Verlanderre tennék.
A Yankeesnek így bejutnia sincs sok értelme a rájátszásba.
Mikey
empty taxi
vagy Gallen, eszméletlen amit lehoz idén.Cease majdnem no-hittert dobott, a legkevésbé emiatt, de idén neki KELL kapnia a Cy Youngot.Ha fogadnék, én Verlanderre tennék.
Mikey
empty taxi
több mint 3 éve
Contreras 6 inning alatt 1 runt engedett, 4 hit és 5 K társaságában. Aztán Underwood elszarta újra a meccset.
több mint 3 éve
A Yankeesnek így bejutnia sincs sok értelme a rájátszásba.Én már nagyon várom hogy beelőzzön minket valaki. Akkor lesz ám fejetlen csirkeként rohangálás.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Cease majdnem no-hittert dobott, a legkevésbé emiatt, de idén neki KELL kapnia a Cy Youngot.Ha fogadnék, én Verlanderre tennék.
Mikey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cease majdnem no-hittert dobott, a legkevésbé emiatt, de idén neki KELL kapnia a Cy Youngot.A Yankeesnek így bejutnia sincs sok értelme a rájátszásba.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Jaja, hozzák fel őket, hogy aztán egyik se kezdjen. Boone egy zseni.Na ma kezdődik a Yankees elleni széria, egy söpréssel még akár szorossá is tehetjük a csoportot 😀Hozzuk fel a prospecteket, úgyhogy esélyetek sincs 🤪
Wester
Matthew99
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 409
egesz jo volt a 30-i dodgers @ mets
több mint 3 éve
Nálunk a szezon mintájára csak McClanahan esett ki 2 hétre 😀Na ma kezdődik a Yankees elleni széria, egy söpréssel még akár szorossá is tehetjük a csoportot 😀Hozzuk fel a prospecteket, úgyhogy esélyetek sincs 🤪
Wester
Matthew99
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Na ma kezdődik a Yankees elleni széria, egy söpréssel még akár szorossá is tehetjük a csoportot 😀Hozzuk fel a prospecteket, úgyhogy esélyetek sincs 🤪
Wester

több mint 3 éve
Hajrá 😉 😛Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.A következő alany a Brewers.
Kampman
Kampman
több mint 3 éve
Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.A következő alany a Brewers.
Kampman
több mint 3 éve
Timmy Trumpet playing "Narco" live while Edwin Diaz enters the game is incredible 🙌
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) September 1, 2022
(via @SNYtvpic.twitter.com/XTnubx2adX
Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Na, szuper akkor visszatérnek rendesen. Akkor csak ez a pár hét volt csöndesebb most.Műsorújságjuk szerint 5-én, hétfőn közvetítenek legközelebb 19ó Yankees - Twins és még 2 élő közvetítés lesz a jövő héten.Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
Matthew99
zavi27
Frissítés
MLB a SPORT TV-n fb csoporból:
"Ez után egy három, kettő majd hat meccses hét jön a tervek szerint. A PO-ban meg aztán úgy tudom, marad a játéknaponkénti minimum egy közvetítés remélhetőleg."
Bruschi85
több mint 3 éve
Műsorújságjuk szerint 5-én, hétfőn közvetítenek legközelebb 19ó Yankees - Twins és még 2 élő közvetítés lesz a jövő héten.Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
Matthew99
zavi27
Frissítés
MLB a SPORT TV-n fb csoporból:
"Ez után egy három, kettő majd hat meccses hét jön a tervek szerint. A PO-ban meg aztán úgy tudom, marad a játéknaponkénti minimum egy közvetítés remélhetőleg."
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Meg hát pont nem az alapszakasz hajrájára kéne ennyire lecsökkenteni. Remélem a playoffot adják azért rendben ahogy korábban is és nem az AMC Mikro-n majd.Akkor nem csak én érzem így, de ez azért elkeserít egy kicsit. Tudom, hogy van stream és vannak gyengébb kommentátorok is viszont ahhoz hogy még népszerűbb legyen a sportág minnél több magyar nyelvű kötvetítés kell emberi időben.Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
Matthew99
zavi27
Matthew99
több mint 3 éve
Akkor nem csak én érzem így, de ez azért elkeserít egy kicsit. Tudom, hogy van stream és vannak gyengébb kommentátorok is viszont ahhoz hogy még népszerűbb legyen a sportág minnél több magyar nyelvű kötvetítés kell emberi időben.Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
Matthew99
zavi27
Szerkesztette: Matthew99

több mint 3 éve
Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
Matthew99
több mint 3 éve
Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.