Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
A Yankees játékosok mezére miért nincs ráírva a játékosok neve?
több mint 5 éve
Én most kapcsoltam at az As meccsre. Greinket hogy hogy meg csaptak?pl. ezért 😀
csebi
larrybrownsports.com/baseball/zack-greinke-ramon-laureano-pitch/565295
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Vhogy nagyon kiismerte az Astros az A's bullpent. Mindegyik A's reliver csak szenved...
Who * dat * say * dey * gonna * beat * dem * Saints * ???
több mint 5 éve
Én most kapcsoltam at az As meccsre. Greinket hogy hogy meg csaptak?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Amugy, miert varnak utemeket mikor az elso bazisra dobjak a labdat. a futo tutti kiesik, de mindig varnak tobb utemet, hogy "kidobjak"?azért, mert ha elsietik a dobást, és nem sikerült 1B-n elkapni, akkor groundout helyett simán a másodikra is tud futni az ütő. szépen beleállnak, és odadobják mindenféle kapkodás nélkül.
YoungZeeZee
több mint 5 éve
Ma melyik meccset adják Sport TV-n?Azt amelyik 1kor kezdődik, tehát a Rays Yankeest.
zavi27
több mint 5 éve
Ma melyik meccset adják Sport TV-n?
több mint 5 éve
Bajban az Oakland 😊Ha baj lesz, én lemegyek az udvarra csapkodni a kukákat, csak 9000 km-ről nem biztos, hogy meghallják 😛
Jó látni hogy csalás nélkül is megy a Houstonnak 😛
Heisman
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
Amugy, miert varnak utemeket mikor az elso bazisra dobjak a labdat. a futo tutti kiesik, de mindig varnak tobb utemet, hogy "kidobjak"?
több mint 5 éve
Ha minden igaz, ma a Rays-nél Thompson kezd majd, gondolom ő is openerként. Remélem ugyanolyan sikeresen sül el nekik mint nekünk a García-Happ féle Boone agymenés 😀 Hajrá Yankees!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
Főleg h most már átlátszó. Rohadtul sejthető volt h García után jön majd Happ. Ráadásul Happ García 3. Pitchjenel kezdett el melegíteni ...Én amúgy baromira nem tudom hova tenni ezt az egész openeres taktikát. Kifejezetten rühellem.Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnosIgen elvileg Monty kezd majd. Amúgy Happ elég keményen beleszallt Booneba h ő hiába mondta h kezdeni akar és nem érzi jól magát abban a poziban h 2. Inningtol száll be, rá erőltettek ezt a szerepet.
kapitnono
csebi
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Én amúgy baromira nem tudom hova tenni ezt az egész openeres taktikát. Kifejezetten rühellem.Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnosIgen elvileg Monty kezd majd. Amúgy Happ elég keményen beleszallt Booneba h ő hiába mondta h kezdeni akar és nem érzi jól magát abban a poziban h 2. Inningtol száll be, rá erőltettek ezt a szerepet.
kapitnono
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnosIgen elvileg Monty kezd majd. Amúgy Happ elég keményen beleszallt Booneba h ő hiába mondta h kezdeni akar és nem érzi jól magát abban a poziban h 2. Inningtol száll be, rá erőltettek ezt a szerepet.
kapitnono
több mint 5 éve
Ez akkor kb ennyi volt szerintem nekünk. Cole on kívül nincs értelmes formában lévő dobónk, Stantonon kívül szinte senki nem akar játszani. Gondolom jön egy Montgomery a negyedik meccsre, jól szétütik aztán vége is lesz sajnos

több mint 5 éve
A Yankees pitcherek rémálmaiban Arozarena jön majd elő 😀Amúgy ez most Boone-é egyértelműen. Ahelyett h kezdette volna Tanakat 2. Meccsen és megadja az esélyt a 2-0ra, jött Garcíaval meg Happal h kimelje a bullpent. Közben meg lehet Chapman nem fog dobni az egész szériában!!! Főleg h Morton mindig megszivat minket évek óta, a harmadik meccset kellett volna elengedni.
Jakehomer
Ráadásul 2. Meccsen jobb kezes doboval szemben nem hozza be Gardyt az aznap teljesen homályon levő Frazier helyett, most a harmadikon meg a balkezes dobó ellen benn hagyta Gardnert és Fraziert a padon.
Emellett az sem túl jó h a pitching szetszivat minket és Judge, Voit, Torres sehol sincsenek. Egyedül Stanton gondolja úgy h jó lenne továbbjutni ... nagyon mérges vagyok.
több mint 5 éve
Jólvanna, szerencsére Hosmer hős akart lenni. Ha csak áll, mint egy darab szar, akkor is simán sétált volna, döntetlen és bases loaded, meg momentum... de nem így lett.
több mint 5 éve
A Yankees pitcherek rémálmaiban Arozarena jön majd elő 😀
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Hendricks király volt ma 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Ennek az egész ALDS-nek az illene a végére, hogy most a Houston 7-9-ről nyom egy walk-off win-t... Sajnos.
több mint 5 éve
de gyorsan egyenlítettünk 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Bajban az Oakland 😊Jó látni hogy csalás nélkül is megy a Houstonnak 😛
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Nagyon jó a Braves-Marlins meccsen, hogy a home plate mögött otthagyták a kartonpapír nézőket, Houston meg Astros feliratú pólókban 😊Az OAK-HOU meccsen ugyanez van, Dodgers mezben ülnek a karton-emberkék...
Kampman
több mint 5 éve
Hát ennek a meccsnek is gyorsan vége lesz.
több mint 5 éve
Nem értem egyébként, hogy eddig mind a 4 meccsen miért Wallach kezdett, pedig Alfaronak semmi baja nincs. Az oké, hogy Wallach védekezésben stabilabb, de ütni egyáltalán nem tud.