Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
:sigh:Ez a Rays bullpen a seggen veszi a levegőt (már mi is le fárasztottuk őket eléggé). Nem hiszem h a következő három meccset le tudjak könnyen hozni kivéve ha egyik meccsen vmeik kezdő hoz 7-8 inninget egy másikon meg 6-7t. De itt a 5-6-7. Meccsen az ütök kezdenek egyre nagyobb előnybe kerülni ahogy egyre többször látják a relief dobokat
Same old story, a huszonhetedik outot nem bírjuk megcsinálni.
Ahelyett, hogy Kershaw a jól megérdemelt gyűrűért dobhatna, megint nulláról kezdjük. Nem örülök ennek.
Gm5: Kershaw kezd. Ha nyer, akkor vagy megpróbálják megoldani May/Gonsolínnal, és az esetleges hetedik meccsen Buehler/Urias/kitchen sink, vagy már a hatodik meccsre beteszik Buehlert short resten, hetedik meccs Urias/Kershaw short és shorter resten.
Ha persze Kershaw veszít, akkor Gm6 Buehler, esetleges Gm7 Urias
slowmotion
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Ajanlani tudom a 720pier oldalt. MLB TV elofizetes elott,azt is hasznaltam. (most is fel vannak toltve,mar eleg hamar a meccsek)Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 5 éve
“Man,Baseball is Fun “twitter.com/MLB/status/1320219342211080193/video/1
Szerkesztette: Ray_bp_Lewis
több mint 5 éve
Nyilván, meg a két MVP is csinálhatott volna valamit a meccsen (Cody mondjuk a WS-ben úgy en bloc), de arra céloztam, hogy ha már ilyen szoros lett, akkor meg ne egy errorral dőljön már el, akkor már inkább Randy ütött volna egy újabb HR-t.Azért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.na ja. évi tizenhatmillióért megcsinálhatta volna a save-et Jansen.
Jughead
vagy esetleg ott azzal kellett volna valamit kezdeni, hogy 4/16 volt a RISP, és 10 ember maradt bázison, a Rays-nél ugyanez 2/6 és 5.
régen nem kellett volna ilyen szorosnak lennie a meccsnek, de mégis sikerült nem túlzottan elhúzni.
slowmotion
több mint 5 éve
Azért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.na ja. évi tizenhatmillióért megcsinálhatta volna a save-et Jansen.
Jughead
vagy esetleg ott azzal kellett volna valamit kezdeni, hogy 4/16 volt a RISP, és 10 ember maradt bázison, a Rays-nél ugyanez 2/6 és 5.
régen nem kellett volna ilyen szorosnak lennie a meccsnek, de mégis sikerült nem túlzottan elhúzni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Azért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.
több mint 5 éve
Jézus Isten mi volt ez a meccsEddig hiányoltam az izgalmakat a döntőben, hát most megkaptam bőven!😊
Wester
több mint 5 éve
:sigh:Same old story, a huszonhetedik outot nem bírjuk megcsinálni.
Ahelyett, hogy Kershaw a jól megérdemelt gyűrűért dobhatna, megint nulláról kezdjük. Nem örülök ennek.
Gm5: Kershaw kezd. Ha nyer, akkor vagy megpróbálják megoldani May/Gonsolínnal, és az esetleges hetedik meccsen Buehler/Urias/kitchen sink, vagy már a hatodik meccsre beteszik Buehlert short resten, hetedik meccs Urias/Kershaw short és shorter resten.
Ha persze Kershaw veszít, akkor Gm6 Buehler, esetleges Gm7 Urias
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 534
Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
több mint 5 éve
a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 534
a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopo
több mint 5 éve
A walk-off like you’ve literally never experienced before.#WorldSeries pic.twitter.com/1AfRQvJPnw
— MLB (@MLB) October 25, 2020
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha van egy gyors futó az egyesen, egy lassú a kettesen, és az ütés a pálya végén leesik, ott pattog, bénázik a védő, szóval lehet futni, akkor az egyesről induló megelőzheti a kettesről indulót, és befuthat, míg a lassú leáll a hármason, vagy az eredeti sorrendben kell megérkezni?eredeti sorrendben, a videóban példaul 1 runt el is vesznek, mert outot ér az ilyen hiba
Sobri Jóska
www.mlb.com/video/must-c-realmuto-s-hr-taken-away-c676863483
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Jolvan vannak még lúzer csapatok máshol is. Ilyet...
több mint 5 éve
Jézus Isten mi volt ez a meccsÉv meccse, megfelelő kimenetellel. 😉
Wester
több mint 5 éve
Jézus Isten mi volt ez a meccs
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha van egy gyors futó az egyesen, egy lassú a kettesen, és az ütés a pálya végén leesik, ott pattog, bénázik a védő, szóval lehet futni, akkor az egyesről induló megelőzheti a kettesről indulót, és befuthat, míg a lassú leáll a hármason, vagy az eredeti sorrendben kell megérkezni?
több mint 5 éve
nem tudom, hogy ha megfogadom a Rayst a hajnali meccsre, azt jinx-nek veszi a rendszer, vagy túlbiztosításnak
több mint 5 éve
lehet megvolt neki a kötelező sorkatonai szolgálat, aztán megtanították tékvandózniÉlőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
twitter.com/thecomeback/status/1319794531097661441
twitter.com/soIoucity/status/1319835090592071680
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
én a PO-ban minden meccsen láttam szerintem tőle ilyen vagy ehhez hasonló megmozdulást a highlightokbanÉlőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Élőben nem hittem el. Azt hittem megcsúszott, és szétszakadt lábközt. De nem. Ő ilyet is tud. 😊Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
Mikor reggel láttam a jelenetet összefoglalóban, eskü rad gondoltam h ez jó lenne neked új signek.Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
Sobri Jóska
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Már csináltam magamnak. 😊Ezeket csak úgy itthagyom a "mindegy milyen mackós alkatú" baseballjátékosok témában 😀 😀 😀Ebből csinálok Sobrinak aláírást 😀
robiroboter
Matthew99
több mint 5 éve
"Michael Hill considered a candidate to become the next General Manager of the LA Angels"Ez érdekesen hangzik.
több mint 5 éve
A WS 3.meccsét nem ismétli a Sport tv?