Baseball
Szerkesztette: Löfli
Aki szerint Ohtani...hagyjuk is.Én nagyon nem szeretem a Yankeest és akkor még finom voltam, de ha idén nem ő lesz a MVP, akkor nincs igazság.
Matthew99
bunteto.com/media/rovat/vegso-visszaszamlalas-at-bat-podcast-s02-e10
Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
After yesterday's loss to the Padres, the Cardinals have now been shut out in 3 straight games for the first time since 2015. They have just 9 hits over this span.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 22, 2022
They're the 1st team with 0 runs and 9 or fewer hits over a 3-game span since the 1995 Tigers. pic.twitter.com/mtZmbywmcu

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nekünk viszont nagyon kellett, hogy belerúghassunk egy csontvázba, hátha a többi ágyú is működésbe kezd. Már ha érted mire gondolok 😀Venezuela powa. TheBig Oz grand slam, De Caracas pedig 2 HR. A kalózhajó lebombázva.Mi már jó rég óta a Holtak Kincsét keressük
OswaldOMG. pic.twitter.com/vKMESCkQIL
— New York Yankees (@Yankees) September 21, 2022
Matthew99
Willie Parker

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Venezuela powa. TheBig Oz grand slam, De Caracas pedig 2 HR. A kalózhajó lebombázva.Mi már jó rég óta a Holtak Kincsét keressük
Matthew99
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
NEWS: @j_chisholm3 said on the @BallyMarlins broadcast that he plans to play shortstop for Great Britain in the 2023 World Baseball Classic.Mindenre számítottam csak erre nem 🙄😂
Bár 2017be már játszott a britekkel VB selejtezőn.
Szerkesztette: adamfaragoo
In the bleachers for Judge’s 60th HR??
— Dan Lust 🎙 (@SportsLawLust) September 21, 2022
Assumption of the Risk. pic.twitter.com/iOp2jin70O
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Mondjuk mi mást mondana, pár extra milliót biztos jelent majd, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.
empty taxi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Hát egy ilyen szezon után ha elengedjük, akkor Cashmanéket meglincselikMikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.erdekes lenne mas mezben latni, es egyben szomoru.
empty taxi
csebi

Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.erdekes lenne mas mezben latni, es egyben szomoru.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
"Komolyra" fordítva a szót 😊Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Megértem, vágyik Pittsburghbe. 😃😃😃
empty taxi
Gergőke
Nyilván megindultak a kristálygömbözések orrba-szájba, az a mondás h ha nem marad akk vagy nyugati part (elsősorban Giants) révén h kaliforniai gyerek, vagy Red Sox.

Madden hates me.
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Megértem, vágyik Pittsburghbe. 😃😃😃
empty taxi

Madden hates me.
en inkabb az injury historytol felek jobban. sztem amig nincs WS foleg a kovetkezo 3-4 evben addig Judge motivalt lesz. nem fog ilyen urszamokat hozni, de jo lesz ha palyan lesz. a problema az lesz ha ujra leserul szokasosan meg ha adunk neki egy 8-10 eves szerzodest akkor a masodik fele szivas lesz anyagilag is. eve elejen kellett volna neki meg adni egy elviselhetot.Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
— MLB (@MLB) September 21, 2022
What a special season from @TheJudge44. 👏 pic.twitter.com/dFtTndZVB5
Matthew99
Mikey
kapitnono
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
csebi

mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
Lesz ez még így se!
En sem ertem h ohtani meg feljon..Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
A tegnapi jays meccs jo kis utogetos volt.
Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey

... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀