Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Hasonlóan alakult az első meccs ahogy vártam, ha szorosan is de sikerül nyerni Cole al, mondjuk Stanton eldöntötte egyértelműen a végén 😁
A gondok majd most jönnek sajnos, mert Cole nyilván a legjobb dobónk, a többiek viszont közel sincsenek jó formában. Ütősor azért egészséges, ez bizakodásra ad okot picit.
Este Garcia kezd, remélem nem nyomja össze a teher, és dől el minden már az első pár inningben.
kapitnono
Szépen levetették h miért García kezd most és nem Tanaka. Van is benne ráció, de én akkor is azt tartanám jó ötletnek h elore megyünk a 2-0ert aztán meg majd kitalálunk vmit.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Hasonlóan alakult az első meccs ahogy vártam, ha szorosan is de sikerül nyerni Cole al, mondjuk Stanton eldöntötte egyértelműen a végén 😁
A gondok majd most jönnek sajnos, mert Cole nyilván a legjobb dobónk, a többiek viszont közel sincsenek jó formában. Ütősor azért egészséges, ez bizakodásra ad okot picit.
Este Garcia kezd, remélem nem nyomja össze a teher, és dől el minden már az első pár inningben.
kapitnono
Szerintem nem fogja tudni tartani a Rays ezt a Yankees ütősort.
több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
Al Los Angeles Rams Missouri Tigers 601
Kedvenc MLB csapat: Angels (Sobri), Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman T.), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
r.baggio
Cardinals!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Október 6., kedd 22:35 Sport2
Oakland ATHLETICS – Houston ASTROS

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Stanton wao. Ilyenekert cseréltünk érte anno. Amúgy vokt vmi stat h idén talán 5 meccs volt po előtt mikor Lemaheui, Judge, Hicks, Stanton és Voit egyszerre pályán volt. Úgy gondolom h nem lehet rá panasz és Kyle is egész jó catcherkent.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Wendelken betli...
Rutin
Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
slowmotion
Igen, és utána terítette sajnos a betlit... 😕
Rutin
Mondjuk amiatt talán nem szabad hibáztatni.
Mikey
Jaja, csórikám pont megkapta az ütősor tetejét, ez van.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Stanton ezt épp egy kicsit elütötte. 😊
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Stanton ezt épp egy kicsit elütötte. 😊

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Wendelken betli...
Rutin
Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
slowmotion
Rutin
Mondjuk amiatt talán nem szabad hibáztatni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
5-3 után durva leolvadás lett ebből... 😕

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az umpire is megszánta Weemst 7 ball után 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Wendelken betli...
Rutin
slowmotion
Rutin
Neki ma ennyi pitch volt megírva, utána kampó
több mint 5 éve
Wendelken betli...
Rutin
slowmotion

több mint 5 éve
Wendelken betli...
Rutin
több mint 5 éve
Wendelken betli...

több mint 5 éve
elég jó kis HR party eddig😊
zavi27
Csakúgy szállnak majd itt a labdák

több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
elég jó kis HR party eddig😊
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
nagy a szél 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
insert "aaaaaand it's gone" meme

Don't blink!
több mint 5 éve
Köcsög Correa

több mint 5 éve
Sean Murphy homer megint! 😊 ráadásul Dusty Baker interjú közben 😀
Löfli
Mondta is egyből h oooomy ...

több mint 5 éve
Sean Murphy homer megint! 😊 ráadásul Dusty Baker interjú közben 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
ja... hónap végére kiderül.
slowmotion
nyugi, kiderül az már hétvégére 😀 😀 😀
robiroboter
*legkésőbb
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
ja... hónap végére kiderül.
slowmotion
nyugi, kiderül az már hétvégére 😀 😀 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.