NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Ki, mennyi esélyt lát a köv.szezonra!?Igen Lejár és hat érdekes lett az első ajánlatÚgysem lesz szezonLejár a CBA itt is, vagy korona miatt mondod?
csebi
kapitnono
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Igen Lejár és hat érdekes lett az első ajánlatÚgysem lesz szezonLejár a CBA itt is, vagy korona miatt mondod?
csebi
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
a mindennapok megoldása | CBA |Úgysem lesz szezonLejár a CBA itt is, vagy korona miatt mondod?
csebi
kapitnono

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Úgysem lesz szezonLejár a CBA itt is, vagy korona miatt mondod?
csebi

több mint 4 éve
Úgysem lesz szezon
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Syndergaard az Angelsben, 1 év, 21 millió dollár.Nem gondoltam, hogy őt elengedi a Mets.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Syndergaard az Angelsben, 1 év, 21 millió dollár.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
We have officially extended the contract of Manager Gabe Kapler through the 2024 season pic.twitter.com/lb5ImSPWJm
— SFGiants (@SFGiants) November 12, 2021

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Buster Posey ötödször!👏és hát utoljára 😛
The best hitters across baseball.
— MLB (@MLB) November 12, 2021
Your 2021 AL & NL Silver Slugger Award winners! pic.twitter.com/9Wzo5yjMD9
nagir
több mint 4 éve
Buster Posey ötödször!👏The best hitters across baseball.
— MLB (@MLB) November 12, 2021
Your 2021 AL & NL Silver Slugger Award winners! pic.twitter.com/9Wzo5yjMD9

több mint 4 éve
Mindenki iránt is érdeklődünk: Verlander, Olson, Marte, Correa, Reynolds, Seager...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/104343/extra-inning-32-bajnok-az-atlanta-braves/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
Ha nem is lett PO, de 2 jayses is ott van.twitter.com/MLB/status/1457868879871500288?t=veykJPesLIpp_VxUjgTlnA&s=19
több mint 4 éve

New York Yankees Hungary Podcast - Bé x DS! x Mike - S03EP08
Tegnap este felvettük a podcast legújabb részét. Az 53. epizódra egy eddig szokatlan felállással érkeztünk, hiszen Bével ketten ültünk ezúttal a mikrofonok mögé, ami a műsor több, mint 1 éves történetében először fordult elő.
A legújabb részben beszéltünk a World Series-ről és a Braves győzelméről, végig vettük a múltkori adás óta történt fejleményeket: így például Buster Posey visszavonulásáról, edzőváltásokról és pletykákról . Beszéltünk az éledező átigazolási szezonról amely kapcsán természetesen nem mehettünk el szó nélkül a Yankees és a többi csapat szerződéses opcióióról, arbritációiról sem pedig a qualifying offerekről sem.
Továbbá beszélgettünk a heti hírekről, a sérültjeink állapotáról és az Arizona Fall League Yankees-t érintő eseményeiről is.
Jó szórakozást kívánunk!
https://strikeout.blog.hu/2021/11/08/yankees_hungary_podcast_53_resz?fbclid=IwAR2ZZyBpJp0CPzRhhCJky7ulj8i1TiIJCpu8_6TZgfSFE8jxjUYHrC0sLwE
Szerkesztette: Mike
több mint 4 éve
Jacob Stallingsé a Golden Glove! 😃😃
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Dodgers fanok közül kimaradtam. 😊Köszi.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 4 éve
The Astros have offered Carlos Correa a 5 year, $160 million contract, per @MarkBermanFox26 pic.twitter.com/8qsG2xDxQ0
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) November 6, 2021

több mint 4 éve
bunteto.com/egyeb-sportok/amerikai-sportok/kello-hit-bator-jatek-bajnok-az-atlanta-braves-at-bat-podcast-18

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Egyik hatalmas kedvencem volt.Egy Legendával kevesebb...😔Buster Posey holnap bejelenti a visszavonulásátTérde már szarrá van menve, az idei szezon volt az utolsó tánc, köcsög Dogers belecsulázott a kondérba.
Heisman
slowmotion
nagir
több mint 4 éve
Respect between great competitors 🙌 pic.twitter.com/gSSe55HbkA
— MLB (@MLB) November 5, 2021

több mint 4 éve
Egy Legendával kevesebb...😔Buster Posey holnap bejelenti a visszavonulásátTérde már szarrá van menve, az idei szezon volt az utolsó tánc, köcsög Dogers belecsulázott a kondérba.
Heisman
slowmotion

több mint 4 éve
Igen, nem könnyű feladat, de én tényleg mindent szeretek, azt is ha vannak HR-ok egymás után, de azt is ha Strikeoutok. Nekem a baseball a dobó és az ütő fejbeli játékáról/csatájáról szól, mindegy ki nyer. De pl ott volt a Field of Dreams meccs amivel kezdem most, az is extra volt.Meg szerintem ebben a sportágban nehéz is megfogalmazni, hogy mik lehettek a legjobb meccsek. Egy dobópárbajos szoros, feszült 2-1 is lehet az, vagy mondjuk egy 8-7es pontzuhatag is valakinek. De mondjuk egy 10-3 is ahol meg ütnek sok nagy, látványos homerunt.😊Hétvégéig még van Mlb.tv-m, a szezon során melyikek voltak a legjobb mérkőzések amiket szívesen ajánlotok. Egy reguláris Aradon meccset se láttam. (Ha van dátumot írjátok mellé) előre is köszi 😊Nagyon " könnyű" feladatot adtál😃 elsőre én a Dodgers-Giants rivalizálást mondom, de a szezon vége felé a Dodgers-Cardinals is jó párharc volt.
Heisman
A szezon elején nagyot ment a Padres, és élvezetes meccsei voltak a Brewersnek- mondjuk Burns miatt.
Nézz meg pár eredményt, ami szoros, azt nézd meg! Youtube-on amúgy az MLB hivatalos oldalán minden meccs öf-ja fent van 7-12 percben.
Willie Parker
zavi27
Köszi slowmotion, felírtam!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Május 28 Dodgers-Giants, utolsó pillanat után is kiélezett, kb azon ment el a bajnoki címHétvégéig még van Mlb.tv-m, a szezon során melyikek voltak a legjobb mérkőzések amiket szívesen ajánlotok. Egy reguláris Aradon meccset se láttam. (Ha van dátumot írjátok mellé) előre is köszi 😊Nagyon " könnyű" feladatot adtál😃 elsőre én a Dodgers-Giants rivalizálást mondom, de a szezon vége felé a Dodgers-Cardinals is jó párharc volt.
Heisman
A szezon elején nagyot ment a Padres, és élvezetes meccsei voltak a Brewersnek- mondjuk Burns miatt.
Nézz meg pár eredményt, ami szoros, azt nézd meg! Youtube-on amúgy az MLB hivatalos oldalán minden meccs öf-ja fent van 7-12 percben.
Willie Parker