Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 351 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A Yankees játékosok mezére miért nincs ráírva a játékosok neve?

több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Én most kapcsoltam at az As meccsre. Greinket hogy hogy meg csaptak?
csebi
pl. ezért 😀
 larrybrownsports.com/baseball/zack-greinke-ramon-laureano-pitch/565295

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Rutin New Orleans Saints LSU Tigers 2 021
Vhogy nagyon kiismerte az Astros az A's bullpent. Mindegyik A's reliver csak szenved...

Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Én most kapcsoltam at az As meccsre. Greinket hogy hogy meg csaptak?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Amugy, miert varnak utemeket mikor az elso bazisra dobjak a labdat. a futo tutti kiesik, de mindig varnak tobb utemet, hogy "kidobjak"?
YoungZeeZee
azért, mert ha elsietik a dobást, és nem sikerült 1B-n elkapni, akkor groundout helyett simán a másodikra is tud futni az ütő. szépen beleállnak, és odadobják mindenféle kapkodás nélkül.
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ma melyik meccset adják Sport TV-n?
zavi27
Azt amelyik 1kor kezdődik, tehát a Rays Yankeest.
több mint 5 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Ma melyik meccset adják Sport TV-n?
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Bajban az Oakland 😊
Jó látni hogy csalás nélkül is megy a Houstonnak 😛
Heisman
Ha baj lesz, én lemegyek az udvarra csapkodni a kukákat, csak 9000 km-ről nem biztos, hogy meghallják 😛

több mint 5 éve
YoungZeeZee 9 412
Amugy, miert varnak utemeket mikor az elso bazisra dobjak a labdat. a futo tutti kiesik, de mindig varnak tobb utemet, hogy "kidobjak"?
több mint 5 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Ha minden igaz, ma a Rays-nél Thompson kezd majd, gondolom ő is openerként. Remélem ugyanolyan sikeresen sül el nekik mint nekünk a García-Happ féle Boone agymenés 😀
Hajrá Yankees!

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 5 éve
Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnos
kapitnono
Igen elvileg Monty kezd majd. Amúgy Happ elég keményen beleszallt Booneba h ő hiába mondta h kezdeni akar és nem érzi jól magát abban a poziban h 2. Inningtol száll be, rá erőltettek ezt a szerepet.
csebi
Én amúgy baromira nem tudom hova tenni ezt az egész openeres taktikát. Kifejezetten rühellem.
Mikey
Főleg h most már átlátszó. Rohadtul sejthető volt h García után jön majd Happ. Ráadásul Happ García 3. Pitchjenel kezdett el melegíteni ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnos
kapitnono
Igen elvileg Monty kezd majd. Amúgy Happ elég keményen beleszallt Booneba h ő hiába mondta h kezdeni akar és nem érzi jól magát abban a poziban h 2. Inningtol száll be, rá erőltettek ezt a szerepet.
csebi
Én amúgy baromira nem tudom hova tenni ezt az egész openeres taktikát. Kifejezetten rühellem.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
kapitnono

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!

több mint 5 éve
A Yankees pitcherek rémálmaiban Arozarena jön majd elő 😀
Jakehomer
Amúgy ez most Boone-é egyértelműen. Ahelyett h kezdette volna Tanakat 2. Meccsen és megadja az esélyt a 2-0ra, jött Garcíaval meg Happal h kimelje a bullpent. Közben meg lehet Chapman nem fog dobni az egész szériában!!! Főleg h Morton mindig megszivat minket évek óta, a harmadik meccset kellett volna elengedni.
Ráadásul 2. Meccsen jobb kezes doboval szemben nem hozza be Gardyt az aznap teljesen homályon levő Frazier helyett, most a harmadikon meg a balkezes dobó ellen benn hagyta Gardnert és Fraziert a padon.
Emellett az sem túl jó h a pitching szetszivat minket és Judge, Voit, Torres sehol sincsenek. Egyedül Stanton gondolja úgy h jó lenne továbbjutni ... nagyon mérges vagyok.

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Jólvanna, szerencsére Hosmer hős akart lenni. Ha csak áll, mint egy darab szar, akkor is simán sétált volna, döntetlen és bases loaded, meg momentum... de nem így lett.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
A Yankees pitcherek rémálmaiban Arozarena jön majd elő 😀

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Hendricks király volt ma 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ennek az egész ALDS-nek az illene a végére, hogy most a Houston 7-9-ről nyom egy walk-off win-t... Sajnos.

több mint 5 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
de gyorsan egyenlítettünk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Bajban az Oakland 😊
Heisman
Még nem tudhatjuk, hogy nem csalnak-e, de tényleg nagyon szétütik az A's-t ebben az inningben.

Szerkesztette: Rutin

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Bajban az Oakland 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nagyon jó a Braves-Marlins meccsen, hogy a home plate mögött otthagyták a kartonpapír nézőket, Houston meg Astros feliratú pólókban 😊
Kampman
Az OAK-HOU meccsen ugyanez van, Dodgers mezben ülnek a karton-emberkék...

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Hát ennek a meccsnek is gyorsan vége lesz.
több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Nem értem egyébként, hogy eddig mind a 4 meccsen miért Wallach kezdett, pedig Alfaronak semmi baja nincs. Az oké, hogy Wallach védekezésben stabilabb, de ütni egyáltalán nem tud.