Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
@Gergőke: pont a Bucsnak van a legmenőbb throwback sityakja 😀
ill. ua. sárgában: (nagyon metál)
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Minden egyes szavaddal mélységesen egyetértek. A Pirates új meze is teljes mértékben a régi idők stílusa alapján készült. Egy teljesen egyszerű fekete mezA mezekkel ugyanígy vannak, általánosságban véve igaz hogy imádják a régi dizájnokat. Csak egy példa a White Soxtól: olyan 6-7 éve kitalálták hogy abban a szezonban n+1 alkalommal a 80-as években használt mezre nagyon hasonlító mezben fognak játszani (úgy tudom, minimális eltérés azért van). A szurkolóknak pedig annyira tetszett a nosztalgia oldala miatt is, és mert egy baromi jó dizájnú mez, hogy azóta is folyamatosan abban játszanak minden vasárnapi hazai meccsen.Nem is feltétlen a logókra gondoltam, hanem az outfittek dizájnjára.Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?Mert a baseballszurkolók rajonganak a hagyományokért. Most képzeld el pl. a Yankees szurkolókat, amikor lecserélik a NY logót meg a pinstripe-ot. Hát lámpavasra húznák Steinbrenneréket.
Sobri Jóska
Mikey
Kb. úgy néz ki egy STL játékos most, mint 100 éve.
Értem, hagyományok.
Mindenesetre fura, hogy nem esnek át a -logót megtartva- ráncfelvarráson a merchandiseolható cuccok.
Sobri Jóska
Néhány csapat is a babakék mezeiket sem véletlen hogy elkezdte újra használni, a baseballszurkolók imádják a retrót. S igazából mondjuk egy Yankeest, Red Soxt, Tigerst, Giantset, White Soxt, Cubst, nem is tudnék én sem elképzelni másfajta dizájnnal. (De mondjuk egy Marlinstól baromira bejön a mostani dizájn.) Ami jó, azon minek változtatni. Sok minden más mellett, nekem is részben a végtelen hagyománytisztelet miatt a kedvenc sportom a baseball.
A halálom, hogy pl. a soccer csapatok minden évben új mezekben játszanak, mert kell a bevétel a merch cuccokból, aztán elbaszottabbnál elbaszottabb mezeket találnak ki.
Mikey
, rajta a Pittsburgh felirat régi betű - és írásmóddal. Nekem például nagyon tetszik, hogy 2020-ban,akár szó szerint 100 évvel ezelőtti stílusú mezben is láthatja a kedvenc csapatát.
Ugyanakkor például pont a Pirates az, ahol mondjuk Jolly Roger figurája számos ráncfelvarráson esett az évtizedek folyamán, ugyanakkor a logohoz és a mezek érdemi megjelenésehez érdemben nem nyúltak hozzá. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindamellett, hogy végtelenül tisztelik a hagyományokat, azért az ilyen jellegű modernizáció-ami érdemben nem tér el a hagyományoktól - néha belefér 😊.
több mint 5 éve
(Úgy általában a Houston 2020 óriási győztese. Hónapokig nem volt szezon, majd utána is csak nézők nélkül. Pedig év elején úgy tűnt, hogy ők lesznek a pofozózsák, akikbe mindenki belerúghat. Szerintem az MLB vezetése bármit jobban szeretne, mint nekik bármilyen trófeát átadni)Nincs kétségem afelől, hogy jövőre meg fogják kapni a szurkolóktól a nekik járó fujjolást, meg mindent.
Kampman
BTW az alapszakaszban 8-2-vel vitte a szériát a Rays. Miért látsz több esélyt a Yankees továbbjutására?
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
A Central csapatoknak megköszöntük a részvételt.Az AL-ban óriási lenne egy Tampa-Oakland moneyball ALCS, de sajnos több esélyt látok egy sokadik Yankees-Astros párharcra, amivel nem is lenne baj, ha lennének nézők. (Úgy általában a Houston 2020 óriási győztese. Hónapokig nem volt szezon, majd utána is csak nézők nélkül. Pedig év elején úgy tűnt, hogy ők lesznek a pofozózsák, akikbe mindenki belerúghat. Szerintem az MLB vezetése bármit jobban szeretne, mint nekik bármilyen trófeát átadni)
Az NL-ben megint csak hiába lenne egy óriási hipster párharc egy Padres-Marlins, úgyis Braves-Dodgers lesz a döntő.
több mint 5 éve
Brutál hogy kb a bullpen nyerte meg a párharcot. Az első meccsen Paddock borzalmas volt 2 inninget dobott a többi bullpen, a másodikon Davis kezdett de ugyan ez. 3. meccsen konkrétan csak a bullpen dobott.Miközben Lamet és Clevinger nevezve se volt.
Szerkesztette: P@trik
több mint 5 éve
A mezekkel ugyanígy vannak, általánosságban véve igaz hogy imádják a régi dizájnokat. Csak egy példa a White Soxtól: olyan 6-7 éve kitalálták hogy abban a szezonban n+1 alkalommal a 80-as években használt mezre nagyon hasonlító mezben fognak játszani (úgy tudom, minimális eltérés azért van). A szurkolóknak pedig annyira tetszett a nosztalgia oldala miatt is, és mert egy baromi jó dizájnú mez, hogy azóta is folyamatosan abban játszanak minden vasárnapi hazai meccsen.Nem is feltétlen a logókra gondoltam, hanem az outfittek dizájnjára.Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?Mert a baseballszurkolók rajonganak a hagyományokért. Most képzeld el pl. a Yankees szurkolókat, amikor lecserélik a NY logót meg a pinstripe-ot. Hát lámpavasra húznák Steinbrenneréket.
Sobri Jóska
Mikey
Értem, hagyományok.
Mindenesetre fura, hogy nem esnek át a -logót megtartva- ráncfelvarráson a merchandiseolható cuccok.
Sobri Jóska
Néhány csapat is a babakék mezeiket sem véletlen hogy elkezdte újra használni, a baseballszurkolók imádják a retrót. S igazából mondjuk egy Yankeest, Red Soxt, Tigerst, Giantset, White Soxt, Cubst, nem is tudnék én sem elképzelni másfajta dizájnnal. (De mondjuk egy Marlinstól baromira bejön a mostani dizájn.) Ami jó, azon minek változtatni. Sok minden más mellett, nekem is részben a végtelen hagyománytisztelet miatt a kedvenc sportom a baseball.
A halálom, hogy pl. a soccer csapatok minden évben új mezekben játszanak, mert kell a bevétel a merch cuccokból, aztán elbaszottabbnál elbaszottabb mezeket találnak ki.
több mint 5 éve
Ha működik az LDS sorminta (NYY@TB, HOU@OAK, MIA@ATL) akkor ma a Padres megy tovább 😀
több mint 5 éve
Na, a Cubs majdnem akkora szerencsétlenkedést produkált, mint a Reds, ez azért enyhíti a fájdalmat 😛
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Na vazze, szép lesz a MIA@ATL, és az a legszebb, hogy még a Marlins áll jobban dobókkal 😀 😀 😀
több mint 5 éve
Marlins -› NLDS 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Jöhet a Braves 😀
több mint 5 éve
Contreras bepróbálkozott egy HBP-vel. Nem tudom láttam-e már ilyet valaha.Pedig elvileg ha meg se próbál előle "aktívan" elugrani, akkor az ball. Nekem is úgy tűnt, hogy csak "felfogta" a könyökvédőjével. De hát Will Little spori csak jobban tudja a szabályokat 😀
adamfaragoo
több mint 5 éve
Contreras bepróbálkozott egy HBP-vel. Nem tudom láttam-e már ilyet valaha.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Nekem sokkal jobban be is jön ez az új Miami brand, mez, logo stb. Valahogy jobban visszaadja a város, környék hangulatát.Erről jut eszembe, itt MINDEN logó, mez, felirat, sapka, patch ellenőrizhető. De ha már Marlins, akkor legyen Marlins: www.sportslogos.net/logos/list_by_team/3637/Miami_Marlins/
zavi27
több mint 5 éve
Nem mondom, hogy rossz mert tényleg olyan "miamis" a mez.A Miami meze pont a modernebbek közé tartozik, de nekem mondjuk a régebbi mezek sokkal jobban tetszettek.Nekem sokkal jobban be is jön ez az új Miami brand, mez, logo stb. Valahogy jobban visszaadja a város, környék hangulatát.
adamfaragoo
zavi27
De a Florida Marlins mezt nálam nem nagyon tudja felülmúlni.
több mint 5 éve
A Miami meze pont a modernebbek közé tartozik, de nekem mondjuk a régebbi mezek sokkal jobban tetszettek.Nekem sokkal jobban be is jön ez az új Miami brand, mez, logo stb. Valahogy jobban visszaadja a város, környék hangulatát.
adamfaragoo
több mint 5 éve
Már 2-0, Go Marlins, csak így továbbGondoltam amikor ilyen fura szezon lesz hogy a Miami behúzza az egészet 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
Az a nem semmi, hogy a bilasport oldalon a chatbe valaki beírta az AB előtt, hogy Cooper biztosan ütni fog egy HR-t.Hát remélem lesznek még ilyen jó tippjei 😀
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 5 éve
Valahogy nem látom azt a részt amikor mi pontot fogunk szerezni. 😀Vezettek 😀
De ne legyen így.
adamfaragoo
több mint 5 éve
Valahogy nem látom azt a részt amikor mi pontot fogunk szerezni. 😀 De ne legyen így.
több mint 5 éve
aztán elmúlt 😀 legalábbis Sixto fogy(ni látszik) elfele.
Szerkesztette: robiroboter
több mint 5 éve
Jó kis pitching duel ez.
több mint 5 éve
Nem is feltétlen a logókra gondoltam, hanem az outfittek dizájnjára.Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?Mert a baseballszurkolók rajonganak a hagyományokért. Most képzeld el pl. a Yankees szurkolókat, amikor lecserélik a NY logót meg a pinstripe-ot. Hát lámpavasra húznák Steinbrenneréket.
Sobri Jóska
Mikey
Értem, hagyományok.
több mint 5 éve
Kérdés: miért avétos minden csapat meze, dizájnja, miért a száz évvel ezelőtti grafikák vannak, miért nem modernizálnak?Mert a baseballszurkolók rajonganak a hagyományokért. Most képzeld el pl. a Yankees szurkolókat, amikor lecserélik a NY logót meg a pinstripe-ot. Hát lámpavasra húznák Steinbrenneréket.
Sobri Jóska
Csak hogy pont az volt a lényeg hogy a lehető legneutrálisabb helyszínek legyenek.Mert nálam adta volna magát, hogy az NL meccseket játsszák az NL stadionokban, az AL-t pedig náluk. Hogy legalább néhány csapat hazai pályán vagy ahhoz közel legyen.Érdekes, hogy az NLDS/NLCS a két texasi AL stadionban lesz, míg az ALDS/ALCS a két kaliforniai NL stadionban.Miért érdekes?
Kampman
Mikey
Kampman