NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
16
6
New Orleans Saints - New York Jets
6
5
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
5
4
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
3
3
Cleveland Browns - Buffalo Bills
3
2
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
3
3
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
2
2
New York Giants - Minnesota Vikings
1
1
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Akkor megvan a taktika, csak jövőre kezdd hamarabb, mondjuk úgy 140 meccselez a marlins teljesen kilátástalan. És évről évre ez megy?meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
ez a marlins teljesen kilátástalan. És évről évre ez megy?meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.
Kúrfürst briareos
All five of Aaron Judge's batted balls yesterday were hit at least 110 MPH exit velocity, the most by any player in a game in the Statcast Era (since 2015).
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 19, 2022
No other player has ever had more than 3 batted balls 110+ MPH in a single game. pic.twitter.com/d2pvRLBJXo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nobody is doing what Sandy Alcantara's doing this year. 😤 pic.twitter.com/NqhKdH6jnV
— MLB (@MLB) September 18, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
Na, de még innen is sikerül kikapni 😀igen pont ezt néztem most reggel h ahhoz képest h rövviddel a vége előtt 4-1nél aludtam be sima zakó lett 😀
adamfaragoo
Hát igen, most idén a Nationals az egyetlen gyengébb csapat a divizióba.szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmelsokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
csak azt kell feldolgoznom h marlins és yankees is szimpi 😀
Kúrfürst briareos
Na, de én így szeretem őket már évek óta 😀 ❤️
adamfaragoo
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.
Kúrfürst briareos
szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmelsokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
Kúrfürst briareos
adamfaragoo
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.
sokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: adamfaragoo
For the first time in MLB history, a team's lineup is made up of Latino players. This afternoon's lineup of the Tampa Rays Rays is made up entirely of Latino players.@TonyMenendez21 pic.twitter.com/RdHJeuiQGa
— Héctor Gómez (@hgomez27) September 15, 2022
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
bunteto.com/media/rovat/roberto-clemente-az-mlb-legjoszivubb-jatekosa?fbclid=IwAR1QyRbImx4YC2havkgiLLi4mjIvC1iuohD8bK6cGoDAWs0x5G4z08bj3Iw

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
The first player to have at least six outfield assists in his first 16 career games in the outfield since 1940.
— New York Yankees (@Yankees) September 13, 2022
The Wizard of Oz. pic.twitter.com/4v2bQzrkN1

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ha egyszer rászoksz, hogy főleg RSS-ből netezel, leszoksz arról, hogy csak úgy random klikkelgessél oldalakra, fórumokra 😀 De ha jön email, hát idetalálok 😀Na, egyszer csak váratlanul végre megint kapok emaileket innen.Ez volt az oka, hogy ennyi ideig eltűntél? Azt hitted, hogy nem beszélget itt senki? 😊
Szevasztok újra 😀
robiroboter
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Na, egyszer csak váratlanul végre megint kapok emaileket innen.Ez volt az oka, hogy ennyi ideig eltűntél? Azt hitted, hogy nem beszélget itt senki? 😊
Szevasztok újra 😀
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szevasztok újra 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.