NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
😀😀😀— MLB Foreign Substance Checks (@StickyCheck) June 23, 2021
Padres fan flips off a Dodgers fan directly in his face pic.twitter.com/YSrPMxlrbR
— Jomboy Media (@JomboyMedia) June 24, 2021
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Hányszor lehet edzői kérésre ellenőrizni egy dobót? Jó taktika lesz ha ezzel próbálják kizökkenteni őket mint Girardi.

több mint 4 éve
Simán benne van a pakliban 😀Nyertünk 😀😀Én mondtam. 😛
Gergőke
Remélem ma Cease életet lehet az offense-be. 😀 Még májusban Cincinnatiben 3-for-3 meccset tolt egy duplával. 😊
Mikey
több mint 4 éve
Nyertünk 😀😀Én mondtam. 😛
Gergőke
Remélem ma Cease életet lehet az offense-be. 😀 Még májusban Cincinnatiben 3-for-3 meccset tolt egy duplával. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve

New York Yankees Hungary Podcast - Bé x DS! x Mike - S02EP24 - Yankees - Red Sox: The Rivalry
- Episode 3
Vasárnap este felvettük a podcast legújabb, 40. epizódját!
Két hete találkozott először a szezon során a Yankees és a Red Sox, így kapva az alkalmon visszatekintettünk a múltba és megnéztük, hogy honnan is indult a sporttörténelem egyik legnagyobb rivalizálása. A 3 epizódra tervezett sorozat immáron biztos, hogy legalább 5 részes lesz.
Természetesen ezúttal is végig mentünk az elmúlt hét mérkőzésein, fontosabb évfordulókon és évszámokon, valamint megnéztük azt, hogy miként teljesítettek a Yankees farmcsapatai.
http://jenkikhaza.blogspot.com/2021/06/yankees-podcast-40-resz.html
______
A podcast epizódjai elérhetőek YouTube-on, Spotify-on, Apple Podcasts-en, Google Podcasts-en és többek között Anchor.fm-en is.
Szerkesztette: Mike
több mint 4 éve
Szerintem ez elég sanszos. Elég régóta pedzegeti a helyi sajtó.Nyertünk 😀😀A kurva anyját, ha a legjobbunkat megint elboltolja!
Pont tegnap jött velem szembe egy cikk, ami szerint Fraziert akár a White Sox - ba is boltolhatjuk. Erre üt is egy home runt ellenük. 🙂
Abban szinte biztos vagyok, hogy el fogja tradelni Cherington Fraziert.
Viszont azt nagyon - nagyon remélem, hogy Reynolds megkapja majd a hosszabbítást. Nagyon fontos sarokköve az elkövetkezendő idők Piratesének.
Gergőke
Willie Parker
Másfelől ezt sokkal inkább érzem egy olyan problémának, hogy az a kretén Nutting nem hajlandó egy rohadt centet sem áldozni gyakorlatilag a csapatra és ezért van, az, hogy sokakat eltradelünk, hogy legalább így próbáljunk valahogy profitálni belőlük egy kicsit.
De Frazier is csak egy újabb tagja lenne a McCutch, Gerrit Cole, Marte, Bell féle sornak.
Ami viszont bíztató, hogy minorból legalább jönnek jó hírek is. Cruz jól nyomja - úgy fest a motorbaleset nem hagyott túl mély nyomot-, Mason Martin a múlt héten bekerült a hét csapatába. Roansy Contreras még mindig komoly. Rodolfo Castro sem nyomja rosszul.
több mint 4 éve
Nyertünk 😀😀A kurva anyját, ha a legjobbunkat megint elboltolja!
Pont tegnap jött velem szembe egy cikk, ami szerint Fraziert akár a White Sox - ba is boltolhatjuk. Erre üt is egy home runt ellenük. 🙂
Viszont azt nagyon - nagyon remélem, hogy Reynolds megkapja majd a hosszabbítást. Nagyon fontos sarokköve az elkövetkezendő idők Piratesének.
Gergőke
több mint 4 éve
Nyertünk 😀😀Pont tegnap jött velem szembe egy cikk, ami szerint Fraziert akár a White Sox - ba is boltolhatjuk. Erre üt is egy home runt ellenük. 🙂
több mint 4 éve
Nálunk meg kidőlt a teljes starting rotation. Jöhetne már az all star break.
több mint 4 éve
www.wesa.fm/arts-sports-culture/2021-06-21/pittsburgh-businessman-announces-long-shot-bid-to-buy-the-piratesNem tudom, hogy mennyi a valóság tartalma, de nagyon jó lenne egy olyan tulajdonos, aki szeretne is tenni valamit ezért a csapatért, és hajlandó lenne a pénztárcáját is kinyitni azért, hogy sikeresebbek legyünk. Nuttingból már nagyon elegem van.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Maximálisan így van. Normál esetben, egy közepes csapatnál ők a rotációban 3.,4. számúak lennének kb.Tudom, hogy papíron JTB a legjobb, meg Andersonban van kakaó, de nagyon slim!!!Elvileg Brubaker a legjobb, de ő ugye tegnap dobott. Anderson és De Jong lesz a kezdő a két meccsen.A legrosszabb ütőjük is komoly kihívás a legjobb dobónknak, aki nem is tudom, hogy pontosan ki.Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
Willie Parker
több mint 4 éve
Tudom, hogy papíron JTB a legjobb, meg Andersonban van kakaó, de nagyon slim!!!Elvileg Brubaker a legjobb, de ő ugye tegnap dobott. Anderson és De Jong lesz a kezdő a két meccsen.A legrosszabb ütőjük is komoly kihívás a legjobb dobónknak, aki nem is tudom, hogy pontosan ki.Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
Gergőke
Willie Parker
Gergőke
több mint 4 éve
Elvileg Brubaker a legjobb, de ő ugye tegnap dobott. Anderson és De Jong lesz a kezdő a két meccsen.A legrosszabb ütőjük is komoly kihívás a legjobb dobónknak, aki nem is tudom, hogy pontosan ki.Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
Gergőke
Willie Parker
több mint 4 éve
A legrosszabb ütőjük is komoly kihívás a legjobb dobónknak, aki nem is tudom, hogy pontosan ki.Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
Gergőke
több mint 4 éve
A pletykák szerint Hahn vissza akarja hozni Chicagóba Eduardo Escobart. Édes istenem.
több mint 4 éve
Legyen igazad!Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
Gergőke
több mint 4 éve
Azért azt nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnánk kifejteni veletek szemben 😀Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke
Mikey
több mint 4 éve
Egy pillanatig nem hittem benne, hogy megfordítjuk. A Dodgers ennek a csapatnak a "daddy", hagynak minket szórakozni, de amikor számít, azért kifejtik a dominanciájukat. 2017-ben ez még jobban látszott az alapszakasz és az NLDS közti különbséggel.Löfliazt nem tudom, hogy tényleg benne volt-e a meccsben, vagy csak trollkodni akartunk, de így talán a legszarabb kikapni - hogy 2-9-ről feljöttök 8-9-re, aztán Rátok csapjuk az ajtót
slowmotion
több mint 4 éve
Löfliazt nem tudom, hogy tényleg benne volt-e a meccsben, vagy csak trollkodni akartunk, de így talán a legszarabb kikapni - hogy 2-9-ről feljöttök 8-9-re, aztán Rátok csapjuk az ajtót
több mint 4 éve
Abszolút random trivia: a New York #Yankees május 21 óta több triple play-t hozott össze (3), mint ahány mérkőzést megnyert az Arizona #Diamondbacks (2). #mlbhu #fusshaza pic.twitter.com/rr6WrXz0tq
— A gyémánton innen és túl | MLB és baseball blog (@agyemantoninnen) June 21, 2021

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Mi jól kiszoptuk ezt a Seattle-i túrát, viszont Red Sox ellen felhívtuk Wander Franco-t! Kíváncsi leszek rá, USA-ban elég nagy a hype
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Azta, nyertünk egy szériát. 😀😀 Jól is jött a White Sox féle mészárlás előtt. 😀Bennem azért felmerül a kérdés, hogy most ki fog lemészárolni kit. Ez az Astros elleni négymeccses söprés mindennek a legalja volt.
Gergőke