NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 579
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Most már nagyon ciki lesz annak, aki először kap ki a D-Backs ellen 😀A Cardinalsé a megtiszteltetés.
Kampman
több mint 4 éve
Végre úgy tűnik, hogy a Miami ellen már lesz Hayes! 😎
több mint 4 éve
Húú... így kikapni. Crick és Rodriguez ma nagyon gyenge volt.
több mint 4 éve
Most már nagyon ciki lesz annak, aki először kap ki a D-Backs ellen 😀
több mint 4 éve
Most nézem, hogy Abreu szépen csendben átvette a vezetést az RBI listán, mindezt úgy hogy önmagához képest lényegesen gyengébb első két hónapot hozott. A tavalyi szezon kezdete óta 107 meccs, 105 RBI.Lynn és Rodón pedig az AL ERA listáján van első két helyen, váóka.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szinte mindíg mobilon nézem az mlb66-ot, de első pár másodperc után HD és úgy is marad. Az nhl szokott néha szétesni de az is rendbe jön. Mobilneten, wifi, tökmindegy....Van valaki, aki telefonon néz alkalomadtán MLBTV-t? Mostanában nekem vállalhatatlan a minősége, olyan pixeles mint az őskorban az ingyenstreamek.Nagyon ritkán, de nekem még nem volt rá panaszom.
Mikey
Kampman

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Nem hülye az MLB sem meglovagolja a lehetőséget. Így is óriási a merítési lehetősége de talált magának latino super sztárokat mint Acuna, Soto vagy Tatis. Megvannak a példaképek.Dél és közép-amerikai gyerekek százezrei(milliói) fogják a baseballt választani mint sportot.
Szerkesztette: P@trik
több mint 4 éve
Évekig ment a nyígás a liga részéről, hogy Trout pl. nem alkalmas személyiség a baseball arcának, na most van egy pár fiatal hatalmas egóval. De hogy klasszikussal szóljak: "It's a clown question, bro." 😀 😀 😀 😀Amúgy sem volt bennem semmi unszimpátia Trouttal szemben, de ott rögtön megkedveltem, amikor még Manfred is beszólt neki, hogy szerepelhetne több reklámban. Jó látni néha a Tim Duncan-féle arcokat is a sok pozőr között.
robiroboter
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ott van Gio is aki 3 ballra is sétálhatott 😉
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Néhány hete amikor átvette a vezetést a HR listán, akkor szembejött, de azóta nem.Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ohtani nem szokott szembejönni? Ők ketten játszanak El Nino-val.
Mikey
Matthew99
Évekig ment a nyígás a liga részéről, hogy Trout pl. nem alkalmas személyiség a baseball arcának, na most van egy pár fiatal hatalmas egóval. De hogy klasszikussal szóljak: "It's a clown question, bro." 😀 😀 😀 😀Clown question, of course, de remélem belefulladnak a saját faszságukba, mert az ilyesmivel pont az egójukat táplálják. 😊
robiroboter
több mint 4 éve
Marcell Ozunát meg letartóztatták családon belüli erőszakért.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Évekig ment a nyígás a liga részéről, hogy Trout pl. nem alkalmas személyiség a baseball arcának, na most van egy pár fiatal hatalmas egóval. De hogy klasszikussal szóljak: "It's a clown question, bro." 😀 😀 😀 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Ohtani nem szokott szembejönni? Ők ketten játszanak El Nino-val.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?Most éppen elkapta a fonalat, és jól megy neki, de nyilván semmi nem örökös.
Mikey
több mint 4 éve
Amúgy az MLB-ben játszik más is, vagy Tatís Jr. egyéni játszótere lett a liga? Akárhányszor fellépek valamelyik közösségi oldalra, ő jön szembe. Értem hogy nagyon jól játszik, de más komolyan nem történik a ligában?
több mint 4 éve
Nézz vissza pár hozzászólást.A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.A gangsta mezrol van kep?
Kampman
YoungZeeZee

több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 410
A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.A gangsta mezrol van kep?
Kampman
több mint 4 éve
A White Sox nagyon rápörgött a divatirányzatra, az egyik leggangsztább mez után most sikerült előállniuk minden idők egyik legnyomasztóbb hawaii ingével is.
több mint 4 éve
2 meccs 0 engedett run, 2 győzelem 😀😀
több mint 4 éve
Pirates te vagy az? 😀😀😀 Nem engedni runt egy meccsen? 😀Majd most Keller "korrigálja" a dolgokat a 2. meccsen. 😀
több mint 4 éve
Van valaki, aki telefonon néz alkalomadtán MLBTV-t? Mostanában nekem vállalhatatlan a minősége, olyan pixeles mint az őskorban az ingyenstreamek.Nagyon ritkán, de nekem még nem volt rá panaszom.
Mikey
több mint 4 éve
Van valaki, aki telefonon néz alkalomadtán MLBTV-t? Mostanában nekem vállalhatatlan a minősége, olyan pixeles mint az őskorban az ingyenstreamek.
több mint 4 éve
Sajnos nem vagyok sem az Egyesült Államok, sem Kanada törvényes lakosa. 😥Ki ad kölcsön 435 dollárt?www.mlb.com/apps/beat-the-streak
Mikey
57 nap múlva nyerhetsz is ennél sokkal többet.
Az apróbetűs blablát azért olvasd el.
Kampman
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/101237/extra-inning-9-nezzunk-erat/?fbclid=IwAR19cVYClhK1VySd9QiLNAaX5id7nGcUFkmS6CmB4LEDbyt6H8Yq4Q2A_RY

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!