Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Kíváncsi vagyok, tudunk-e Darvish ellen runt szerezni.
adamfaragoo
CG SHO 😛

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Kíváncsi vagyok, tudunk-e Darvish ellen runt szerezni.
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Az összes csapatét nem láttam, de ez a tegnapi STL mez tiszta 30-as évek volt. Az LAA is ezeréves, öreges.
Sobri Jóska
Az évszázados múltra visszatekintő csapatok (Yankees, Cardinals, Phillies) nagyjából a mostani mezeikben játszottak mindig, legfeljebb minimális változásokkal. Nem is fognak váltani, szentségtörés lenne.
Érdekes, hogy a kilencvenes évek új csapatai (Florida/Miami, Colorado, Arizona) történetük elején mind játszottak pár évet a leginkább a Yankees stílusára emlékeztető vékonycsíkos "pinstripes" mezekben, ma már ez csak a Coloradonál maradt meg, de nekik is van sok egyéb dizájnjuk (lila, fekete)

több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Az összes csapatét nem láttam, de ez a tegnapi STL mez tiszta 30-as évek volt. Az LAA is ezeréves, öreges.

több mint 5 éve
Mert nálam adta volna magát, hogy az NL meccseket játsszák az NL stadionokban, az AL-t pedig náluk. Hogy legalább néhány csapat hazai pályán vagy ahhoz közel legyen.
Kampman
De hát az egyenlő esély a lényeg. Az milyen, hogy a Dodgers otthon játszik, a többiek meg nem? Így mindenki 'idegenben' lesz.

több mint 5 éve
Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?
Sobri Jóska
mert 160 éves múltja van a sportnak, ún. hagyománytisztelet. most éppen a full retró a divat, de voltak keményen modern korszakai a mezdizájnnak: (ami meg mostanra már throwback 😀 )
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2015%2F0710%2Fmlb_throwbacks_06.jpg
Uni Watch: Each MLB team's best throwbacks
In honor of the 25th anniversary of the first "Turn Back the Clock" game, for which the White Sox wore versions of their 1917 uniforms, Uni Watch picks the best throwback jerseys for every team.

www.stadiumtalk.com/s/best-mlb-throwback-uniforms-75a48be909e14b3b
 bleacherreport.com/articles/2888066-the-coolest-throwback-jersey-to-own-for-each-mlb-team

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
A Miami meze pont a modernebbek közé tartozik, de nekem mondjuk a régebbi mezek sokkal jobban tetszettek.
több mint 5 éve
Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?
Sobri Jóska
Ezt kedvenc csapatom, a Diamondbacks nevében kérem ki magamnak, ők még csak 22 évesek, de már vagy 7 dizájnváltáson túl vannak 😀

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
Érdekes, hogy az NLDS/NLCS a két texasi AL stadionban lesz, míg az ALDS/ALCS a két kaliforniai NL stadionban.
Kampman
Miért érdekes?
Mikey
Mert nálam adta volna magát, hogy az NL meccseket játsszák az NL stadionokban, az AL-t pedig náluk. Hogy legalább néhány csapat hazai pályán vagy ahhoz közel legyen.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
ha mar baseball akkor kotelezo viselet minden jatekosnak a bezbo' sapka ?edzoknek is?
ZoliMP
ami érdekesebb, miért csak a baseballban terjedt el, hogy az edzők is csapatmezt viselnek:  youtu.be/rYSGa1Ib2Rc

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
ha mar baseball akkor kotelezo viselet minden jatekosnak a bezbo' sapka ?edzoknek is?
ZoliMP
Igen.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 433 — Bla, bla, bla
ZoliMP
A bázislabdasapka az alap...🤣

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
több mint 5 éve
Érdekes, hogy az NLDS/NLCS a két texasi AL stadionban lesz, míg az ALDS/ALCS a két kaliforniai NL stadionban.
Kampman
Miért érdekes?

több mint 5 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
Kampman
Így lehetett csak elérni a jó idő + semleges pálya kombinációt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ez rendben van, de senki nem kötelezi őket a szakkommentálásra, ráadásul tudták hogy mit vállaltak.
Mikey
Mondom béke, csak én meg tudom érteni, aki két melós nap között kicsit megfárad hajnalra. Ettől nem dől össze a világ, ha meg zavar, hát van HD stream amerikás kommentárral, ott legalább hallhatom Buck Show hangját, az engem pl. megnyugtat 😀
robiroboter
Én is megértem, hidd el, és abszolút nem bántásból írtam. Alap emberi tulajdonság a panaszkodás minden miatt.

több mint 5 éve
Értem, hogy legtöbben a kiforrott amerikai focis közvetítésekhez szoktak, amik hosszú évek alatt pöpecül profira csiszolódtak, de két dolog: egyrészt az hetente egy-két alkalmat jelentett, szemben a mindennapi baseballal, másrészt meg hát itt még mindig tök ugyanazokat a szabálymagyarázó paneleket kell ismételgetniük, mert hány hete is megy ez? 😀 Nekem pl. tetszik, ha végre nyakló nélkül lökik a statokat, és nem az megy állandóan, hogy pl. egy can of corn automatikus outot jelent, meg hogy mi a strike meg a ball közti különbség 😀 Én inkább ilyenkor váltok streamre, mert ez nekem sokkal unalmasabb, mint hogy nincs apróm a kávéautomatába hajnali fél négykor 😀 Ez emberibb, mint a bevezetés a baseballba huszonötödszörre.

(meg hát elfogult vagyok a srácokkal, próbáljon meg bárki értelmesen dumálni hajnalban órákon keresztül 😀 néha nekik sem sikerül 😀 de hát a lónak is négy lába van 😀)
robiroboter
A SportTV amfocis közvetítései ugyanezen okokból szarok voltak, leírtam többször több topicban.
Itt nem erről van szó, se nem a szabálymagyarázatokról, se nem a statokról. Azoknak van okuk, céljuk, értelmük, hasznuk, ha nem is mindenkinek. Zágsin, ez simán belefér.
A gond az, hogy legaláb harmincszor sajnálkoztak, pikírtkedtek, fanyalogtak, siránkoztak azon, hogy késő van, hosszú a meccs.
Ennek semmi értelme, semmi haszna, semmi célja, még ha detektáltad is az okát.

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
Kétpercenként tesznek megjegyzést arra, hogy milyen késő van.
Sobri Jóska
A szakkomentároknak pl. van más, mindennapi állásuk, oké ezért is fizetést kapnak, de gondolj bele, mennyire lenne bármelyikünk tök penge hajnalban meló után, meló előtt, pláne úgy hogy este 11-es meccs volt eredetileg betervezve. Nem gépek, egy kis megértés feléjük is elvárható. Pláne egy random hétköznap hajnalon. Béke.
robiroboter
Béke, de ehhez nézőként mi közöm?
Egyrészt amikor elvállalta, mire számított? Hogy végez fél óra alatt?
Másrészt egy kommentátor a magánéletét ne vigye a nézők elé. Ez szakmai standard. (Én ezért rühellem a SportTV-t, az örökös bratyizás, bennfenteskedés, fraternizálás miatt.) Erről oldalakat tudnék írni, a béke jegyében megkíméllek tőle.
Harmadrészt a baseballközvetítés egyelőre nem feladat, hanem misszió. Ezeréve nézek sportokat, mégis, a baseballal most ismerkedek, gondolom sokan mások is. Nem az volna a magyar intepretátorok dolga, hogy kedvet csináljanak hozzá? De.
De ezzel a nyavajgós, hisztizős, siránkozós,öncélú nyafogással, pláne, úgy, hogy maga a meccs az eddigi legjobb, amit magyarul adnak nem fog menni. Vagy nehezebben, mintha két lelkes, nyitott, sportszerető fickó közvetített volna, nem ez a két megfáradt szerencsétlen.
Sobri Jóska
Sztem meg ezeket el kell engedni a fuled mellett.ugy mint a ma szuletett a fiam es vele nezem a meccset smseket
több mint 5 éve
Értem, hogy legtöbben a kiforrott amerikai focis közvetítésekhez szoktak, amik hosszú évek alatt pöpecül profira csiszolódtak, de két dolog: egyrészt az hetente egy-két alkalmat jelentett, szemben a mindennapi baseballal, másrészt meg hát itt még mindig tök ugyanazokat a szabálymagyarázó paneleket kell ismételgetniük, mert hány hete is megy ez? 😀 Nekem pl. tetszik, ha végre nyakló nélkül lökik a statokat, és nem az megy állandóan, hogy pl. egy can of corn automatikus outot jelent, meg hogy mi a strike meg a ball közti különbség 😀 Én inkább ilyenkor váltok streamre, mert ez nekem sokkal unalmasabb, mint hogy nincs apróm a kávéautomatába hajnali fél négykor 😀 Ez emberibb, mint a bevezetés a baseballba huszonötödszörre.

(meg hát elfogult vagyok a srácokkal, próbáljon meg bárki értelmesen dumálni hajnalban órákon keresztül 😀 néha nekik sem sikerül 😀 de hát a lónak is négy lába van 😀)

több mint 5 éve
Sobri Jóska
A szakkomentároknak pl. van más, mindennapi állásuk, oké ezért is fizetést kapnak, de gondolj bele, mennyire lenne bármelyikünk tök penge hajnalban meló után, meló előtt, pláne úgy hogy este 11-es meccs volt eredetileg betervezve. Nem gépek, egy kis megértés feléjük is elvárható. Pláne egy random hétköznap hajnalon. Béke.
robiroboter
Béke, de ehhez nézőként mi közöm?
Egyrészt amikor elvállalta, mire számított? Hogy végez fél óra alatt?
Másrészt egy kommentátor a magánéletét ne vigye a nézők elé. Ez szakmai standard. (Én ezért rühellem a SportTV-t, az örökös bratyizás, bennfenteskedés, fraternizálás miatt.) Erről oldalakat tudnék írni, a béke jegyében megkíméllek tőle.
Harmadrészt a baseballközvetítés egyelőre nem feladat, hanem misszió. Ezeréve nézek sportokat, mégis, a baseballal most ismerkedek, gondolom sokan mások is. Nem az volna a magyar intepretátorok dolga, hogy kedvet csináljanak hozzá? De.
De ezzel a nyavajgós, hisztizős, siránkozós,öncélú nyafogással, pláne, úgy, hogy maga a meccs az eddigi legjobb, amit magyarul adnak nem fog menni. Vagy nehezebben, mintha két lelkes, nyitott, sportszerető fickó közvetített volna, nem ez a két megfáradt szerencsétlen.

több mint 5 éve
Ez rendben van, de senki nem kötelezi őket a szakkommentálásra, ráadásul tudták hogy mit vállaltak.
Mikey
Mondom béke, csak én meg tudom érteni, aki két melós nap között kicsit megfárad hajnalra. Ettől nem dől össze a világ, ha meg zavar, hát van HD stream amerikás kommentárral, ott legalább hallhatom Buck Show hangját, az engem pl. megnyugtat 😀

több mint 5 éve
Sobri Jóska
robiroboter

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Kiesett a white sox, pedig 3-0 nál nem így nézett ki a dolog
kapitnono
Oakland egyik szívügyem, örülök, hogy továbbmentek, de szimpi volt idén ez a White Sox, sajnáltam, hogy összekerültek. Dunning-ot nem értettem minek rántották már le az elsőben, nem nyalt be azért 5-6 runt mondjuk. Utána meg is szívták kb. nem volt értelemes picher már.
zavi27
Azért az egész ML 7. legjobb bullpenére azt mondani hogy nem volt értelmes pitcher már, elég erős. 😊

Végülis tegnap csak négy rookie dobott, abból három befürdött, a negyedik meg miután két dobóból kettőt K-val küldött haza, megsérült. Az alapszakaszban mind a négyen nagyszerűek voltak. Egyedül a rutinhiánnyal volt itt baj, az meg várható volt, hogy ha bullpen napot fog tartani Renteria, akkor ki fog ütközni.
Mikey
Na, de pont ha tudta hogy ennyi rookie jön már csak, miért kapta le ilyen hamar Dunning-ot? Ekkora bajban érezte?
zavi27
Nem nagyon volt más választása. Szerinted mi mást csinálhatott volna?
Mikey
Nemtudom, csak az volt furcsa benne, hogy akkor szokás startert lekapni ilyen hamar, ha mondjuk benyel 4-5 runt első inningben, de itt 0-0 volt talán még.