Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Hasonlóan alakult az első meccs ahogy vártam, ha szorosan is de sikerül nyerni Cole al, mondjuk Stanton eldöntötte egyértelműen a végén 😁Szépen levetették h miért García kezd most és nem Tanaka. Van is benne ráció, de én akkor is azt tartanám jó ötletnek h elore megyünk a 2-0ert aztán meg majd kitalálunk vmit.
A gondok majd most jönnek sajnos, mert Cole nyilván a legjobb dobónk, a többiek viszont közel sincsenek jó formában. Ütősor azért egészséges, ez bizakodásra ad okot picit.
Este Garcia kezd, remélem nem nyomja össze a teher, és dől el minden már az első pár inningben.
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Hasonlóan alakult az első meccs ahogy vártam, ha szorosan is de sikerül nyerni Cole al, mondjuk Stanton eldöntötte egyértelműen a végén 😁Szerintem nem fogja tudni tartani a Rays ezt a Yankees ütősort.
A gondok majd most jönnek sajnos, mert Cole nyilván a legjobb dobónk, a többiek viszont közel sincsenek jó formában. Ütősor azért egészséges, ez bizakodásra ad okot picit.
Este Garcia kezd, remélem nem nyomja össze a teher, és dől el minden már az első pár inningben.
kapitnono
több mint 5 éve
Hasonlóan alakult az első meccs ahogy vártam, ha szorosan is de sikerül nyerni Cole al, mondjuk Stanton eldöntötte egyértelműen a végén 😁A gondok majd most jönnek sajnos, mert Cole nyilván a legjobb dobónk, a többiek viszont közel sincsenek jó formában. Ütősor azért egészséges, ez bizakodásra ad okot picit.

több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Angels (Sobri), Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman T.), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)Cardinals!
r.baggio
több mint 5 éve
Október 6., kedd 22:35 Sport2Oakland ATHLETICS – Houston ASTROS

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Stanton wao. Ilyenekert cseréltünk érte anno. Amúgy vokt vmi stat h idén talán 5 meccs volt po előtt mikor Lemaheui, Judge, Hicks, Stanton és Voit egyszerre pályán volt. Úgy gondolom h nem lehet rá panasz és Kyle is egész jó catcherkent.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Jaja, csórikám pont megkapta az ütősor tetejét, ez van.Mondjuk amiatt talán nem szabad hibáztatni.Igen, és utána terítette sajnos a betlit... 😕Wendelken betli...Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
Rutin
slowmotion
Rutin
Mikey
több mint 5 éve
Stanton ezt épp egy kicsit elütötte. 😊
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Stanton ezt épp egy kicsit elütötte. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Mondjuk amiatt talán nem szabad hibáztatni.Igen, és utána terítette sajnos a betlit... 😕Wendelken betli...Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
Rutin
slowmotion
Rutin
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
5-3 után durva leolvadás lett ebből... 😕
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
az umpire is megszánta Weemst 7 ball után 😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Neki ma ennyi pitch volt megírva, utána kampóIgen, és utána terítette sajnos a betlit... 😕Wendelken betli...Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
Rutin
slowmotion
Rutin
több mint 5 éve
Igen, és utána terítette sajnos a betlit... 😕Wendelken betli...Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
Rutin
slowmotion
több mint 5 éve
Wendelken betli...Lehet így is nézni, meg úgy is, hogy ő hozta a 3 up, 3 down-t, csak Semien a pályán tartotta
Rutin
több mint 5 éve
Wendelken betli...
több mint 5 éve
elég jó kis HR party eddig😊Csakúgy szállnak majd itt a labdák
zavi27
több mint 5 éve
elég jó kis HR party eddig😊
több mint 5 éve
nagy a szél 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
insert "aaaaaand it's gone" meme

Don't blink!
több mint 5 éve
Köcsög Correa
több mint 5 éve
Sean Murphy homer megint! 😊 ráadásul Dusty Baker interjú közben 😀Mondta is egyből h oooomy ...
Löfli
több mint 5 éve
Sean Murphy homer megint! 😊 ráadásul Dusty Baker interjú közben 😀

Don't blink!
több mint 5 éve
*legkésőbbja... hónap végére kiderül.nyugi, kiderül az már hétvégére 😀 😀 😀
slowmotion
robiroboter
több mint 5 éve
ja... hónap végére kiderül.nyugi, kiderül az már hétvégére 😀 😀 😀
slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.